Προς το περιεχόμενο

AMD και sse2-3 applications problem

lambrator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχ'ας να σας χαιρετήσω καθώς είμαι νέοπας (first post):smile:

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Πήγα να εγκαταστήσω το adobe after effects CS3 και μου έβγαλε μήνυμα πως δεν υποστηρίζεται SSE3 απο το σύστημα. Το έψαξα λίγο και ανακάλυψα πως όντως κάποιοι επεξεργαστές AMD δεν υπόστηρίζουν αυτό το SSE3 (είμαι λίγο ασχετούλης:)), και πως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις κτλ. Anyway, τώρα δοκίμασα να βάλω Adobe Premier και έχοντας φάει τη "πατάτα" μου με το after effects δεν κατέβασα την CS3 έκδοση αλλά την 2. Και αυτή την φορά όμως τζίφος!:X Συγκεκριμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

imageld6.th.jpg

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ή απλά πρέπει να δεχθώ πως δεν μπορώ να βάλω το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Έχω AMD Athlon XP 2600+

Δημοσ.

κοιτα οι παλιοι επεξεργαστές δεν έχουν πολλές τεχνολογίες.Τώρα για το πρόβλημα σου ας βοηθησει κάποιος που να ξέρει γιατι δεν μου έχω πάθει ποτε κατι τέτοιο

Δημοσ.

Βασικά και να κατάφερνες να τα δουλέψεις αυτά τα προγράμματα, θα σου έβγαινε η πίστη, καθώς λόγω του αντικειμένου τους που είναι η επεξεργασία βίντεο, οι απαιτήσεις τους είναι τεράστιες.

Για το afx συγκεκριμένα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1-2 giga ram, και αρκετά καλό επεξεργαστή αλλιώς κλάφ'τα.

Δημοσ.

Κατάλαβα:cry: It's ok, Ήθελα το Premier γιατί απ' ότι έχω καταλάβει είναι κορυφαίο, αλλά θα τη βγάλω με άλλα προγραμματα όπως το nero vision κτλ. μέχρι την επόμενη αναβάθμιση.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!:-D

Δημοσ.

To sse2-3 pou psaxneis to exi o Core duo tis Intel,

o amd X2 exi sse2, an sto melon xriasteis sse3i4 tote den 8a to exeis me ton amd, opote protimise Intel.

to ss4 8a to exoun oi intel pernil, bgoun tolos2007-arxes2008.

Δημοσ.
To sse2-3 pou psaxneis to exi o Core duo tis Intel,

o amd X2 exi sse2, an sto melon xriasteis sse3i4 tote den 8a to exeis me ton amd, opote protimise Intel.

to ss4 8a to exoun oi intel pernil, bgoun tolos2007-arxes2008.

Τα γάμησες δικέ μου.

Πρώτα από όλα, SSE1/2/3 έχουν και οι AMD Athlon 64 από τον πυρήνα Venice και έπειτα.

Οι παρόν Core 2 επεξεργαστές έχουν SSE1/2/3, SSSE3.

SSE4 θα έχουν οι Intel "Wolfdale" & "Yorkfield" ( Nov 2007 σύμφωνα με τα νεότερα )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...