Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

GIA_Blackmore

Ασυμβατότητα SAPPHIRE ATI X1950PRO ????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφάτως αγόρασα αυτή την κάρτα γραφικών. Όταν την συνδέω στη μητρική δε δίνει σήμα στην οθόνη , ενώ αν συνδεθεί σε άλλη μητρική δουλεύει κανονικά.

 

Το αξιοπερίεργο είναι οτι με άλλη κάρτα γραφικών το σύστημα λειτουργεί κανονικά... Δηλ. μιλάμε για ασυμβατότητα?? Η μητρική μου είναι η DFI INFINITY NF570-M2/G . Όσο και αν έψαξα δε βρήκα τίποτα στο internet.. Πάει πουθενά το μυαλό σας?

 

Αν όντως ισχύει η ασυμβατότητα θα γίνετε να μου αλλάξουν την vga ή την μητρική στο e-shop,

δεδομένου ότι τίποτα από τα 2 δεν είναι χαλασμένα ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις σκεφτει μηπως φταιει το τροφοδοτικο?

Τι τροφοδοτικο εχεις?

Η Χ1950 θελει ενα 450W στην καλυτερη για να δουλεψει.

Η αλλη καρτα που δοκιμαζεις τι ειναι?

Ισως και με ενα BIOS update AN ειναι θεμα ασυμβατοτητας μπορει να λυθει

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το τροφοδοτικο ειναι 620watt οπότε δεν φταίει αυτό. Δυστηχώς δε ξέρω ποιά ήταν η άλλη κάρτα που δοκιμάστηκε (δε την δοκίμασα εγω). Όσο για το bios, δε βλέπω κάποια αναφορά στο site της dfi (το changelog τους έχει να κάνει με cpu).

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kai i diki mou i mobo mou kane malakies me mia Xtrememusic tis Creative kai me bios upgrade lithike to prob.

Kai to thema einai oti to changelog tou beta-bios den anefere tpt peran apo future cpu support

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου είναι λίγο δύσκολο να κάνω update χωρίς οθόνη (:P) . Αυτό που με προβληματίζει είναι αν το e-shop θα δεχτεί να μου αλλάξει την vga (ή την μητρική).

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ξένα fora που κοίταξα ,μιλάνε για 30Amps στην 12V γραμμή σαν προτεινόμενο για την χ1950pro.Εμένα είναι στα 22Α. Παίζει να γίνετε εκεί το σκάλωμα? (κάπου εδώ να συμπληρώσω ότι η cpu μου είναι η Athlon64 X2 6000)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Σε ξένα fora που κοίταξα ,μιλάνε για 30Amps στην 12V γραμμή σαν προτεινόμενο για την χ1950pro.Εμένα είναι στα 22Α. Παίζει να γίνετε εκεί το σκάλωμα? (κάπου εδώ να συμπληρώσω ότι η cpu μου είναι η Athlon64 X2 6000)

 

Αν το τροφοδοτικό σου έχει 2-3 +12v γραμμές δεν έχεις πρόβλημα εκτός αν έχεις μόνο μια +12v.... δεν το πιστεύω μιας και τα περισσότερα έχουν πια το πρότυπο ATX 12V v2 και πάνω.

Τα 30A που ζητάει η x1950 φυσικά δεν τα ζητάει απο μια και μόνο +12v γραμμή αλλά σε συνδιασμό με τις άλλες.:-D

 

EDIT: δοκίμασε φυσικά να κάνεις πρώτα ένα bios update όπως είπαν τα παιδιά μπορεί να διορθώσει το προβλημά σου.Αν και πάλι δεν δουλέψει τότε στείλε την πίσω και πάρε άλλη φυσικά.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dustixos den exo allo psu me pci-e vusma. To psu einai xazo noname ..CP4 einai i marka.

Dustixos oxi file 6600gt, MIA grammi me 22A exei kai oxi parapano.

oso gia to bios... an ginei flash,spaei i egguisi?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Dustixos den exo allo psu me pci-e vusma. To psu einai xazo noname ..CP4 einai i marka.

Dustixos oxi file 6600gt, MIA grammi me 22A exei kai oxi parapano.

oso gia to bios... an ginei flash,spaei i egguisi?

 

Όπα μόνο μια +12v έχει;:confused:

Για αυτό δεν σου παίζει πάρε ένα καλό τροφοδοτικό.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
το psu einai xazo noname ..CP4 einai i marka.

 

 

δε κανεις δοyλεια με χαζομαρκα PSU.. το CPU & η VGA σου απετουν σταθερα ρευματα, απλα πας για αλλο.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πάω για άλλο.... το θέμα είναι αν είναι όντως εκεί το πρόβλημα. Σας κάνει λογικό δηλ. να μην λειτουργεί καν η vga επειδή τα αμπερ της γραμμής είναι 22 κ όχι 30 ?

Το λέω επειδή το εκκινώ minimal ,cpu,vga ,ram. Τόσο πολύ πιά?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χαρά δουλειά κάνεις και με το ''χαζό-psu'' σου, εγώ στο παλιό μου pc την είχα για κάνα 2μηνο με q-tech τροφοδοτικό 400W, και 4 dimm ram, και 2 hdd, και 2 dvd player/rec κλπ..., και δούλευε μια χαρά!

δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να φταίει, πάντως κατι ηλίθιο λίγο που σκέφτομαι τώρα, είναι πριν κάνεις bios update, ή πάρεις άλλο τροφοδοτικό, check-αρέ την και σε ένα άλλο monitor...:?

 

επίσης έχω την εντύπωση πως σήμα δίνει και ανάβει κανονικά το pc και χωρίς την extra τροφοδοσία, απλά μόλις βάλεις 3D εφαρμογή θα πλακώνεται στα restart... ;)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δοκιμάσει και σε άλλο monitor φυσικά. Η κάρτα άλλωστε λειτουργεί κανονικά σε άλλη mobo.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...