Προς το περιεχόμενο

δεν έχω ήχο.


charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω συνδέσει στον υπολογιστή μου τα ηχεία του στερεοφονικού μου για να έχω μεγαλύτερη ένταση. η μουσική, το βίντεο και οι διάφοροι ήχοι του υπολογιστή ακούγονται κανονικά. αν όμως πάω σε κάποια ιστοσελίδα με βίντεο, δεν ακούγεται ο ήχος. γιατί?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηγαινε στο Volume control των Windows (το μεγαφωνακι κατω στο ρολοι) και κανε διπλο κλικ ωστε να ανοιξει το παραθυρο του volume control. Πατα options (αν θυμαμαι καλα στα ελληνικα windows ειναι επιλογες :P)->advanced controls, τσεκαρε το video και δες αν ειναι δυνατα. Πιστευω να δουλεψει. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα ηχεια σου τα εχεις συνδεσει στην εξοδο για τον μπροστινο ηχο ή σε εκει που στελνει στα πισω ηχεια? Αν ισχυει το δευτερο, τοτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου, δοκιμασε την εξοδο για τα μπροστινα ηχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanx μς έσωσες. το είχα συνδέσει στο μπλέ, όχι στο πράσινο. καλά πως γίνετε να ακούω ήχο από συγκεκριμένες σελίδες? τεσπα. το μόνο που με νοιάζει είναι οτι φτιάχτηκε. ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου ειχε τυχει προσφατα και εμενα, για αυτο σου ειπα να κοιταξεις αυτο. Για καποιο λογο το Flash στελνει τον ηχο του μονο στα μπροστινα ηχεια και με μια προχειρη ματια που εριξα αυτο δε αλλαζει οποτε η μονη λυση στη περιπτωση αυτη ειναι να συνδεεις τα ηχεια σου στο μπροστινο output.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

καλησπερα,ειμαι νεο μελος και σχετικα ψιλοασχετος με τους υπολογιστες!βρηκα την συνομιλια απο το google τυχαια αφου πατησα δεν εχει ηχο ο υπολογιστης μου...εχω παρομοιο προβλημα με τον παραπανω φιλο:χθες εντελως ξαφνικα διακοπηκε ο ηχος απο τα ηχεια μου ενω πιο πριν λειτουργουσαν ολα αψογα...απο χθες ομως μεχρι αυτη τη στιγμη που σας γραφω δεν υπαρχει ηχος ουτε στο youtube ουτε πουθενα αλλου.εχω προσπαθησει πολλα και διαφορα.εχω κανει επαναφορα συστηματος σε μια προηγουμενη μερα που ολα ηταν οκ αλλα και παλι τπτ!για μια στιγμη μετα την επαναφορα ακουστηκε ο γνωστος ηχος που γινεται οταν ανοιγει ο υπολογιστης αλλα απο κει και περα τιποτα αλλο.εχω ελεγξει και το σηματακι της εντασης που ειναι διπλα στην ωρα αλλα ολα ειναι οκ,δν ειναι δηλαδη καμια σιγαση τσεκαρισμενη...εχω παει επισης και στον πινακα ελεγχου αλλα ολα ειναι κανονικα.Ωστοσο υποψιαζομαι οτι για ολα φταει ενας σοβαρος υιος.Διοτι μολις ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται ενας περιεργος θορυβος και μου γραφει το παρακατω:trend chipawayvirus has detected a boot virus on your hard disk!δοκιμασα να κανει και ενα σκαν μεσω του antivirus avast που εχω αλλα δεν βρηκε τιποτα!τι αλλο μπορω να κανω?ουφ κουραστηκα να γραφω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...