Προς το περιεχόμενο

ervthsh

Gioha_Lirod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν μπορεις....

Δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω η δεν ξέρω. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνεις είναι να δηλώσεις αρκετά χαμηλότερη ταχύτητα στο UPLOAD του καθενός pc από την μέγιστη της γραμμής σου. Και φυσικά λίγο πιο χαμηλά πρέπει να είναι και το download. Ας πάρουμε παράδειγμα την δίκια μου γραμμή. 1024/256.

Του έχω δηλώσει max down 95kb/sec και upload 14 θεωρώντας ότι στην πράξη η γραμμή μου δίνει μέχει 110 down και 25 up. Βέβαια αυτό θα το δεις στην δικιά σου γραμμή. Επίσης αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το αν και τα 3 pc θα δουλεύουν το βατράχι ταυτόχρονα θα πρέπει το σύνολο όλων να είναι λίγο πιο χαμηλό από το max upload & download. Πληροφορίες για το πως το κάνεις όλο αυτό ε διάβασε το help του βατραχιού..

:-D:-D

Δημοσ.

οκ,εγω επιμενω οτι δεν γινεται.στα λογια συμφωνουμε απολυτα,η πραξη ειναι τελειως διαφορετικη ομως.καλα τα λες για το upload αλλα σε torrent δεν παιζει ρολο μονο το upload. ;)

edit:δεν καταλαβα,αυτο που ειπες οτι εχεις κανει το εχεις κανει σε ενα pc η σε δικτυο??

Δημοσ.

Είναι πολλά που παίζουν, ώστε τελικά όντως να είναι ακατόρθωτο για 3 pc που δουλεύουν P2P να μπορούν και να σερφάρουν. Πχ πρέπει να μην υπάρχουν και πολλά connections σε κάθε pc, καθώς και ένα υποτυπώδες QoS, ώστε να μην μπουκώνει η γραμμή. Φυσικά με μια γραμμή 1mbit down, και πολύ περισσότερο με 256kbit up δεν πρόκειται να δεις προκοπή.

Παίζουν λοιπόν ρόλο η γραμμή σου, ο πάροχος, το ρούτερ σου καθώς και οι σελίδες στις οποίες σερφάρεις (πχ άλλο να μπαίνεις σε στατικές σελίδες μόνο με κείμενο, άντε και καμιά φωτογραφία, και άλλο να κάνεις streaming στο youtube, ακούγωντας και live radio).

Δημοσ.
Είναι πολλά που παίζουν, ώστε τελικά όντως να είναι ακατόρθωτο για 3 pc που δουλεύουν P2P να μπορούν και να σερφάρουν. Πχ πρέπει να μην υπάρχουν και πολλά connections σε κάθε pc, καθώς και ένα υποτυπώδες QoS, ώστε να μην μπουκώνει η γραμμή. Φυσικά με μια γραμμή 1mbit down, και πολύ περισσότερο με 256kbit up δεν πρόκειται να δεις προκοπή.

Παίζουν λοιπόν ρόλο η γραμμή σου, ο πάροχος, το ρούτερ σου καθώς και οι σελίδες στις οποίες σερφάρεις (πχ άλλο να μπαίνεις σε στατικές σελίδες μόνο με κείμενο, άντε και καμιά φωτογραφία, και άλλο να κάνεις streaming στο youtube, ακούγωντας και live radio).

σωστος.να προσθεσω μονο και τον παραγοντα torrent tracker,torrent health...

αμα ξεκινησεις να εχεις packet losses κλαφ'τα χαραλαμπε.

αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι αν μπορει να υλοποιηθει με εναν πιο επαγγελματικο τροπο (βλεπε cisco routers... = ασυμφορο οικονομικα)

πιστευω ομως οτι μπορει.αν φας και μερικες ωρες στο configuration και το IOS

και μετα απο ολα αυτα θα σε προδιδει ο ΟΤΕ και η γραμμη του.... :(:(:(:(

Δημοσ.

Ο φίλος ρωτάει αν γίνεται. Το ότι ας πούμε σε μια 1mbit γραμμή το max down και στα 3 θα πρέπει να είναι 60-70 που σημαίνει περίπου 30kb/sec ανά pc και 15 max upload δλδ 4-5 upload ανά pc δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει. Επίσης μειώνοντας τα global max connection στο βατράχι δεν σου μπουκώνει η γραμμή.

Απλά το θέμα θα είναι οτί οι ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνουν / 3.

Δημοσ.

Θεωρητικα ολα γινονται....Με τη συγκεκριμενη γραμμη ομως πρακτικα θα εχει δυο επιλογες....α)Θα εχει αξιοπρεπες σερφαρισμα αλλα θα κατεβαζει μια ταινια σε 5 μερες!!!!β)θα κατεβαζει αξιοπρεπως αλλα θα ανοιγει το google σε 3 λεπτα!!!!Αν ειχε συμμετρικη γραμμη κατι θα πηγαινοερχοταν....

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα και ωραια,αν υπαρχει λυση η οποια εχει δουλεψει στον ιδιο,και οχι αερολογιες που του ειπαν,ακουσε,το ειδε στις ειδησεις,μυρισε τα νυχια του κλπ????

τελικα αυτο το εχει κατεφερει καποιος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...