azio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Νομίζω οτι τελικά κατάλαβα τι θέλουν,ΠΙΝΕΛΙΚΙΑ. Δεύτερη φορά απο τότε που ξεκίνησα στο 2πλαι που παίρνω τηλ και γίνετε χαμός και μόλις γυρνάω σπίτι όλα είναι εντάξει. Παιδιά θέλουν πίεση και σε καμία περίπτωση μην επαναπαυεστε απο τα "θα σας πάρουμε σε λίγο,αφήστε μας να το δούμε κτλ".Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μείνει μήνες χωρίς τηλ επειδή περιμένουν ακόμα να τους πάρει ο τεχνικός απο την forthnet.Όλα τα παραπάνω είναι θέμα λεπτών προκειμένο να λυθούν και δυστυχώς μας κοροιδεύουν. Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!! Κι εγω το ιδιο εχω καταλαβει. Με το καλο δε βγαινει τιποτα. Και αυτο λεο σε οποιον ρωταει...οτι προβλημα υπαρχει, τηλεφωνο και να ζητατε να το λυσουν. Με το να περιμενεις να το φτιαξουν μονοι τους δε θα καταφερεις τιποτα!!! Κι εγω οταν με συνδεσαν ημουν μιαμιση μερα χωρις τηλεφωνο και με το που τους πηρα (αν κ μου ελεγαν οτι χρειαζεται χρονος,διαδικασιες για την ενεργοποιηση και μπουρδες) μεσα σε μια ωρα ειχα τηλεφωνο..
azio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 τελικα το προβλημα το λυσανε?? Εμενα δεν με ακουγαν σχεδον καθολου οι αλλοι και οταν καλουσα εδειχνε σημα κατειλιμενου αρχικα κ μετα καλουσε....
xolloth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 οπωs ειναι αυτοι τωρα απο τα μπανια,εχουν βουλωσει τα αυτια τουs απο την αλμυρα τηs θαλασσαs. πιεστε!
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδία σήμερα απο ώρες αναμονής στο τηλ κατάφερα και τους έκανα άνω κάτω.Νομίζω οτι τελικά κατάλαβα τι θέλουν,ΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.Δεύτερη φορά απο τότε που ξεκίνησα στο 2πλαι που παίρνω τηλ και γίνετε χαμός και μόλις γυρνάω σπίτι όλα είναι εντάξει.Σήμερα λοιπόν μου είπαν οτι κάποιο λάθος σύνδεσης απο το κέντρο προκαλεί όλα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρατε και εσείς.Απλά απο την fortnet στέλνουν το πρόβλημα του καθενός σαν βλάβη στο κέντρο τους και απο εκεί όταν το θυμηθεί κάποιος τεχνικός το κοιτάει(υπάρχει και περίπτωση και να μην το θυμηθεί βέβαια και τότε μας αφήνουν καιρό χωρίς τηλ.)Παιδιά θέλουν πίεση και σε καμία περίπτωση μην επαναπαυεστε απο τα "θα σας πάρουμε σε λίγο,αφήστε μας να το δούμε κτλ".Κρατήστε τα ονόματα των υπαλλήλων που μιλάτε και δεσμευστε τους.Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μείνει μήνες χωρίς τηλ επειδή περιμένουν ακόμα να τους πάρει ο τεχνικός απο την forthnet.Όλα τα παραπάνω είναι θέμα λεπτών προκειμένο να λυθούν και δυστυχώς μας κοροιδεύουν. analogos to provlima.merika provlimata den linontai se mia ora opote min ise sigouros oti ola einai thema merikon lepton.oti ine sto komati tou ote den linetai grigora.. εγω εβαλα ενα σπλιτερακι οταν μου πρωτορθε το 2play μεταξυ μπριζαs και καλωδιου τηλεφωνου,και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι σημερα. ite splitter ite filtro. Για δώσε παραπάνω πληροφορίες.. Το έχεις δοκιμάσει;; ή υποθέτεις οτι θα δουλέψει;; me to xeri stin fotia ta prizakia pou grafoun ote kai exoun piknoti apo piso ta bgazeis oti kai na ginei kai bazeis kanonika i koveis ton piknoti.diorthonei provlimata.mono ta prizakia pou grafoun ote exoun piknoti kai tetoies malakies apo piso . o ote ta bazei gia diko tou logo. Εγώ ο παλιομοδίτης που έμεινα στον (Π)ΟΤΕ δεν έχω κανένα πρόβλημα... kapoia stigmi tha figeis kai esi
mariner Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πουλινέ ποιά μπριζάκια του οτε εννοείς.Που είναι τοποθετημένα?
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ta prizakia pou exete sto spiti sas.a ngrafoun ote pano tote xiloma opos ine kai parte koina tou emporiou .alios kopse ton piknoti kai tin antistasi apo piso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.