Προς το περιεχόμενο

Internal USB bluetooth sto Fujitsu Siemens M3438G


Overseer486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου απογοητεύτηκα απο το ψάξιμο στο νετ για mini pci με wifi+bluetooth τώρα ψάχνομαι για το πως 8α προσαρμώσω εσωτερικά ενα bluetooth stick στο Fujitsu Siemens M3438G.

Το προβλημά μου είναι πως θα συνδέσω το usb στη μητρική.

Μπορώ να "βουλώσω" απο έξω ένα usb port και να συνδέσω εσωτερικά το μπλέ δόντι (αμάν πια αγγλικά-ελληνικά-αγγλικά-ελληνικά...) αλλά θα ήθελα να αποφύγω κάτι τέτοιο.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω 2 συσκευές πάνω στο ίδιο πορτ?

Ή πως μπορώ να φτιάξω ένα αυτοσχέδιο usb hub στο εσωτερικο του φορητού?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χώρος μέσα στο φορητό θα βρεθεί (ασυζητιτή <-- πως γράφεται αυτό ωρέ?).

 

Το βασικό μου πρόβλημα είναι αν μπορώ να συνδέσω το stick σε ένα port χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να γίνει στραβή αν αργότερα συνδέσω εξωτερικά κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

>.<

 

Έχω ξεχάσει τα ελληνικα 'μ?

 

Προσπαθω να πω οτι θέλω να βάλω 2 usb devices σε ένα port (στην τελική αυτό είναι). Ξέρει κανείς αν γίνεται χωρίς usb hub? Και αν ναι πως?

 

Εδώ είδα να αναφέρεται το "Pass-through Hub" αλλά δεν κατάλαβα 100% τί εννοεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τραβηξεις μεσα την υποδοχη usb και να βρεις καπου χωρο και να το βαλεις. ομως πιστευεις πως χωραει το usb blue tooth μεσα στο λαπτοπ;ακομα και χαμπ

θα πρεπει να τα γυμνωσεις και αυτα για να μπουν οπως οπως οπου βρεις.

πιστευεις πως αξιζει η ταλαιπωρια;και το ρισκο;

 

ενα καλωδιο usb αποτελειται απο 4 μικρα

data+

data-

ρευμα

γειωση

 

ενδεχομενο που οι θυρες δεν ειναι κολλημενες πανω στην μητρικη (απιθανο μαλλον)

θα πρεπει αν δεν εχεις αρκετο χωρο κοντα στην θυρα οπως ειναι εσωτερικα να τραβηξεις προεκτασεις σε οποιο σημειο εχει χωρο. θα παρεις ενα απλο καλωδιο usb επεκτασης (οτι να ναι) με 1 ευρω και τηα το κοψεις στην μια ακρη και θα κρατησεις μονο την θυλικια πλευρα, θα τα ενωσεις με αυτο που εχει τωρα η θυρα και θα τα τραβιξεις οπου εχει χωρο

 

ομως -το πιθανοτερο- οι θυρες οπως φαινονται απεξω ειναι κολλημενες πανω στην μητρικη,αρα για να τις τραβιξεις πιο περα πρεπει να τις ξεκολησεις και μετα να κανεις εσυ κολησεις πανω στην μητρικη (που αν χαλασει θες καμια 800ρια+εργατικα)

 

οπως το κοβω, ειναι κολλημενες οπως τις βλεπεις και δν μετακινουνται ουτε τραβιουνται μεσα να βαλεις καλωδιο επεκτασης. νομιζω με λιγα λογια, αυτο που θες δεν γινεται αν δεν εχεις πολυ εξειδικευμενς γνωσεις ,τις οποιες εγω πχ δεν εχω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Οι θύρες απο όσο είδα δεν ειναι κολλημένες στη μητρική, αλλα σε ξεχωριστές πλακέτες, και συνδέονται με καλώδια όπως στο case του desktop.

Χώρος υπάρχει, αλλά υπάρχει και άλλο πρόβλημα: τα laptop έχουν μεταλλική θωράκιση(τι μαθαίνει κανείς), αρα πρέπει να βγάλω στο σήμα μέχρι την οθόνη (κάπου κοντά στη κεραία του wifi ή και απο την ίδια τη κεραία του wifi).

 

To bluetooth δεν χωράει να μπεί δίπλα στην οθόνη ολόκληρο, για να προλάβω κάποιον που θα είχε την ίδια ιδέα.

 

@basilis5 δεν είναι καθόλου ρίσκο (κατα τη γνώμη μου τουλάχιστον) αν προσέχεις τι κάνεις. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ κάποια άλλη λύση για εσωτερική συσκευή όσο και αν έψαξα, για αυτό και σκευτομαι αυτή τη μετατροπή,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να κάνω μια τελείως χαζή ερώτηση? Γιατί να το κάνεις αυτό? Αν το αφήσεις εξωτερικό που στο κάτω κάτω δεν είναι απαραίτητο να το έχεις συνέχεια πάνω, τόσο τραγικό είναι? Απλά προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή το χρησιμοποιπώ σε άσχετα σημεία και ώρες, με τον υπολογιστή όχι απαραίτητα σταθερό. π.χ. συνδεω το κινητό σαν modem, δουλεύω το keyb/moyse στο σπίτι, χρησιμοποιώ το κινητό σαν remote control κλπ.

 

Το θέμα όμως είναι οτι ο δέκτης προεξέχει ενοχλητικά απο τον υπολογιστή, και φοβάμαι κάθε φορά που το χρησιμοποιώ οτι θα κάνω στραβή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...