Προς το περιεχόμενο

Τι λέτε για τις νεες συσκευές της Κορεάτικης εταιρείας Samsung SGH-F330 και SGH-i620?


ana_mas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο από τα καινούργια μοντέλα της ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες στο πλαίσιο της IFA 2007 στο Βερολίνο.

 

Samsung SGH-F330

sams_f330_1.jpgsams_f330_2.jpg

Ένα από τα πιο όμορφα κινητά της Samsung που διατεθούν στην αγορά πριν το τέλος αυτού του έτους. Πάντως η συσκευή αυτή, όλοι συμφωνούν, ότι σχεδιασμός του παραπέμπει πολύ σε αυτόν του iPod.

Το νέο μοντέλο της διαθέτει ένα ειδικό μουσικό πολυπλήκτρο σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εύκολο από τον χρήστη να επιλέγει τα μουσικά κομμάτια που επιθυμεί να ακούσει κάθε φορά.

Για τους λάτρεις της τρίτης γενιάς, να σας ενημερώσω πως υποστηρίζει τις υπηρεσίες 3G, όπως και την τεχνολογία HSDPA, επιτρέποντας τη λήψη δεδομένων σε ταχύτητες έως και 3,6Mbps.

Έχει ενσωματωμένη μνήμη 1Gb δίνοντας την δυνατότητα στους μουσικόφιλους και όχι μόνο να αποθηκεύουν πολλά μουσικά κομμάτια ( MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ και WMA) αλλά δεν περιορίζεται μόνο εκεί είναι εφικτή η προσθήκη καρτών μνήμης microSD ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε ακόμη περισσότερα δεδομένα. Εάν σε περίπτωση , όπως ανέφεραν, «κουραστούμε» από το δικό μας μουσικό ρεπερτόριο έχουμε μια εναλλακτική το ραδιόφωνο…

Δίνεται η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο MPEG 4 και η οθόνη είναι 2,1 ιντσών, που μπορεί να παρουσιάσει 262.144 χρώματα σε ανάλυση 240 x 320 pixels.

Το μόνο που με δυσαρεστεί προσωπικά είναι η ψηφιακή κάμερα που έχει ανάλυση 2 megapixel. Βέβαια έχει πολύ καλή λειτουργία αυτόματης εστίασης αυτό ίσως μπορεί να καλυτερέψει την κατάσταση … Η δευτερεύουσα είναι Vga για τις βίντεο κλήσεις.

Τέλος, υποστηρίζει την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth (με προφίλ A2DP).

Για την τιμή εν αναμονή ... δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ακόμη οπότε λίγο υπομονη θα σας ενημερώσω .

 

Samsung SGH-i620

samsung-sgh-i620.jpgb150268.jpgsamsung_sgh-i620_wm6_smartphone.jpg

Η συσκευή που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6 Standard (έκδοση 9.2 Series 60 v3.1) όπου δίνει την δυνατότητα διαχείρισης και οργάνωσης των προσωπικών σας δεδομένων μέσω των προγραμμάτων που έχει προσθέσει η εταιρεία. Να σας αναφέρω πως και από αυτό το μοντέλο υποστηρίζονται οι υπηρεσίες τρίτης γενιάς, όπως και η τεχνολογία HSDPA.

Το μέγεθος της είναι σχετικά μικρό. Οι διαστάσεις του είναι 95 x 59 x 16 χιλιοστά και το βάρος του φτάνει στα 126 γραμμάρια.

Η οθόνη είναι 2 ιντσών, η οποία μπορεί να παρουσιάσει 65.536 χρώματα σε ανάλυση 240 x 320 pixels. Η ψηφιακή κάμερα έχει ανάλυση 2 megapixel και δευτερεύουσα κάμερα VGA για τις βίντεο κλήσεων.

Η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου ανέρχεται στα 80MB αλλά μας αποζημιώνει κατά κάποιο τρόπο επειδή υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης καρτών μνήμης microSD και υποστηρίζει υποστηρίζει την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Η τιμή που θα έχει είναι 430  προ φορων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...