Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

desolatorXT

Πρόβλημα στο φορμάτ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά, έχω το εξής (σπαστικό) πρόβλημα... Έχω αυθεντικά τα Windows XP SP2 PRO. Τα έχω περάσει είδη σε 3 υποογιστές, κανένας δεν παρουσίασε πρόβλημα,και το cd δεν έχει καμία φθορά (ολοκαίνουργιο είναι άλλωστε).

 

Πάω λοιπόν να τα περάσω στον τέταρτο, γίνετε φορμάτ ο σκληρός, όλα οκ ως εδώ, όταν ξεκινάει η αντιγραφή των αρχείων όμως, μου βγάζει το εξής μύνημα (σε διαφορετικό αρχείο κάθε φορά)"Το αρχείο μπλαμπλα.dll δεν είναι δυνατό να αντιγραφεί", πατάω επανάληψη 5-6 φορές, προχωράει η διαδικασία, 4-5 αρχεία μετά, πάλι τα ίδια, και μετά σε κάποιο αρχείο(όχι στο ίδιο κάθε φορά), όσες φορές και αν πατίσεις επανάληψη δεν γίνεται τπτ... Γιατι?

Το cd δεν έχει πρόβλημα 100%, σκέφτηκα αρχικά μήπως ο σκληρός είχε πρόβλημα, οπότε πέρασα καινούργιο σκληρό, αλλά πάλι τα ίδια... Επίσης η μητρική μου δεν αναγνώριζε τον ΑΜΔ64 6000+, έκανα και ΒΙΟΣ Update, αλλά πάλι τα ίδια... Τι φταίει ρε γμτ? Έλεος δλδ... :cry:

Έχω προσπαθήσει να κάνω φορμάτ πάνω από 10 φορές και πάντα γίνεται το ίδιο...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Να δώσει μια ιδέα για το τι φταίει? :cry:

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον προβληματική RΑΜ έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Δοκίμασε να υποχρονίσεις την RΑΜ και να κάνεις εγκατάσταση τα Windows ,εάν γίνει η εγκατάσταση βρήκες και το πρόβλημα σου. Το ίδιο πρόβλημα είχα και ΄γώ και νόμισα πως ήταν πρόβλημα σκληρού δίσκου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μάλλον προβληματική RΑΜ έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Δοκίμασε να υποχρονίσεις την RΑΜ και να κάνεις εγκατάσταση τα Windows ,εάν γίνει η εγκατάσταση βρήκες και το πρόβλημα σου. Το ίδιο πρόβλημα είχα και ΄γώ και νόμισα πως ήταν πρόβλημα σκληρού δίσκου.

 

Υπάρχει περίπτωση να στρώσει άν τις βγάλω και τις ξαναβάλω? Γιατί πριν το φορμάτ, και χωρίς να τις πειράξω από τότε, το pc δούλευε μια χαρά με τις συγκεκριμένες RAM, χωρίς να βγάζει κανένα πρόβλημα...

 

Thnx πάντως, δεν είχα σκεφτεί ότι η RAM μπορεί να δημιουργούν το πρόβλημα...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να αφήσεις το 1 dimm (αν έχεις 2) και εάν κάνει πρόβλημα βγάλ΄το και βάλε το άλλο... Δοκίμασε όμως πρώτα αυτό που λες, να τις βγάλεις και να τις ξαναβάλεις (επίσης δοκίμασε να τις βάλεις σε διαφορετικές θέσεις)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gia problhmata me RAM des auto http://www.memtest.org/ . Katebase to ISO, kave boot apo CD kai asto va teleiwsei olla te test.

 

!Oxi tipota allo alla mhv tis leme xalasmeves/missconfigured xoris va exoume kavei mia dokimh me memtest! Pros 8eou!

 

Mporei va uparxouv kai alla problhmata, ospos uper8ermavsh tou CDRom.

(ki auto paizei kamia fora otav exeis HDD akribos apo katw apo to CD xwris avemistiraki)

 

Gevika meta to memtest tre3e kai eva live-liunux-cd. Asto va kavei boot kai mpes kai ligo sto Internet, h grapse kava keimevo sto OppenOfice va deis av kolaei to PC.

 

GOOD LUCK!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμ, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, έβγαλα ένα cd rw που είχα πάνω και για ένα διάστημα δούλεψε σωστά, Μετά όμως άρχισε πάλι τα ίδια τελικά άλλαξα motherboard και λύθηκαν όλα τα προβλήματά μου, λογικά αυτό είναι δείγμα ότι η board σου είναι στα τελευταία της. Βέβαια δεν αποκλείω το γεγονός να φταίει και η μνήμη αλλά και η κάρτα γραφικών μπορεί να κάνει τη ζημιά της, ή μπορεί και το πιο απλό να χάλασε η καλωδιοταινία που είναι πάνω το cd/dvd έχει συμβεί και αυτό, τέλος δοκίμασε να αλλάξεις την ίδια τη συσκευή.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Χμμμ, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, έβγαλα ένα cd rw που είχα πάνω και για ένα διάστημα δούλεψε σωστά, Μετά όμως άρχισε πάλι τα ίδια τελικά άλλαξα motherboard και λύθηκαν όλα τα προβλήματά μου, λογικά αυτό είναι δείγμα ότι η board σου είναι στα τελευταία της. Βέβαια δεν αποκλείω το γεγονός να φταίει και η μνήμη αλλά και η κάρτα γραφικών μπορεί να κάνει τη ζημιά της, ή μπορεί και το πιο απλό να χάλασε η καλωδιοταινία που είναι πάνω το cd/dvd έχει συμβεί και αυτό, τέλος δοκίμασε να αλλάξεις την ίδια τη συσκευή.

 

η συγκεκριμένη μητρική που έχω είναι η ASUS M2R32-MVP, και ζήτημα να έχει συμπληρώσει 50 ώρες λειτουργίες... Δεν νομίζω λοιπόν να είναι στα τελευταία της... Το pc γενικώς είναι καινούργιο... Φαντάζομαι ότι φταίνε οι RAM, μου φαίνεται το πιο λογικό, αλλά θα δοκιμάσω αυτα που λέτε (κατεβάζω το ISO).. Ευχαριστώ για όλες τις ιδέες, ελπίζω να γίνει...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...