georgepetrou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Και το σκέφτεσαι ακόμα; Κλικ! Σε ποιο από όλα;
dali13gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστά, ξεχάστηκα! Η διαφορά για τον 2ο χρόνο είναι μικρή, οπότε εγώ θα διάλεγα τη διετή επέκταση. Ειδικά αφού προσφέρει όλα αυτά που ανέφερες(ειδικά το zero-pixel).
haHa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Στην Ελλαδα οι παρομοιες επεκτασεις εγγυησης(χωρις ομως να καλυπτουν καμμενα πιξελ κλπ ) κοστιζουν 86 ευρω και 148 ευρω .
georgepetrou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Στην Ελλαδα οι παρομοιες επεκτασεις εγγυησης(χωρις ομως να καλυπτουν οθονη κλπ ) κοστιζουν 86 ευρω και 148 ευρω . An katalavaino sosta, ousiastika to play247 "poulaei" tis episimes eggiiseis tis Toshiba... Oi idies times isxoun kai stin Gallia! H diafora me tis times pou dinei to Darty einai oti kaliptei kai othoni, mpataria, fortisti opos eipa kai pio pano... Aksizei ton kopo omos? An to doume psixra oikonimika, nomizo pos oxi! :twisted:
haHa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δικια σου επιλογη ειναι.Παντως εγω θα προτιμουσα 3 ετη ,οποια απο τις 2 αντεχεις....
georgepetrou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δικια σου επιλογη ειναι.Παντως εγω θα προτιμουσα 3 ετη ,οποια απο τις 2 αντεχεις.... Epeidi kai ego skeftomai ta 3 xronia me to Darty, des pos to skeftomai: Exoume dio dinatotites kai dio pithana endexomena! Dinatotites: 1. Plironoume 259 euros kai pairnoume ta 3 xronia eggiisi. 2. Kratame ta 259 stin akri! Endexomena: 1. Pathainei kati o laptop mesa sta 3 xronia. 2. Den pathainei tipota! As paroume loipon kai tous 4 pithanous sindiasmous: 1. Esto oti plironoume ta 259, kai o laptop pathainei kati... Eimaste sta -259 euros, kai o laptop einai ok! 2. Esto oti plironoume ta 259, kai o laptop den pathainei tipota! Pali eimaste sta -259, kai o laptop einai ok... 3. Esto oti kratame ta 259 kai o laptop pathainei kati... An auto to kati einai mesa ston 1o xrono, den mas noiazei giati mas kaliptei i eggisi! An einai kata tin diarkeia tou 2ou xronou, stin xeiroteri pame sto eBay kai xtipame enan metaxeirismeno me auta ta lefta! To pithanotero einai na paroume ligo xeirotero mixanima... An to pathei stin diarkeia tou 3ou xronou, tote me ta 259 pairnoume standar kalitero! 4. Esto oti kratame ta 259 kai o laptop den pathainei tipota mesa sta 3 xronia... Den xanoume tipota!!! Mallon einai kalitera na min tin paro, e? PS. An skeftoume poso mikri einai i pithanotita na pathei kati kai valoume kai tous tokous mesa, nomizo oti ginetai akomi pio simferon to olo pragma... :twisted:
haHa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Καλυτερα ειναι να την παρεις και αφου σου φαινονται πολλα , παρε την απλη της τοσιμπα.Καλυπτει και οθονη(αλλα οχι καμμενα πιξελ). 150 ευρω ειναι και τα αξιζουν.
georgepetrou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δύο πραγματάκια: 1. Η διαφορά του Toshiba και του Sony ήταν πραγματικά εμφανής! Τους χρησιμοποίησα και τους δύο, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Sony ΔΕΝ έχει κανένα ανθρακόνημα! Ο Toshiba είναι πολύ πιο ποιοτικός από άποψη πληκτρολογίου και γενικότερης εξωτερικής αίσθησης... 2. Οι μούφες των μαγαζιών δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο... Τελικά ανακάλυψα ότι η εγγύηση του Darty είναι ίδια με αυτή της Toshiba! Πήρα τον Toshiba χωρίς εγγύηση και ησύχασα... :twisted:
Freakster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μην αγχώνεσαι! Και εγώ κάτοχος τοσιμπα είμαι και νιώθω πολύ ασφαλής με το γεγονός ότι τα toshiba laptops βγάζουν τα λιγότερα προβλήματα από όλα (όπως διάβασα στο pc magazine ή το pcworld τεσπα). Μόνο 2% η πιθανότητα βλάβης και αυτά επισκευάζονται υποτίθεται μέσα σε μια εβδομάδα (απο την ανακοίνωση )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.