Προς το περιεχόμενο

Plaisio or Multirama ποιο απο τα 2 Laptops??

altkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απο τα δυο Μοντελα Laptop 15,4 θα προτιμουσατε ??

Α.Το IRON VS73-216 απο το Πλαισιο (1099 Ε)

Χαρακτιριστικα:

Intel Core 2 Duo T-7300, 2 GHZ, 2GB DDR2, 160GB HD, Intel GMAx3100 upto128MB (DIRECTX10) DVD Multi, WVHomePremiumGR, WIFI 802.11n, Bluetooth, Camera 1.3MP, 2,8 Kgs 1 Yr Gua.

Β. Το HQ Force FL-G7300 απο Μουλτιραμα. (1199 Ε)

Intel Core 2 Duo T7300, 2 Ghz ,2 GB DDR2, 512MB NVidia Geforce 8600M GT

160GB HD,DVD-RW, WIFI(802.11n) , Bluetooth,Camera 2MP,3Yr Gua.

WVHome Premium GR, Αναγνωση δακτιλυκων αποτυποματων.

Πυγη - Περιοδυκα τευχοι Αυγουστου 2007

Πλαισιο Σελ17 (Λυσεις Σοππινγκ)

Μουλτιραμα PC Expert Σελ.20-21

Εγω θα προτιμουσα το Πλαισιο γιατι υποστηρηζη γρηγορη και συγχρονη τεχνολογια γραφικων Χ3000 με χαρακτιριστηκα TnL για νεα παιχνιδια και φυσικα συμβατο με το Αερο των Βιστα.:???:

Δημοσ.

Μαλλον η 8600GT που φοραει το FL-G7300 ειναι καλυτερη καρτα γραφικων απο του Πλαισιου ....

Αυτο και μονο θα με εκανε να αγορασω το Multirama αφου σιγουρευτω για την εγγυηση και τον χρονο επισκευης η αλλαγης ...

Απ θεμα ποιοτητας κατασκευης νομιζω οτι δεν διαφερουν κ παρα πολυ ...

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πάρε το Multirama. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πάρε το TurboX. Εγώ πάντως (που δεν παίζω παιχνίδια) θα έπαιρνα το TurboX κυρίως λόγω υποστήριξης. Απο το Multirama δεν ξανααγοράζω ούτε usb flash μετα απο αυτά που έχω τραβήξει.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο Turbo-x Iron VN71-220

Κατά την άποψη μου έχει πολύ καλύτερη οθόνη και μπορεί να αποδώσει σε υψηλότερη ανάλυση από το προαναφερθέντα καθώς και καλύτερη κάρτα γραφικών από το vs...

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=69975842&Products=996475%2c988804

Δημοσ.

Εχω εξετασει ολες τις προτασεις και ευχαριστω

για τις αμεσες και ενδιαφερουσες απαντησεις σας.

Τελικα καταληγω με την προταση "nikpet":

"Ρίξε μια ματιά στο Turbo-x Iron VN71-220"

του οποιου και η τιμη ειναι καλιτερη.

H καρτα Γραφικων ποιο δυνατη αλλα δεν ειναι

συγχρονης τεχνολογιας Χ3000, ο επεξεργαστης

του μονο 1.8 GHz εναντι 2 GHz του Iron VS73-216.

Και η οθονη του η ιδια 15.4 WXGA.

Θα τους ρωτησω ομως εαν υπερτερει και αν μπορει

να υποστυρηξη "DIRECTX10"??:???:

Thanks,

altkon

Δημοσ.

H καρτα Γραφικων ποιο δυνατη αλλα δεν ειναι

συγχρονης τεχνολογιας Χ3000,

Θα τους ρωτησω ομως εαν υπερτερει και αν μπορει

να υποστυρηξη "DIRECTX10"??:???:

Μα ποιος σου ειπε πως η Integrated x3000 ειναι πιο συγχρονη?Εντελως αχρηστη(για παιχνιδια μιλαμε παντα...) ειναι!

Μην ακους τι π@παριες λενε οι πωλητες,οι περισσοτεροι δεν μπορουν να σου πουν τιποτα περισοττερο απο οτι γραφει το ταμπελακι μπροστα στο λαπτοπ...

Και στην τελικη εαν αυτο ειναι λαθος πρεπει να τους το υποδειξεις εσυ...

Υ.Γ Πηγα πριν 2βδομαδες να αγορασω ενα φορητο για ενα φιλο και εφριξα με την παρτη τους(multirama/plaisio)...

Δημοσ.

Εχουν καλες καρτες γραφικων αλλα η ποιοτητα κατασκευης αρκετα μετρια, φυσικα μην περιμενεις τελεια οθονη και λοιπα οποτε θα προτεινα αν κοιταξεις ενα επωνυμο με 2 χρονια εγγυηση τουλαχιστον...

Δημοσ.

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στον ACER 5920?? Και ωραίος σχεδιασμός, και δυνατα χαρακτηριστικά ... τι αλλο θέλεις?? Επίσης έχει 2 χρόνια εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...