Προς το περιεχόμενο

ΚYMCO

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι πληρωνεις παιρνεις.. Δεν θελω να γινω γραφικος αλλα ετσι ειναι... Καλα τωρα εξαρταται και πως το χρησιμοποιεις... Αν ειναι να θες ενα παπι και να βγαινει σπανια εξω πχ γιατι να δωσεις 2 χιλιαρικα για innova? Παιρνεις το kymco. Αλλα αν θες σοβαρη χρηση και αξιοπιστια οχι..

Ειχε ο πατερας μου ενα 125 εντουρο και εχω δει απο κοντα την ποιοτητα κατασκευης και τι κραδασμους εχει οταν το καβαλας.

Δημοσ.

Δεν θα συμφωνήσω με το 'ότι πληρώνεις παίρνεις' αφού τα Kymco δεν είναι αυτό που λέμε φθηνά.Η εταιρία δεν βγάζει δίκυκλα που θα πουλήσουν λόγω χαμηλής τιμής αλλά λόγω ποιότητας.

Δεν έχει ακουστεί ότι βγάζουν προβλήματα.

Επίσης η Kymco είναι στις 8 πρώτες θέσεις των πωλήσεων πίσω απο μεγαθήρια όπως Honda,Yamaha οπότε και αυτό κάτι λέει.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο κατα νού;

Δημοσ.

Έχω και τα 2, για δουλειές εντός της πόλης, Innova + Spyke-R.

Κανένα δεν το οδηγάω καθώς πρέπει, κάθε άλλο.

Στα >2 χρόνια που τα έχω έχω καταλήξει στο ότι...

Innova => Καλύτερος κινητήρας, χειρότερο πλαίσιο, λιγότερα προβλήματα, ακριβότερα ανταλλακτικά όμως.

1 χρόνος εγγύηση, μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ-after market ανταλλακτικών.

Spyke-R => Καλύτερο πλαίσιο, χειρότερος κινητήρας, πάφθηνα ανταλλακτικά αλλά περισσότερα προβλήματα, συχνότερα service.

2 χρόνια εγγύηση, σχεδόν ανύπαρκτη after market γκάμα.

Ποιοτική υλοποίηση δεν έχει κανένα από τα 2, συγκρίνοντας με τα παλαίμαχα ιαπωνικά GLX 90.

/sc

Δημοσ.
..

Innova => Καλύτερος κινητήρας, χειρότερο πλαίσιο, λιγότερα προβλήματα, ακριβότερα ανταλλακτικά όμως.

1 χρόνος εγγύηση, μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ-after market ανταλλακτικών.

/sc

Τα Innova έχουν δύο χρόνια εγγύηση. Σίγουρο...

Δημοσ.

για οσους δεν το γνωριζουν η kymco ειναι θυγατρικη της honda ιδρυθηκε με σκοπο την παραγωγη ανταλακτικων για την honda και θα διαφωνησω με τον φιλο που λεει οτι πληρωσεις παιρνεις γιατι στην προκημενη περιπτωση η kymco αποτελει εξαιρεση καθως προσφερη ποιοτητα σε χαμηλη τιμη εγω εχω το kymco mxu 300(ATV) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

• 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Honda-Kymco είναι φάση αντίστοιχη με Kawasaki-Modenas.

Καλά είναι τα Kymco είχε ένας φίλος παλιά το Spike 125 και ένα καλοκαίρι αλωνίσαμε όλη τη Ρόδο με αυτό, δεν έπαθε τίποτα. Πάμφθηνα ανταλλακτικά. Βέβαια τα Honda είναι καλύτερα αλλά και ακριβότερα.

Υ.Γ. Ασχετο, αλλά ξέρετε αν το Suzuki FX 125 βγαίνει ακόμα; Αυτό ήταν παπί! Δηλαδή τι παπί, μηχανή ήταν κανονική! Με συμπλέκτη κι απ'όλα! Και σκότωνε.

Δημοσ.

πηρα το νεο που ειναι 150 κυβηκα το παπι το στειτ μου εβγαλε προβλημα στο καρμπηρατερ και μου ειπανε απο την αντιπροσωπια οτι θα μου το αλαξουνε ( παει μια εβδομαδα και )τριζει πολυ οταν ανεβαζεις στροφες ειχα ενα καζεαρ καβασακι και ησως να μου φενεται η διαφορα α δεν παει πανω απο 100 κατα τα αλλα εχει αλαρμ δισκο μπρος πισω και πολλα αλλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...