Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

accipio

Κάηκε η κάρτα γραφικών μου;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτός ο νόμος του Μέρφυ, πόσο αληθινός βγαίνει! Τη στιγμή που χρειαζόμουν τον υπολογιστή όσο τίποτα άλλο, έπαθα στα καλά καθούμενα ζημιά (ευτυχώς όχι ανεπανόρθωτη).

Πρόκειται για μια Gigabyte GeForce 6600GT AGP. Την έχω 2,5 χρόνια περίπου. Χθες, και ενώ ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής, ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και δεν ανταποκρινόταν ούτε στο ποντίκι ούτε στο πληκτρολόγιο. Με reset δεν επανήλθε, μόνο με το διακόπτη on/off από το τροφοδοτικό επανήλθε. Δούλεψε κανονικά για 2 περίπου ώρες, και έκανε πάλι το ίδιο, μόνο που πλέον δεν άνοιγε η οθόνη ούτε και μετά τη διακοπή της τροφοδοσίας.

Τα ενδεικτικά λαμπάκια της μητρικής παρέπεμπαν σε πρόβλημα video/vga. Δοκίμασα να συνδέσω την οθόνη και από την αναλογική έξοδο της κάρτας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Βάζοντας την παλιά μου GeForce Ti4200 (ευτυχώς που την είχα), ο υπολογιστής λειτούργησε κανονικά.

Συμπέρασμα: Κάηκε η κάρτα μου; Σ' αυτό το συμπέρασμα καταλήγω, αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη με βάση και τις εμπειρίες σας. Πάντως κοιτάζοντάς την προσεκτικά δε φαίνεται τίποτα καμένο, αν και μάλλον αυτό δεν έχει σημασία.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι κάνα τσιπάκι, δε φαίνεται με το μάτι. Δοκίμασέ την σε άλλο μηχάνημα, αν και κατά 99% παρέδωσε πνεύμα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι η εποχή τους το καλοκαίρι. Κάτι σαν επιδημία. Μας αφήνουν χρόνους οι κάρτες...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...