iced Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπερα παιδια, προσωρινα εχω τον φορητο ενος φιλου και επειδη τον λειτουργο ειπα να βγαλω την μπαταρια ωστε να μην λειτουργει και ζεσταινεται... Ολα σωστα ετσι? παιζει καποιο προβλημα?
steve2810 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Κοίταξε να δεις, το να δουλεύεις το laptop μόνο με ρεύμα από το δίκτυο έχει τα υπέρ, αλλά και τα κακά του. Η μπαταρία δουλεύει ως UPS. Έτσι σε προστατεύει από ενδεχόμενες αυξομειώσεις του ρεύματος. Άντίθετα, με ρεύμα μόνο δε ζεσταίνεται τόσο πολύ το laptop. Η επιλογή δική σου.
basilis5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 το καλυτερο ειναι να βγαλεις την μπαταρια για να μην χασει την αποδοση της,αλλα να παρεις ενα ups και να χεις το λαπτοπ εκει
disqualified Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 αφου δεν ειναι δικο σου αστα ολα πανω εχω σκεφτει πολυ αυτο το θεμα και κατεληξα, ας την αφησω πανω, παιρνω ενα καλο surge protector, και στην τελικη παιρνω μια δευτερη μπαταρια Η μπαταρία δουλεύει ως UPS δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο απλα αν διακοπει το ρευμα ή ταση παρα πολυ κατω απο 100volt αναλαμβανει αυτη
lefi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο απλα αν διακοπει το ρευμα ή ταση παρα πολυ κατω απο 100volt αναλαμβανει αυτη Από ότι έχω προσέξει ή μπρίζα δίνει ενέργεια στην μπαταρία και ο υπολόγιστης πέρνει ενέργεια από την μπαταρία. Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα υποσηστήματα του υπολογιστή προστατεύονται από διακυμάνσεις, επίσης η προστασία από διακοπή που προσφέρουν UPS και μπαταρία είναι εξίσου σημαντική.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 δουλεψε το και ετσι δεν θα εχεις προβλημα ετσι και αλλιος,ος για την προστασια απο το ρευμα αυτο το αναλαμβανει το τροφοδοτικο,σε περιπτωση υποτασης,τωρα σε περιπτωση υπερτασης ουτε η μπαταρια θα σε προστατευσει παρα μονο ενα ups
21century Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Καλυτερα να το βλαεις πανω σε ups και να αφαιρεσεις την μπαταρια για σιγουρια αν δεν μετακινεισαι συχνα και το εχεις σταθερα το φορητο στο σπιτι σου. Σε διαφορετικη περιπτωση αποφορτισε την μπαταρια τελειως και φορτισε την για αρκετες ωρες.
dim's Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει κανείς που να γράφει σωστά Ελληνικά;
bgeorgalas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει κανείς που να γράφει σωστά Ελληνικά; αμε! πε μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.