talos_2002 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Τα windows FLP είναι σημαντικά ελαφρύτερα; Αξίζει να τα έχεις για κανονική χρήση;
Vatos_locos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ένα παλικάρι που τα έχει δοκιμάσει μου είπε ότι είναι ότι πρέπει ειδικά αν είναι gaming pc τώρα εγώ την έχω την εκδώσει αλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα πουθενά γιατί περιμένω να μου φέρουν ένα παλιό μηχάνημα να κάνω τα test
tzotzo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παντως περι καταναλωσης οθονων δεν νομιζω οτι υφισταται ζητημα διοτι στο κατεβαστηρι δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτη η οθονη συνεχεια
learner Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δεν ξερω για τα pc αλλα σχετικα με τις tv μια crt ειχα πριν που εκαιγε 120w και τωρα η LCD καει 135. Αλλα τουλαχιστον γλυτωνω την ακτινοβολια (ηλεκτρονιων) που ειχε η crt.
StavrosD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 1) Το ιδανικό "κατεβαστήρι" είναι να παίρνεις τα αρχεία με εξωτερικό δίσκο από άλλους (μιλάμε για τρελό bandwidth. Το μέγιστο bandwidth το έχει ένα φορτηγό το οποίο είναι φορτομένο με tapes. Μπορεί για Αθήνα-Αγγλία να έχει απαράδεκτο Ping της τάξης των μερικών ημερών, όταν όμως φτάσει... ). Έχει και το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να κάνεις backup ούτε εσύ ούτε ο άλλος τα αρχεία, καθώς θα υπάρχουν και στους δύο. Ήδη από την εποχή των 33.6kbit modem το είχα αρχίσει το σπορ, και σε 1 χρόνο είχα πολλά GB. Μετά το TB το σταμάτησα γιατί δεν έχει κανείς κάτι που να μην έχω. Τώρα έρχονται οι άλλοι στο σπίτι με καινούργιους δίσκους για να τους "φορτώσω", και παράλληλα εξασκούμε της μασέλες μας με την βοήθεια του κατάλληλου delivery. 2) Η αμέσως επόμενη λύση είναι ένα ADSL Modem/Router με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και download manager. Το ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από HTTP και FTP αρχεία, υποστήριζε και torrent (τώρα που το βλέπω έχει αναφερθεί ήδη) . Απλά συνδέεσαι με τον browser στο interface του Router, περνάς στην λίστα τα link (και τους κωδικούς για Rapidshare ή άλλο server που τυχόν χρησιμοποιείς) και το αφήνεις να κατεβάζει, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστή. 3)Ένα mac mini ή άλλο αντίστοιχο μηχανηματάκι. Δεν καίει τίποτα, και μπορεί να πάρει και Windows αν θες. Δίσκο συνδέεις έναν εξωτερικό η δικτυακό για επιπλέον χωρητικότητα. Δεν ξερω για τα pc αλλα σχετικα με τις tv μια crt ειχα πριν που εκαιγε 120w και τωρα η LCD καει 135. Αλλα τουλαχιστον γλυτωνω την ακτινοβολια (ηλεκτρονιων) που ειχε η crt. Λένε ότι οι TFT θα είναι οικολογική καταστροφή, γιατί ναι μεν για το ίδιο μέγεθος καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, αλλά παίρνουμε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος. Πριν 10 χρόνια 21" οθόνη CRT για το σπίτι ήταν κάτι το ικανοποιητικό. Τώρα 27" TFT ακούγεται μικρή.
vegito Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ετσι κι αλλιως λιγο πριν αρχισουν ολοι να περνουν lcd ειχαν ειδη αρχισει να περνουν μεγαλες τηλεορασεις αρα καλυτερα που βγηκαν
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Τα windows FLP είναι σημαντικά ελαφρύτερα; Αξίζει να τα έχεις για κανονική χρήση; Αξίζει ναι. Στην ουσία είναι ΧΡ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Eμενα το κατεβαστηρι εγινε κυριο pc. Θα δωσω την 8800GTX στον φιλο Vatos_Locos λογω ελλειψης χρονου (γ'λυκ...), για εναν περιπου χρονο. Το PSU ηδη το εδωσα... :( Σας μιλαω απο Celeron με Ati 9200 κ 256 ραμ....
Gantalf_4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ειχα ενα Dell Optiplex 10ετίας και, με 4,5gb δίσκο και Pentium 2 στα 266Mhz και 64 Ram. Με XP Lite ετρεχε Μτορρεντ και XAMPP. Του κοτσαρα και εναν 40αρι εξωτερικο και το Crypto F200 οταν ηταν μονος του και κατεβασε τα αντερα του. Πλεον παει ομως γιατι απο μαλακια μου πεταξα το τροφοδοτικό του. Και δεν ήταν απλο, αλλα μια μ@λακια προτυπο που εξαφανιστηκε...
mourlos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 pou mporoume na vroume ta windows flp??? 8a i8ela na ta valw se ena laptop 7etias
ItsToasted Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Epsaxna gia NAS encosure me ipostiriksi BT xoris PC kai ena Router me wireless. Apo ta link sas eida oti iparxei kai ola-se-ena solutions. Exete kapoia ebiria apo auta? Kserete kapoio kalo?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 pou mporoume na vroume ta windows flp??? 8a i8ela na ta valw se ena laptop 7etias Ε μη μας βάζεις δύσκολα τώρα... Πάντως στην Ελλάδα δεν ξέρω αν μπορείς να τ'αγοράσεις... Πάντως πληροφορίες για το λειτουργικό αυτό μπορείς να βρείς εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Fundamentals_for_Legacy_PCs
nikos_lef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Συμφωνω με αυτο που λετε για τα κτεβαστηρια ομως υπαρχει ενα προβλημα... αν θες να παιζεις κ on line παιχνιδια.... Σκεφτομαι τα παλιο pc να το χρησιμοποιω σαν κατεβαστηρι κ να μπαινω με το καινουργιο για τα παιχνιδια με 1 οθονη,1 πληκτρολογιο κ 1 ποντικι (με switch κανα 20 ευρω κανει..) αλλα θα ειναι ευκολο να συνδεσω (οταν με ενεργοποιησουν!!!) 2 pc σε ενα ρουτερ??? Κ ποσο lag θα εχω μετα στα game (κανα call κ counter strike...) ????
tmjuju Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Bre paidia, dev xeiazeste deuterh o8ovh oute KVMswitch. Balte ena VNC va breite thv ugeia sas (eg. http://www.realvnc.com/). Kai av pote kati pa8ei kai dev kavei boot.... bazeis mia stigmh thv o8ovh pavw tou.... sav tov giatro me ta akoustika tou
nikos_lef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ουτε που καταλαβα τι κανει-ειναι αυτο που εβαλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.