Προς το περιεχόμενο

Kλεβουμε το youtube,και λοιπον ΤΙ???


KOSTAS@ant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι κλειδωσατε την ερωτηση μου σχετικα με downloader που να βγαζει βιντεο απο το youtube,Υποτιθεται πως εδω μεσα ειμαστε ενα φορουμ ενημερωσης και αλληλουποστηριξης σε τεχνικα θεματα. Με ποιο σκεπτικο λοιπον ρε παληκαρια εμποδιζετε την ενημερωση αυτη?

Τοσο πολυ κοπτεστε για τα συμφεροντα των Αμερικανων μεγαλοκεφαλαιοκρατων?Δεν το καταλαβαινω.Και μη με παραπεμψετε στα καταστατικα του σαιτ κλπ,γιατι ποσος με ενδιαφερει αν απαγορευεται το συγκεκριμενο θεμα προς συζητηση.Εγω ρωταω με ποιο σκεπτικο λειτουργειτε ετσι,και τι φοβαστε τελος παντων,αφου ανωνυμοι ειστε,ανωνυμοι ειμαστε ολοι εδω μεσα,και το φορουμ ανηκει σε ολους μας,δεν ειναι νομικο προσωπο! Αρα ποινικες ευθυνες δεν μπορουν να αποδωθουν.

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ,ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ!

 

Υ.Γ:Σβηστε το,αλλα πρωτα απαντηστε! Η τουλαχιστον να με παραπεμψετε σε καποιο λινκ,οπου θα μου λυθει η απορια σχετικα με το αρχικο ερωτημα που εθεσα, και κλειδωθηκε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

to kleidwsan oxi giati den 8eloun na katevazeis ta videakia apo to Youtube alla giati yparxei allo topic sto forum pou asxoleitai me to sygkekrimeno 8ema...an eixes xrhsimopoihsei to search opws sou eipe o paredwse 8a to evriskes upo8etw...alla ta 8eloume ola etoima masimena...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου έσβησαν post που έλεγε για κατέβασμα βίντεο από youtube δεν παίζει. Αν κάνεις ένα search θα δείς πώς υπάρχουν άπειρα. Αν έφαγε κλείδωμα θα έφαγε γιατί υπάρχει ήδη κάποιο αντίστοιχο.

 

Τώρα για το όλοι ανώνυμοι είμαστε κάνεις κάποιο λάθος. Μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι ανώνυμοι. Και αν μια μέρα τους χτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας, αυτοί θα τρέξουν και όχι εσύ ή ο κάθε έξυπνος που θεωρεί την πειρατεία μαγκιά.

 

Και αν δεν σε ενδιαφέρουν οι κανόνες αυτού του site, στους οποίους παρεπιπτόντως συμφώνησες για να γραφτείς, υπάρχει και το κουμπάκι logout. Δεν θα μας λείψεις. Promise.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το topic κλέιδώθηκε επειδή υπάρχουν και άλλα παρόμοια...(τουλάχιστον αυτό νομίζω ότι συνέβη...)

 

κοίτα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=206055&highlight=youtube+videos

 

 

P.S. To site δεν είναι ολονών...απλά όλοι μπορούν να εγγραφούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απάντηση έλαβες από τα προηγούμενα μέλη.

 

Με 5 posts στο forum θα σε συμβούλευα να ξαναδιαβάσεις ορους και κανόνες καθώς και να καταλάβεις διαβάζοντας το τι κλειδώνεται και το τι όχι με αλλα λόγια την φιλοσοφία ύπαρξης και γραφής.

 

Επίσης μην είσαι τόσο ευέξαπτος στην ζωή σου- αν και εδώ μέσα το τελευταίο που θα κάνουμε είναι να δίνουμε μαθήματα ζωής- και τυχόν αλλα παράπονα σε pm είτε σε εμενα είτε στον administrator.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...