spyrosole Δημοσ. 27 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2002 re paidia molis elamba kapoia cd-rom kai den moy ta trexei to dvd-rom. to dvd einai hitachi 12x40 kai ta cd-rom einai tevion 700mb 24x(max.)...mhpws ftaiei poy einai argo to dvd-rom?ean nai ti na kanw?
Maglaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2002 1) to dvd sou den einai argo 2) dokimase ta diskakia kai se allo cd(DVD cdr) ean den douleuoun oute ekei tote den einai gramena kala, ean douleuoun, tote ka8arise to dvd sou me ean ka8aristiko cd gia rxi kai vlepoume.
anti Δημοσ. 27 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2002 Το δικο μου dvd εχει ηλικια 8 μηνων. Μεχρι σημερα μου εχει δημιουργισει προβληματα 2 φορες. Ειναι ενα lite on (ata/33) Η πρώτη ηταν πριν κανα εναμιση μηνα οπου το προβλημα λυθηκε με ενα καθαρισμο με καποιο "ειδικο" δισκακι. Το δευτερο ηταν προχθες οπου αρνιοταν πισματικα να τρεχει καποιο cd. εχθες ξαναδοκιμασα σε περιβαλον win 98 και ετρεξε κανονικοτατα. Μετα ξαναγυρισα στα Xp (dual boot) και απο τοτε δουλευει ρολόι. Δε ξερω αν ηταν συμτωση ολα τα παρακανω αλλα ο χωρος δεν ειναι σκονισμενος, ουτε πολυ ζεστος. Η μονη αμφιβολια που εχω ειναι οτι το pc δουλευε για ωρες full load και με σχετικα αυξημενη τη χρηση του σκληρου και πιθανον ζεσταθικε, αν και μαλλον φταιει αυτο γιατι τωρα που το σκευτομαι κι αλλη φορα μου εκανε προβλημμα μετα απο πολυωρη χρηση (5-6 ωρες) η προβολη ταινιας dvd. Φυσικα οταν αρνητε να παιξει το δισκακι το βγαζει ζεματιστο. Αναροτιεμαι αν πρεπει να ζητησω αντικατασταση, αν ειναι φυσιολογικα αυτα που συμβαινουν, ή ειναι καποιο bug στον driver της συσκευης των windows XP. Ακουω γνωμες ή παρομοιες εμπιρίες και πιθανες λυσεις. Παρακαλω βοηθίστε...
spyrosole Δημοσ. 28 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2002 koita3e ta cds ta dokimasa se ena allo cd-rom kai trexoyn afoga..den ta dokimasa akoma se dvd-rom!!!tha agwrasw ena katharistiko cd kai tha doyme!!pantws alla cd moy ta trexei swsta..
madsc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Τα τελευταία aspi drivers τα έχεις βάλει από adaptec, firmware update; sc
Narayan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Πειραματίσου με μερικούς ακόμη τύπους CD-R στο DVD-ROM σου. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση το υλικό επικάλυψης των CD που έχεις (δεν τα έχω ακουστά τα συγκεκριμένα) να μην μπορεί να διαβαστεί από την ακτίνα του Hitachi. Για να είμαστε σίγουροι, κατέβασε το τελευταίο firmware από αυτό το link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.