Προς το περιεχόμενο

Αναφορα Παραδοσης σε pm(?)


S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στελνοντας ενα pm σε καποιον χρηστη του φορουμ, παρεχεται η δυνατοτητα να λαβουμε αναφορα παραδοσης μολις αυτος το αναγνωσει.

 

Ομως, η αναφορα θα μας ερθει μονο αν ο χρηστης που διαβασε το μηνυμα επιλεξει αυτη να σταλει.Ετσι ομως δεν μειωνεται καθολικα η χρησιμοτητα της αναφορας αναγνωσης του pm?

 

Λογικα, η αιτια της υπαρξης της ειναι να ενημερωθουμε αν ο χρηστης εχει διαβασει το μνμ που ελαβε απο εμας, οποτε αν επιλεξει να μην την αποδεχθει, καταληγουμε στο ιδιο αποτελεσμα με το να μην ειχαμε ζητησει αναφορα παραδοσης.

 

Απο την αλλη, θα μπορουσε να υποστηριχθει πως η αναφορα παραδοσης του μηνυματος εμπεριεχεται στο συνταγματικως προστατευομενο δικαιωμα του απορρητου της επικοινωνιας.Δλδ το αν ο χρηστης διαβασε το μηνυμα, καλυπτεται απο το απορρητο αυτο και μονο αν ο ιδιος το επιλεξει(πατωντας οκ στο παραθυρακι της αναφορας παραδοσης), αυτο καμπτεται αναφορικα με την αναγνωση του μηνυματος.

 

Αν παντως δεν ισχυει το παραπανω, γιατι να ζητειται η συνεναιση του χρηστη ως προς την αποστολη αναφορας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παντως δεν ισχυει το παραπανω, γιατι να ζητειται η συνεναιση του χρηστη ως προς την αποστολη αναφορας?

 

 

Γιατι οπως εσυ εχεις το δικαιωμα να στειλεις pm σε καποιον χωρις να τον ρωτησεις αν δεχεται να του στειλεις ,ετσι κι αυτος εχει δικαιωμα να αρνηθει να λαβεις γνωση οτι πηρε το pm σου.Δικαιο δεν ειναι ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, αυτο ομως τοποθετειται στην περιπτωση του απορρητου που εθεσα παραπανω.

 

Εγω κυριως εχω στο μυαλο μου τις περιπτωσεις των αγγελιων, οπου καποιος χρηστης εχει δειξει ενδιαφερον για μια αγορα και μετα δεν απανταει, αναγκαζοντας σε να ''χασεις'' αλλους υποψηφιους αγοραστες.

 

Στο πλαισιο αυτο, η επικοινωνια με τον αλλο χρηστη τοποθετειται στο σταδιο της διαπραγματευσης, οποτε κατ'εμε δεν υπαρχει απολυτο δικαιωμα μη ενοχλησης με pm, ειδικα οταν ο ιδιος εχει παρει την πρωτοβουλια της επικοινωνιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...