poscaman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 σε εναν φορητο δεν λειτουργει το backlight.σκεφτομαι να αγορασω αλλο.αλλα το ζητημα ειναι φταει το backlight η ο inverter????πως μπορω να το εξακριβωσω αυτο?? ευχαριστω
EGiorgos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Κοιτα τι εκανα. αλλαξα ινβερτερ, αλλα δεν ηταν το προβλημα αυτο. Βρηκα μια μεταχειρισμενη οθονη απο ebay, παλι τιποτα. Σκεφτικα οτι η οθονη εχει καμενη λαμπα και την πατησα. ανοιξα την οθονη και εβγαλα την λαμπα και εχω κανει αγορα απο γερμανια,περιμενω να μου ερθει για να δω τι τεχει τελικα. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει προβλημα στην καρτα γραφικων, μια εξωτερικη οθονη δουλευει. ως τωρα μου εφυγαν καπου στα 250 ευρω και μετανιωσα ρε φιλαρακι. Δεν υπαρχει τροπος να καταλαβεις τι φταιει. ειναι 50/50 το προλημα.
poscaman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 ο μη μου λες τετοια....γμτ... τελικα εδωσα το μηχανημα σε σερβις.μονος μου δεν την παλευα.αυριο μεσημερι περιμενω την "ιατρικη γνωματευση"!!
poscaman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 τελικα η ιατρικη γνωματευση αναβληθηκε για την δευτερα..
poscaman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 λοιπον ηταν inverter τελικα.δε βρηκε κατι(ανταλλακτικο) το παιδι,ευτυχως δε μου πηρε και λεφτα,και τωρα εχω αρχισει να οργωνω το ιντερνετ να βρω... κανενας καμμια ιδεα????
EGiorgos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ok, πες μου μοντελο. εμενα τελικα δεν δουλεψε ουτε μετα απο αντικατασταση λαμπας στην οθονη. Τρελα, παραδινομαι.
poscaman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 βρήκα ανταπτορα,αλλα πηρα τα 3.ειναι ενας vectron φορητος. τωρα εχω μεινει ταπι και ψυχραιμος,οποτε προσωρινα την βγαζω με εξωτερικη οθονη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.