Nomikaria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Προφανως...Υπαρχουν και δικηγοροι εδω γυρω!!
dalton85 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Το εκλαμβάνουμε ως αστείο φυσικά... ε μα τι αλλο. Λες να θελω να φαω ban. Μαλλον θα φταιει το διαβασμα. Εχει μπλοκαρει το συστημα απο τη πολυ πληροφορια αυτη τη περιοδο.:-?
gianna-antwn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω..επισκευτικα τα ακατανομαστα bodyline πριν ενα χρονο για να κανω αποτριχωση στο λαιμο και στο προσωπο...ειχα μικρες τριχουλες και σημερα,ενα χρονο μετα,εχω μεγαλες τριχαρες...εδωσα 2.500 ευρω και τωρα εχω τεραστιο προβλημα με το προσωπο μου..θελω να τους κανω μηνυση αν και η μητερα μου δεν θελει να μπλεξει με δικαστηρια..μου φαγανε 2.500 ευρω και μολις τελειωσαν οι επισκεψεις ειχαν το θρασος να μου προτεινουν να συνεχισω την photoλυση και να μου ζητησουν αλλα 2.000 ευρω επιπλεον...μονο στον τοιχο δεν με στησανε να υπογραψω με το ζορι..δηλαδη τι να πεις? μια απο αυτες τις μερες θα επισκευτω το καταραμενο καταστημα με την μητερα μου και θα τους δειξουμε τα αποτελεσματα του "καταπληκτικου και 100% εγγυημενου" μηχανηματος τους.να σας ρωτησω και κατι αν γνωριζεται να μου πειτε..μπηκα στην σελιδα τους και λεει οτι ολα τα μηχανηματα τους ειναι πιστοποιμενα me to iso9001.μηπως γνωριζεται σε ποιον μπορω να απευθυνθω?please ας μου απαντησει καποιος..thanks για τον χρονο σας...
Houston Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 οταν το κράτος δεν έχει τους στοιχειώδεις ελεγκτικούς μηχανισμούς και τα κάνουν πλακάκια με τις μεγάλες εταιρείες , κυνηγάν τον μικρομεσαίο επαγγελματία μη τυχον και χάσουν ευρώ , αυτά θα γίνονται και όλο θα αποθρασύνονται οι ισχυροί… ζουγκλα είμαστε … δεν μπορείς να κάνεις τπτ, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, απλά μάθε να ζεις μέσα στη ζούγκλα...κάντε μια ομαδική μήνυση – κυνηγήστε τους όλοι μαζί
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 δεν νομιζω να ειναι ετσι...ας καναν τουλ στο ιντερνετ μια δυσφημιση προιοντων κ θα δεις πως θα αλλαζαν γνωμη για τα παντα... μεχρι τωρα που ξερουν οτι κανεις δεν το κυνηγαει παραπερα,βγαζουν κ διαφημισεις στην τν κ λενε απο μειωση μεχρι 10 κιλα την βδομαδα ή μονιμη αποτριχωση.. στειλε κανα mail http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=55
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.