Προς το περιεχόμενο

Innovator Laptop L730T

cxmgp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφορικα οποιος ενδιαφερεται για αγορα laptop, το e-shop.gr εβγαλε τον παρακατω σε νεα τιμη (929 euro). Οποιος τον εχω δει απο κοντα ή τον εχει αγορασει, ας μας πει την γνωμη του για το αν <<αξιζει>>

Το barebone του ειναι το: http://www.hasee.com/en/Product_Index_En.html?product_index=1&productid=544&prodid=68

(PER.909149) INNOVATOR L730T T7300 2048MB 160GB GEFORCE 8600

Η νέα πρόταση του e-shop στον χώρο των φορητών υπολογιστών ενσωματώνει πλήθος δυνατοτήτων και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε το γραφείο σας παντού, χωρίς περιορισμούς στις επιδόσεις και όπως πάντα σε αχτύπητες τιμές. Το L730T στοχεύει ειδικά στο να καλύψει πέρα από τις ανάγκες της εργασίας σας και στην διασκέδαση όπως παιχνίδια και ταινίες. Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T7300, 2GB μνήμης RAM και την κάρτα GF8600GS είναι μία σύνθεση που αξίζει σίγουρα να επιλέξετε!

# Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7300 (4 MB L2 Cache, 2 GHz).

# Οθόνη: 15.4'' WXGA LCD.

# Μνήμη: 2GB DDR2.

# Σκληρός Δίσκος: 160GB SATA.

# Οπτικός Δίσκος: DVD Writer (+/-R +/-RW).

# Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

# Κάρτα γραφικών: GF8600GS 256MB με υποστήριξη DirectX 10.

# Ασύρματη επικοινωνία: Intel 4965AGN Wireless.

# Βάρος: 2.9kg.

# Μπαταρία: 6 cell.

# Λογισμικό: Δεν διατίθεται.

# Εγγύηση: 1 χρόνος.

ΤΙΜΗ : 899.00 ?

link: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.909149

Δημοσ.

Πολυ καλη προταση αλλα το σερβις του ηλεκτορνικου καταστηματος ειναι απαραδεκτο, προσωπικα θα επελεγα επωνυμη εταιρεια.

Δημοσ.
Πολυ καλη προταση αλλα το σερβις του ηλεκτορνικου καταστηματος ειναι απαραδεκτο, προσωπικα θα επελεγα επωνυμη εταιρεια.

+1000 ....kati epwnymo!

Δημοσ.

Τι συνεβη και το λες αυτο? Αν θες πες την εμπειρια σου για ειναι μεσα στις επιλογες μου. Τουλαχιστον σε μενα ενα dvd και εναν σκληρο δισκο μου το αλλαξαν αμεσως οταν επαθαν ζημια. Επιπλεον σε ενα email που τους ειχα στειλει πουυ ρωτουσα για την εγγυηση (επεκτασης εγγυησης 3χρονων) μου ειχαν απαντησει οτι ειναι δωρεαν ανταλακτικα και εργασια. (και κατι ασχετο τους εχω στειλει αρκετες φορες email αλλα με γραφουν στα .... τους)

Δημοσ.

Νεα τιμη 899euro (απο 999euro το ριξανε 100euro σε 1.5 βδομαδα περιπου)

Θα το αγοραζατε με 3ετη εγγυηση; Απο τη μια <<φοβαμαι>> τα ελληνικα συναρμολογουμενα φορητα. Απο την αλλη ομως αν σε καλυπτουν για 3 χρονια, για ποιο λογο να μην το προτιμησω;

Δημοσ.

Αν είναι να σε καλύπτει με 3 χρόνια εγγύηση και αν πάθει κάτι να τους κυνηγάς... άστο καλύτερα.

Απο χαρακτηριστικά και τιμή είναι πολύ καλό, αλλά το service τους έχει γίνει χειρότερο και απο Acer. Προτίμησε κάποιο επώνυμο καλύτερα ή αν θες ντε και καλά Ελληνικής συναρμολόγησης, δες κάποιο TurboX. Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα έχεις άψογη υποστήριξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...