alex2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ελπίζω να μην φανεί χαζή η ερώτησή μου.... Λοιπόν το κακό είναι ότι δεν έχω ιδέα από flash.Έχω φτιάξει κάποια flashακια για ένα site από το Amara που δεν χρειάζεται καμία γνώση. Τώρα λοιπόν θέλω να βάλω κάποιους preloaders για τα flashακια γιατί είναι λίγο μεγάλα.Οπότε λόγω της άγνοιάς μου θέλω κάτι τραγικά απλό.Κάτι δηλαδή σαν και αυτό από πλευράς απλότητας.Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο δεν μπορώ να καταφέρω να το δουλέψω απότε θα ήθελα κάτι άλλο (που να είναι και λίγο πιο όμορφο). Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Παρατήρηση: και κάτι σε javascript θα μου έκανε.Δηλαδή να φορτώνω ένα gif που να λέει loading και μόλις φορτωθεί το .swf να το εμφανίζει. Έχω ψάξει και για τις δύο λύσεις αρκετά αλλά δεν φαίνεται να βγάζω κάποια άκρη....
el02154 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 to amara pou mporoume na to vroume se full ekdosi;
alex2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εγώ το βρήκα (αν θυμάμαι καλά) από το e-mule!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.