NoD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 OEO OEO OEO θα το σηκώσουμε το κύπελλο σε λέω...
dark_banishing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά για σήμερα μας έχουν όλοι ξεγραμμένους. Οι ισπανοί έχουν ομαδάρα, έδρα, διατησία, μια μέρα παραπάνω ξεκούραση και εμείς δεν έχουμε παίξει μπάσκετ μέχρι τώρα. Όλα είναι τέλεια στημένα για να τους τρελάνουμε.
AGGELOS1974 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 τι καναμε παλι βρε παιδια?τους τρελαναμε για 1 ακομα φορα στην ευρωπη!!!!
andr3as Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Και με Σλοβένικο σχολιασμό: http://www.youtube.com/watch?v=tD6qFEhLiAU
soturin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, πρέπει να μας μισεί όλος ο πλανήτης . Δείτε το από τη σκοπιά του άλλου... Του χρόνου οι τουρίστες δεν θα κάνουν διακοπές αλλά απόβαση!! Ποτε δεν ξέρεις αλλά οι ισπανοί είναι τραγικά δύσκολοι να τους νικήσουμε. Εμένα μου αρκεί κι αν χάσουμε να χάσουμε για λίγο, με το ζόρι. Αν τυχόν μας ρίξουν πάλι ξύλο, θα μας κοπεί πάλι η χαρά και θα ξενερώσουμε Το καλό είναι πως ο Παπαλούκας είπε "να μην την πάθουμε όπως μετά τους αμερικάνους" γιατί είναι γνωστό πως τότε το χαν ρίξει στις κρεπάλες από τη χαρά τους και κατάλαβουν το μέγα λάθος. Άντε ρε τρέναααα....
DhZou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Σκέφτομαι λοιπόν εγώ, ότι μου δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να βάλω σε υπερβολικά δύσκολη δοκιμασία ένα υποτιθέμενο χάρισμα που κατά καιρούς για πλάκα διέδιδα ότι διαθέτω. Φυσικά δεν πολυπίστευα σε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι και λίγο παραμυθάς και ονειροπαρμένος και πιστεύω ότι υπάρχουν τόσα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε σ' αυτόν τον κόσμο, που ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. ... Το παιχνίδι τελειώνει και έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό να με κοιτάνε. Ένιωσα πραγματικά σαν να ήμουν μάγος εκείνη την ώρα. Βέβαια, με το που τελείωσε το παιχνίδι και συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί, είχα αρχίσει και εγώ να τα χάνω, γιατί βέβαια όλη αυτή την ώρα ήμουν λίγο στην κοσμάρα μου, δηλαδή τα πίστευα πραγματικά αυτά που έλεγα. Ένιωθα μέσα μου ότι ήξερα πως θα κερδίσουμε. ... Προσωπικά, το χάρηκα όσο τίποτα. Ήταν η πρώτη φορά που προκάλεσα τις δυνάμεις της φύσης, και με άκουσαν με το παραπάνω. Κάπου στο μυαλό μου γύριζαν οι λέξεις από τον Αλχημιστή "όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρει". κόψε τα ναρκωτικά!
vlachaquito Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Προτεινω η πασα του διαμαντιδη να καταγραφει στα βιβλια της ανατομιας σαν αποδειξη οτι υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν ματια ΚΑΙ στην πλατη... Αλλα σημερα το βλεπω λιγο χλωμο... Παντως τουλαχιστον η ομαδα εδειξε οτι εχει την καρδια του πρωταθλητη... Και οσο κοινοτυπο και αν ακουγετε αυτο, η μοναδικη ομαδα που μου ερχεται στο μυαλο που μπορει καπως να συγκριθει ειναι η μεγαλη λιβερπουλ.. Μπορει να μην παμε τελικο, η μπορει να να μην βγουμε ουτε τριτοι, αλλα σιγουρα μας εδειξαν οτι αυτη η ομαδα εχει μελλον, και με ενα σωστο περασμα στην ανανεωση (το οποιο για μενα επιβαλεται), με σοφοκλη υγιη και το τεραστιο ταλεντο που ακουει στο ονομα..κουφος τοτε η επιστροφη στην κορυφη ειναι θεμα χρονου...λιγου χρονου.. Υ.Γ. Μπορει να με εχει απογοητευσει ο γιαννακης με το κοουτσαρισμα σε αυτο το τουρνουα, αλλα σιγουρα αυτος ειναι που εχει μεταφερει το γνωστο του παθος και την αρνηση για ηττα σε αυτους τους παικτες...
georgepetrou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρετε αν μπορούμε να το δούμε από κάπου online το σημερινό match;
andreapaog328 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Το απίστευτο τελευταίο λεπτό: αφήνιασε ο άλλος...
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει το τελευταίο δίλεπτο σε καλή ποιότητα;
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Για τον σημερινο αγωνα πιστευω οτι πάλι δεν θα παιξουμε καλα αλλα θα είμαστε κοντα στο σκορ με τους Ισπανους (κατω από 10 ποντους).Στα τελευταια 3 λεπτα θα τους κοπουν τα ποδια...και θα ξανακερδισουμε
saxon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Υ.Γ. Μπορει να με εχει απογοητευσει ο γιαννακης με το κοουτσαρισμα σε αυτο το τουρνουα, αλλα σιγουρα αυτος ειναι που εχει μεταφερει το γνωστο του παθος και την αρνηση για ηττα σε αυτους τους παικτες... Συμφωνώ 100% σε αυτό. Δεν είναι η ώρα βέβαια για να κάνουμε κριτική στον Γιαννάκη για τις ικανότητες του σαν προπονητή, αλλά είναι γεγονός οτι ο άνθρωπος ήταν και θα είναι ψυχάρα και κατά κάποιον τρόπο το μεταφέρει αυτό στους παίχτες. Εχουν περάσει ώρες και βλέποντας τα τελευταία λεπτά πιο ψύχραιμα δυο πράγματα καταλαβαίνω. 1. Η ομάδα μας βασίζεται πολύ στην ψυχολογία. Χρειαζόμαστε ένα "τικ" να μας ανεβάσει την ψυχολογία μέσα στο game και να πάρουμε μπροστά. Αν δεν γίνει αυτο το "τικ" είμαστε χαμένοι απο χέρι. Στον τελικό του mundobasket δεν έγινε ποτέ αυτό το "τικ". Στο δοξασμένο παιχνίδι με την USA Team έγινε αρκετά νωρίς (με την τάπα του Διαμαντίδη στον Paul 2. Η Σλοβενία έκανε οτι ήταν δυνατόν να μας βοηθήσει. Εκτός απο την φοβερή άμυνα που παίξαμε, οι επιλογές τους ήταν απλά τραγικές. Το τελευταίο τρίποντο του Λάκοβιτς τα λέει όλα. Τρίποντο απο τα 8 μέτρα με τον Σέντερ μπροστά μου = είμαι άξιος της μοίρας μου
zazik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παει , είχαμε και καμια Σλοβενια να μας ψηφίζει λίγο στην Eurovision, παει και αυτη....μας βλεπω φέτος 16ους :mrgreen:
Members gsarig Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρετε αν μπορούμε να το δούμε από κάπου online το σημερινό match; Μπορείς να δοκιμάσεις εδώ: http://www.noc.ntua.gr/index.php?module=ContentExpress&func=display&btitle=CE&mid=&ceid=178&meid=186 Αλλιώς, κατέβασε το sopcast και δες τα links που παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα: http://www.myp2p.eu/NBA.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.