Προς το περιεχόμενο

Κινητο και internet

indoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο κινητα, θα ηθελα να σας ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος και οικονομικος βεβαια, τροπος για συνδεση του laptop χρησιμοποιοντας το κινητο. Θελει να εχεις ενεργοποιημενο κατι;

Οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ειναι χρησιμη.

Αααα, εννοειται οτι θελω να εχει ικανοποιητικη ταχυτητα, ωστε να δουλεψω ανετα την απομακρυσμενη διαχειριση επιφανειας εργασιας, ωστε να συνδεομαι με τον υπολογιστη στο γραφειο.

Δημοσ.

Δυστυχώς αν χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ως modem για σύνδεση με internet δεν υπάρχει δυστυχώς κάτι οικονομικό από όσο γνωρίζω ... Και προσωπικά θα σε συμβούλευα να το αποφύγεις γιατί δεν μπορείς να το ελέγξεις εύκολα. Άστο καλύτερα μην παραλάβεις κανα λογαριασμό και τρέχεις και δεν φτάνεις ...

Δημοσ.
Δυστυχώς αν χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ως modem για σύνδεση με internet δεν υπάρχει δυστυχώς κάτι οικονομικό από όσο γνωρίζω ... Και προσωπικά θα σε συμβούλευα να το αποφύγεις γιατί δεν μπορείς να το ελέγξεις εύκολα. Άστο καλύτερα μην παραλάβεις κανα λογαριασμό και τρέχεις και δεν φτάνεις ...

Αν έκανες τον κόπο να διάβαζες το link στο παραπάνω πόστ θα έβλεπες πως να έχεις απεριόριστο ιντερνετ από το κινητό σου με 3,45 ευρώ το μήνα. Δε νομίζω να είναι υπερβολικό το κόστος...

Δημοσ.
Αν έκανες τον κόπο να διάβαζες το link στο παραπάνω πόστ θα έβλεπες πως να έχεις απεριόριστο ιντερνετ από το κινητό σου με 3,45 ευρώ το μήνα. Δε νομίζω να είναι υπερβολικό το κόστος...

Tο έχω διαβάσει φίλε μου αλλά από όσο κατάλαβα ισχύει για χρήση μέσω του ίδου του κινητού. Εδώ ο indoli θέλει να χρησιμοποιήσει το κινητό του ως μόντεμ από ότι καταλάβα. Και ερωτώ το πακετάκι που έχεις αναφέρει ισχύει και σε αυτή την περίπτωση ή η εταιρεία έχει άλλες χρεώσεις ?

Ισως χαζή ερώτηση για εσένα αλλά ερωτω...

Δημοσ.

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του ιδιου κινητού, μπορείς να συνδεθείς και από το pc σου βλέπωντας το κινητό σα modem.Το ιδιο είναι και οι χρεώσεις είναι ίδιες.Οποιο κινητό μπορεί να συνδεθεί στο pc, μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά.

Τοσα παιδιά εδώ μέσα (και εγώ) έχουν συνδεθεί από το pc τους χωρίς πρόβλημα με τον τρόπο και τις χρεώσεις που περιγράφονται πιο πάνω.

Δημοσ.

den mporei na kanei auti ti douleia, ektos an

mporeis na kaneis na douleuei i apomakrusmeni boi8eia

mesw proxy,tote sikwnw ta xwria psila!!

as mi leme oti 8eloume purple_haze!

uparxei ftini lusi gia remote access,

alla as ton na pedaiuetai me auta pou lete

Δημοσ.

@indoli Nai μπορεις με το wind plus με 3,45 εuro το μηνα αλλα θελεις 3g kinito για να πιανεις καλες ταχυτητες

@Jojogr Ξερεις για τι πραγμα μιλαμε η απλα εισαι δυσπιστος. Πανω απο ολα ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ? Μια χαρα δουλευει το vnc αρκει ολα να περνανε απο την 80

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...