Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
eirinikp

Full path arxeiwn stin C/C++

Ερώτηση

Geia!

8a i8ela ligi boi8eia sto e3is: 8elw na diabasw/grapsw se arxeio to opoio brisketai se diaforetiko katalogo apo auton pou einai o kwdikas mou. Pws mporw na grapsw kapou to path kai na to xrisimopoiw? 8a i8ela to path na to dilwsw se mia metabliti kai na to xreisimopoiw etoimo, oxi na to grafw ka8e fora sto fopen.

P.S. Douleuw se Windows me Visual C++

Euxaristw polu gia tin boi8eia!!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι σίγουρος ότι με μια πολύ γρήγορη αναζήτηση θα έβρισκες αυτό που χρειάζεσαι αμέσως.

Παράδειγμα Full Path είναι το "C:\\Users\\James\\Desktop\\AboutMe.txt" και δεν εξαρτάται από το φάκελο στον οποίο τρέχει το πρόγραμμά σου.

Φαντάζομαι δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να θέσεις το παραπάνω και σε μια μεταβλητή. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι κάνοντας χρήση της strcpy.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...