Προς το περιεχόμενο

Πρότασεις για σύνθεση HTPC...


Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή τον τελευταίο καιρό το σκέφτομαι πολύ,πήρα και μια τηλεοραση 42''lcd,θα ήθελα να μου προτείνετε συνθέσεις για ένα τέτοιο μηχανηματάκι.Nα σημειωθεί οτι θα ήθελα τη σύνδεση με την τηλεόραση να την κάνω με HDMI καλώδιο.Αυτό που σκεφτόμουνα εγώ με τα λίγα που διάβασα απο διάφορα ποστς ήτανε:

Amd X2 4200,Ram Kinston 800Mhz 2*1Gb,Seagate Sata 160GB,VGA ATi HD 2600,Thermaltake Lanbox,Thermaltake PSU 420watt,dvdrw liteon 20x lightscribe.Όλο το σύστημα χωρίς καλώδιο και remote και πληκτρολογιο ποντικι μου έβγαινε γύρω στα 450 ευρώ.Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις!Ευχαριστώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο δισκος ειναι υπερβολικα μικρος αν θελησεις να ασχοληθεις με HD ταινιες. Σε αυτη την περιπτωση παρε εναν 500αρη για αρχη και βλεπεις στη συνεχεια.

Αν δεν βαλεις vista αρκει το 1Gb ram.

Gpu, την βρισκω μια χαρα.

Για την Cpu εχω μια μικρη επιφυλαξη μηπως να πας στον 4800+ ή 5200+ (παντα αν μιλαμε για hd ταινιες αν και με την καρτα γραφικων που επιλεγεις ανασαινει χοντρα η cpu)

Τροφοδοτικο, μου φαινονται αρκετα τα 420w για τωρα, δεν ξερω αργοτερα τι απαιτησεις θα εχεις. Για την μαρκα του τροφοδοτικου δεν ξερω. Κι εγω ενα τετοιο σκεφτομουνα να παρω αλλα οταν αρχισα να ψαχνω και να ρωταω πηγα σε κατι πολυ διαφορετικο και απο ισχυ και απο τιμη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...