Προς το περιεχόμενο

Τεστ αυτοδιάγνωσης γιά dvd recorder


geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά.

Στο παρακάτω link βρήκα ένα τρόπο γιά να τσεκάρω την λειτουργικότητα τού Plextor 716A έπειτα από κάποιες δυσκολίες ανάγνωσης πού είχε τελευταία η συσκευή.

 

http://www.plextor.com/english/support/faqs/HW00008.htm

 

Πράγματι οι υπόνοιές μου επαληθεύτηκαν καί το τεστ έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα.Δεν ξέρω τώρα ούτε πόση είναι η εγγύηση της συσκευής αν καί πιστεύω ότι έχει λήξει αλλά βασικά αυτό πού θέλω να ρωτήσω είναι αν όλες οι εταιρείες επιτρέπουν με ένα ανάλογο τρόπο να ελέγξεις την ακεραιότητα της συσκευή σου.

Θέλω να τσεκάρω επίσης το 4551Α καί αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα πού ομολογουμένως γιά το 716Α ήταν λίγο κουραστικό γιατί γίνεται έξω από τα windows αφού αφαιρείς τελείως την καλωδιοταινία από τον drive.

 

edit:

Τι xbox τού μικρού ποτέ δεν είχε πρόβλημα να αναγνωρίσει dvd+r καί από χθες έβαλα ένα TAIYO YUDEN αυτά τα μπλέ καί δεν το αναγνωρίζει.Φταίνε λέτε τα δισκάκια ή η εγγραφή?

Μού φάνηκε περίεργο γιατί έγραψα καί ένα δεύτερο δισκάκι με το 4551Α καί πάλι δεν το αναγνώρισε.Άρα μάλλον φταίνε τα δισκάκια ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ενδιαφέρον!

Δεν ξέρω γιά άλλες εταιρείες αν έχουν κάτι παρόμοιο αλλά μού δίνεις τώρα την ευκαιρία να τσεκάρω κι εγώ το 712Α πού μού κάνει κάτι κόλπα τελευταία.Τελικά καί η Μερσεντές των recorders δεν μπορεί να διαθέσει συσκευές με λειτουργικότητα 100% γιά περισσότερο από δύο με τρία χρόνια.Όλα αναλώσιμα είναι.Εδώ είναι οι άνθρωποι αναλώσιμοι:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den exoun kati paromoio, opote den mporeis na tsekaris to nec soy, kai pi8anon na mhn bgalon pote kati paromio h ypolipes etairies (syn tin plextor), o monos

tropos einai na kapsis ena cd h dvd me to nero cd/dvd speed kai meta na

kaneis ena tranfer rate test, an ola pane kala sto TRT 8a prepei na exeis

mia teleia aniforiki grami apo ta 6x-16 (an 8ymamem sosta tis taxitites gia

ta nec).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...