Προς το περιεχόμενο

poion cpu ???


bas1lhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίταξε, προσωπικά δεν θα πήγαινα για Ε6850 γιατί κοστίζει αρκετά για τα χρήματά του ... Καλύτερα Ε6750 ή σαφώς τον Q6600 που ανέφερες ... :wink: Απλά πρέπει να ξέρουμε και τί χρήση κάνει στο pc ? Σε περίπτωση που μιλάμε για χαλαρές καταστάσεις μπορεί να πάρει και έναν Ε6550 όπου με το stock cooler ανεβαίνει σχετικά εύκολα στα 3GHz. Απλά σε περίπτωση που σκέφτεται το o/c καλό είναι να κοιτάξει και μνήμες με D9GMH chips, ώστε να μην αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα καθώς και να φτάσει το 1GHz αισίως ... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν τον θέλεις για παιχνίδια νομίζω πώς ο Q6600 είναι μονόδρομος για αυτά τα λεφτά, αν όμως θές μόνο να σερφάρεις ακόμη και ο δικός μου(4400) σου κάνει την δουλεία! αλλίώς ο 6550! α! πάρε και κάλες μνήμες για να κλοκάρεις καλύτερα(και υψηλότερα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 και απο μενα για q6600 αν πηγαινει για games. Τωρα για οτιδηποτε αλλη χρηση θα προτεινα τον e6750.

 

 

Για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ? :evil: Γιατί βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι γουστάρει ... ? :X Από την άλλη, ο Ε6750 είναι για όλα τ' άλλα ? Δλδ κάποιος που θέλει το pc για internet/office πρέπει να σκάσει τόσα χρήματα για cpu ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το λεω γι'αυτο. Και με τον e6750 μπορεις να κανεις την δουλεια σου οπως και με τον e4400.Απλα προτεινω κατι δυνατο για να σε καλυπτει σε οτι εργασια και να κανεις. Πιστευω δεν θα αργησουν να εμφανιστουν games που θα κανουν χρηση πολλων πυρηνων,γι'αυτο και προτεινω τον q6600 για games (για να εισαι καλυμενος και τωρα και για τα μελλοντικα games καθως και apps)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

me auth thn logika 8a protimousa na parw enan fthno pou na kanei thn douleia...kai otan vgoun oi Penryn (new Duo kai Quad cpu ths Intel dld) na poulhsw ton palio kai na anava8misw se Penryn...

 

giati 1000% pio grhgora 8a vgoun oi new cpus (pou einai grhgoroteroi apo tous twrinous symfwna me ta prwta benches) para ta games pou 8a uposthrizoun panw apo 2 cores...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...