alexzzz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Χειρίζεται το κατεβαστήρι από το κύριο ΠιΣι του. Αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι όλες οι λύσεις για όλους.
CompHeller Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μάγκες παίζει ένα P4 1.9 Willamette 423. Έχω 256 sdram , μία gainward GF3 Και ένα no name Τροφοδοτικό. Θα κάνει δουλειά για κατεβαστήρι? Ένα παρόμοιο πάντως που έχω δει δεν πάει μια και χαλάει και τον κόσμο. Τι λέτε εσείς? Ακόμα τί προτείνετε για κουτί για κατεβαστήρι? όσο το δυνατόν αθόρυβο, μικρότερο, φθηνότερο ;p
alexzzz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μάγκες παίζει ένα P4 1.9 Willamette 423.Έχω 256 sdram , μία gainward GF3 Και ένα no name Τροφοδοτικό. Θα κάνει δουλειά για κατεβαστήρι? Ένα παρόμοιο πάντως που έχω δει δεν πάει μια και χαλάει και τον κόσμο. Τι λέτε εσείς? Ακόμα τί προτείνετε για κουτί για κατεβαστήρι? όσο το δυνατόν αθόρυβο, μικρότερο, φθηνότερο ;p Σαν χαρακτηριστικά καλά είναι. Το κατεβαστήρι άλλωστε δεν πρέπει να πηγαίνει σφαίρα... απλός να πηγαίνει... Κουτί εγώ πήρα ένα innovator. Κανονικό σε μέγεθος και σε τιμή. Για τον θόρυβο έχει σημασία το Τροφοδοτικό και ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή.
Dr_73 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Και τέλος κάτι που είναι στάνταρ πλέον μια TFT οθόνη και ΟΧΙ μία αρχαία CRT που έχουμε γιατί καταναλώνει έως και 70% περισσότερο ρεύμα! Μιας και παραπάνω αναφέρθηκες στην κατανάλωση ... Το κατέβασμα θα γίνεται με ... ανοιχτή την οθόνη; Αν η οθόνη κλείνει όσο κατεβάζει και ανοίγει μόνο για επιλογή torrents κτλ νομίζω ότι η κατανάλωσή της είναι ασήμαντη.
Hlapatsas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι ρε man,εννοείται ότι δεν θα γίνεται με ανοιχτη την οθόνη,αλλά όταν ένα pc το έχεις για internet θα περιηγηθείς κιόλας...Αν κάτσεις 2 ώρες σε μια crt θα καταναλώσεις 0,2 κιλοβατώρες,σε μια tft(ίδιων διαστάσεων) 0,06-0,07 κιλωβατώρες.Το ίδιο είναι;
Thanasis159 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ σωστός! Του βάζεις και ένα ubuntu και είσαι άρχοντας!
joker99 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 vre paidia exo akousei gia auto edo http://www.priveshop.gr/product.php?code=404302 oti to sindes me to router tou pernas me kapio tropo ta torrents i rapidshare ktl. mesa kai to vazeis na anevo-katevazei mono tou kai fisika klineis to pc. apo'ti akousa to mono kako tou einai oti i diskoi pou pernoi einai mono FAT32 me apoltelesma na min mporeis na katevaseis monokomato arxeio pano apo 4GB. etsi einai i kano lathos? yparxei kati paromio px. router me HDD pou na kanei auti tin douleia i kati paromio opos to parapano gia NTFS disko? nomizo pragmatika aksizei kati tetio.
StavrosD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τι σας έχω; Φρέσκο φρέσκο: eshare BitTorrent Download & Share Center (NEW!) ES-8068 Στον skroutz με 91?. Features - One click BitTorrent file download from your PC - No need to leave your computer on anymore - Free from virus and hacker attack - Supports 2.5/3.5 HDD storage via USB port - Supporting FAT32 format, share your HDD between your PC and your eShare - Supports 24 simultaneous download - Web interface for easy navigation & control - Built in password security access - Customizable community membership with secure media sharing - One touch personal media backup - Direct access to HDD via Windows Network Neighborhood
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Σταύρο, έχε χάρη που δεν φέρνουν κάτι παρόμοιο με το KuroBox σε ευρωπαϊκά e-stores. Να έβλεπες μετά πώς θα πουλούσαν αυτά τα χαζο-μαραφέτια τύπου eShare για ένα κομμάτι ψωμί...
joker99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Τι σας έχω; Φρέσκο φρέσκο:eshare BitTorrent Download & Share Center (NEW!) ES-8068 Στον skroutz με 91 auto anafero ena post prin apo esena kai vasika einai palio. to magalo mionektima einai oti den ipostirizi NTFS,den mporeis na katevaseis monokomata arxeia pano apo 4GB..
nek4d Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 auto anafero ena post prin apo esena kai vasika einai palio.to magalo mionektima einai oti den ipostirizi NTFS,den mporeis na katevaseis monokomata arxeia pano apo 4GB.. Που βρηκες torrents > 4gb?! 99% των torrents, ειναι σπασμενα σε μικρά (πολυ μικρά) αρχεία rar που ενωνονται πανευκολα σε ότι μεγεθος θες. Εγω με το eshare κατεβαζω εδω κ μηνες ... παπάδες! θυμάμαι που εχω κατεβασει αρχεία 17 & 30 GB χωρις κανενα προβλημα. Οπότε δεν υφίσταται στην πραξη τέτοιο πρόβλημα. Οπως είπα και στο βασικό thread: http://www.insomnia.gr/forum/showthr...ghlight=eshare εχω απο σποντα 2 κομματια. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα. (προσωπικά κρατησα και 2ο κομματι για να κατεβαζω και στο γραφειο )
SpyrosR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 auto anafero ena post prin apo esena kai vasika einai palio.to magalo mionektima einai oti den ipostirizi NTFS,den mporeis na katevaseis monokomata arxeia pano apo 4GB.. Υπάρχουν κι άλλα FSs με υποστήριξη μεγάλων αρχείων... και καλύτερα του NTFS συνήθως. Βλέπε ReiserFS, Ext*, κλπ. Και δε χρειάζεται και 'ανασυγκρότηση' σ'αυτά κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.