Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio kai keybord problems


AlexNet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

- Kalimera. Exw ena sony vaio kai xtes entelws ksafnika to keybord arxise na

ta xanei! Ena pliktro tou apo tous ari8mous leitourgei mono tou, enw den fainetai na einai patimeno h' xalaro. Mporei na einai logo skonis klp h' xreiazomai antikatastasi keybord h' mono tou pliktrou ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πολύ πιθανό να είναι λόγω σκόνης ή από κάποιο σκουπιδάκι που εισχώρησε κάτω από τα πλήκτρα και πιέζει τα κυκλώματα του πληκτρολογίου εκεί που κανονικά κάνουν επαφή τα κουμπιά όταν πατιούνται. Θα έλεγα αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις προτού αγοράσεις καινούριο, να βγάλεις και να αποσυναρμολογήσεις ολόκληρο το πληκτρολόγιο με αρκετή προσοχή για να μη σπάσεις τίποτε πλήκτρα, οπότε κ αν είσαι τυχερός μπορεί να αρκεί από ένα απλό τίναγμα ή σκούπισμα ή και καθάρισμα στις μεμβράνες που έχουν τα τυπωμένα κυκλώματα μέχρι και να δεις αν κάνει καλή επαφή το βύσμα του πληκτρολογίου πάνω στη μητρική. Κάποιοι θα πουν ότι δε χρειάζεται κ καθόλου να αφαιρέσεις το πληκτρολόγιο αλλά ότι αρκεί με σπρέι πεπιεσμένου αέρα να φυσήξεις ανάμεσα στα πλήκτρα για να απομακρύνεις σκουπιδάκια κλπ. Εγώ πάντως που είχα παρόμοιο πρόβλημα έβγαλα κανονικά το πληκτρολόγιο και το έφτιαξα. Θέλει όμως πολλή προσοχή και ενδεχομένως η αποσυναρμολόγηση διαφέρει από φορητό σε φορητό.

Για να μη πω ότι μπορεί να μην είναι και καθόλου θέμα hardware αλλά πρόβλημα με κανένα ιό (αλλά πολύ χλωμό το βλέπω), οπότε κάνε και έλεγχο με το αντιικό για να μην έχεις αμφιβολίες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...