Προς το περιεχόμενο

Wordpress ερώτηση

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το wordpress ειναι καλυτερα να χρησιμοποιηθει online στο http://www.wordpress.com η ειναι καλυτερα να γινει download και να χρησιμοποιηθει σε αλλο server?

Ρωταω γιατι ειδα στο online κατι χρεωσεις.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οχι εννοω αυτο :

Custom CSS

This upgrade allows you to add custom CSS to customize any theme on this current blog. This is recommended mostly for advanced users who understand CSS.

$0.04 per day

Δημοσ.

Βασικά το πλέον παραμετροποιήσιμο είναι το WordPress. Αυτό όμως ισχύει μόνο αν το έχεις σε δικό σου server και όχι στον δωρεάν που σου παρέχεται από αυτούς. Στο δωρεάν έχει αρκετούς περιορισμούς που είναι σπαστικοί. Κυρίως έχουν να κάνουν με την επιλογή θέματος που είναι περιορισμένη και με την παραμετροποίηση του που επίσης είναι περιορισμένη. Εγώ ξεκίνησα να φτιάχνω αυτή τη σελίδα στο δωρεάν αλλά είδα κι αποείδα και την έβαλα σε δικό μου server για να την φτιάξω όπως θέλω.

Δημοσ.

Μα και το blogger σου δινει ελευθερη προσβαση στην html της σελιδας.Απλα επειδη χρησιμοποιουν xhtml εχουν φτιαξει και καποια δικα τους tags τα οποια οφειλεις να χρησιμοποιησης.

Δημοσ.

To που είναι καλύτερα είναι δικό σου θέμα. Πάντως αγοράζοντας ένα δικό σου domain και webhosting δίχνει πιο επαγγελματικό. Εκτός από αυτό θα μπορείς να χρησιμοποιείς το domain και για το e-mail σου και να ανεβάζεις αρχεία που ίσως σε κάποια σελίδα που δίνει free blogs δεν θα σου επιτρεπόνταν.

Δημοσ.

Είναι απλό, όταν έχεις δικό σου server και το ανεβάσεις εκεί, έχεις πλήρη ελευθερία να μορφοποιήσεις το blog. Αν παραμένεις στον server του wordpress πρέπει να πληρώσεις κάποιο αντίτιμο για να σε αφήσουν να το κάνεις αυτό. Γενικότερα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις δικό σου server, έτσι θα μπορείς να έχεις και ότι domain name θες και περισσότερη ελευθερία.

Ο blogger δεν είναι άσχημη επιλογή επίσης, θα σου έλεγα να τον δοκιμάσεις, κι αν δεν καλύπτει τις ανάγκες σου, τότε να πας σε δικό σου server.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...