tera2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραια την δευτερα θα νοικιασω αμαξι να παω για την πολ ποζιτιον!!!! Πιστευω οτι ειναι σαν τους επαρχιακους στην Κρητη οποτε.... Κατα τα αλλα το κουφο θα ειναι να μην με πανε στον πυργο και να με πανε ΒΑθυ οποτε αδικα ο κοπος!!!!
kx5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Το κουφό θα είναι να σε πάνε Δρακαίους (αν υπάρχει σχολείο). Εκεί να δεις γέλιο που θα ρίξουμε
tera2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ευτυχως Πυργο ή Βαθυ ή και τα δυο!!!! Την τριτη θα ξερω,
tera2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια βαθυ τελικα ευχαριστω για την βοηθεια. Τωρα προσπαθω να την ανακαλυψω για τα καλα.
nektarios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 το σχολείο πως είναι; οι συνάδελφοι; καλή σταδιοδρομία
tera2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Καλό ειναι αν ειμασταν και περισοοτεροι καινουργιοι συνάδελφοι νομίζω θα ήταν αρκετα καλύτερα. Ειναι βεβαια μεγαλο γεγονοσ που δεν μου αρεσει αλλα σε γενικές γραμμές ολα καλα
kx5 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Λίγο άσχετο αλλά υπάρχει κόσμος που κάνει μπάνια στη θάλασσα ή έχει αρχίσει κρύο? Γενικά η Σάμος έχει παγωμένα νερά αλλά πέρυσι είχα ξεκινήσει τις βουτιές από το Μάιο. Αναρωτιέμαι πως να είναι τα νερά το Σεπτέμβρη.
tera2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Πηγα πριν τρεις μερεσ ειναι κρυα ομολογουμενως αλλα εγω τα γουσταρω ετσι τα νερα. Ειναι βασικα σαν αν βουτασ σε ποταμι στην αρχη τρως ενα σοκ αλλα μετα ειναι καλα
Mp0u Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 βουρ για το Ποταμι τοτε ....τη παραλια εννοω
kotsos_licious Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 να πω και εγώ κάτι... ως τελειόφοιτος ήρθε η ώρα του μηχανογραφικού... και επειδή θέλω δουλεία με ΜΕΛΛΟΝ σκέφτομαι την σχολή μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων στο Καρλόβασι της Σάμου... οι γονείς μου είναι ανοιχτοί σε όλα από την αρχή μου είπαν: "όπου θες εσύ..." είμαι από Χαλκιδική και αν και περνάω άνετα στο οικονομικό Θεσσαλονίκη το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω Σάμο.... από εσάς ζητάω τα εξής: 1) η σχολή είναι καλή??? (έχει μέλλον όπως ακούω?, οι εγκαταστάσεις είναι οκ?) 2) από φοιτητική ζωή πως πάει η πόλη? κάθε γνώμη θα είναι ευπρόσδεκτη, ιδιαίτερα από αποφοίτους της συγκεκριμένης σχολής! ευχαριστώ πολύ!!!
kotsos_licious Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 να πω και εγώ κάτι... ως τελειόφοιτος ήρθε η ώρα του μηχανογραφικού... και επειδή θέλω δουλεία με ΜΕΛΛΟΝ σκέφτομαι την σχολή μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων στο Καρλόβασι της Σάμου... οι γονείς μου είναι ανοιχτοί σε όλα από την αρχή μου είπαν: "όπου θες εσύ..." είμαι από Χαλκιδική και αν και περνάω άνετα στο οικονομικό Θεσσαλονίκη το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω Σάμο.... από εσάς ζητάω τα εξής: 1) η σχολή είναι καλή??? (έχει μέλλον όπως ακούω?, οι εγκαταστάσεις είναι οκ?) 2) από φοιτητική ζωή πως πάει η πόλη? κάθε γνώμη θα είναι ευπρόσδεκτη, ιδιαίτερα από αποφοίτους της συγκεκριμένης σχολής! ευχαριστώ πολύ!!!
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το καρλόβασι δεν είναι πόλη, είναι χωριό. Το πανεπιστήμιο εγκαταστ'άθηκε εκεί, για να μην ερημωθεί η μισή Σάμος. Το πανεπιστήμιο έχει 3 τμήματα, μαθηματικών, Μηχ. Η/Υ και Στατιστικής, αν εξαιρέσεις το 3ο (που έχει και κοπέλες), τα άλλα δύο είναι @καμποι. Υπάρχουν άνθρωποι, παρθένοι πήγανε, παρθένοι έφυγαν αλλά προγραμματίζουν σε 5 γλώσσες, είναι legendary characters σε WoW κλπ και οι παλιότεροι μπορούν να σου πουν σε ποια πέτρα μπορείς να βρεις ποιο αντικείμενο στο Diablo II. Έχει 1 club και 1,5 παρακμή. Έχει 3-4 (την εξής μία) καφετέρια. Θα γίνεις καλός βέβαια στο 5χ5, έχει πολλές φοιτητικές δραστηριότητες, ραδιοφωνικό σταθμό, μουσικές, θεατρικές, χορευτικές ομάδες. Και υπάρχει ένα περίπτερο, που θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες μετά τις 11.00. Αν αγαπάς τη φύση είναι πολύ όμορφα. Στα 17-18 μου δε θα άντεχα ούτε 2 μήνες, όχι 5+ χρόνια. Πήγα στα 22 μου και τέλειωσα το μαστερ σε 10 μήνες με ελάχιστη διάρκεια τους 12, αν αυτό σου λέει κάτι. Το καλοκαίρι όλα αλλάζουν, αλλά το καλοκαίρι δεν έχεις μαθήματα. Το τμήμα που θες αξίζει, στελεχώνεται από έμπειρους, αλλά μη κορεσμένους καθηγητές που έχουν την πόρτα τυς πάντα ανοιχτή για απορίες ερωτήσεις κλπ κλπ. Γενικά, φίλοι πoυ το έχουν τελειώσει, βρήκαν σχετικά εύκολα δουλειά ή μεταπτυχιακά σε καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Περισσότερες πληροφρίες πορείς να ζητήσεις εδώ: http://my.aegean.gr/
Typhoon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μιας που ξεθάφτηκε το thread να ρωτήσω και εγώ: Θα παώ στη Σάμο για ένα συνέδριο σύντομα για 5 μέρες. Τι παίζει που αξίζει να δει κανένας? Λέει να νοικιάσω κάνα αμάξι για κάποιες μέρες?
tmjuju Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το καρλόβασι δεν είναι πόλη, είναι χωριό.Το πανεπιστήμιο εγκαταστ'άθηκε εκεί, για να μην ερημωθεί η μισή Σάμος. Το πανεπιστήμιο έχει 3 τμήματα, μαθηματικών, Μηχ. Η/Υ και Στατιστικής, αν εξαιρέσεις το 3ο (που έχει και κοπέλες), τα άλλα δύο είναι @καμποι. Υπάρχουν άνθρωποι, παρθένοι πήγανε, παρθένοι έφυγαν αλλά προγραμματίζουν σε 5 γλώσσες, είναι legendary characters σε WoW κλπ και οι παλιότεροι μπορούν να σου πουν σε ποια πέτρα μπορείς να βρεις ποιο αντικείμενο στο Diablo II. Έχει 1 club και 1,5 παρακμή. Έχει 3-4 (την εξής μία) καφετέρια. Θα γίνεις καλός βέβαια στο 5χ5, έχει πολλές φοιτητικές δραστηριότητες, ραδιοφωνικό σταθμό, μουσικές, θεατρικές, χορευτικές ομάδες. Και υπάρχει ένα περίπτερο, που θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες μετά τις 11.00. Αν αγαπάς τη φύση είναι πολύ όμορφα. Στα 17-18 μου δε θα άντεχα ούτε 2 μήνες, όχι 5+ χρόνια. Πήγα στα 22 μου και τέλειωσα το μαστερ σε 10 μήνες με ελάχιστη διάρκεια τους 12, αν αυτό σου λέει κάτι. Το καλοκαίρι όλα αλλάζουν, αλλά το καλοκαίρι δεν έχεις μαθήματα. Το τμήμα που θες αξίζει, στελεχώνεται από έμπειρους, αλλά μη κορεσμένους καθηγητές που έχουν την πόρτα τυς πάντα ανοιχτή για απορίες ερωτήσεις κλπ κλπ. Γενικά, φίλοι πoυ το έχουν τελειώσει, βρήκαν σχετικά εύκολα δουλειά ή μεταπτυχιακά σε καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Περισσότερες πληροφρίες πορείς να ζητήσεις εδώ: http://my.aegean.gr/ θέλω να δώ την λίμνη των κύκνων μόνο με μπαλαρίνους! Άπαικτη περιγραφή!
morgoth_gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ρε σεις μην τρομάζετε τον κόσμο,αν έχεις παρέα όλα καλά είναι.Δεν είναι όσο τραγικά το περιγράφει ο φίλος απο πάνω,έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα σε σχέση με πιο παλιά. Όσο για την σχολή,είναι πολύ καλή όντος,έχει πολύ καλούς καθηγητές(μερικοί απο τους οποίους είναι απο τους καλύτερους στο πεδίο τους στην ελλάδα) και είναι πολύ ενδιαφέρον γενικότερα . Είμαι ακόμα στην σχολή,τελευταίο έτος αλλά δεν βλέπω να φέυγω φέτος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.