Προς το περιεχόμενο

Tz 90 import from japan

speedo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικες μερες εκανα παραγγελια απο Ιαπωνια το ΤZ 90 tis sony

υπαρχει περιπτωση να μου χρεωσουν δασμους στο λαπτοπ??

απο οτι ξερω στους υπολογιστες δεν υπαρχουν δασμοι πληρωνεις το φπα + εκτελενωστικα μονο ισχυει αυτο??

απο την εταιρεια που το παραγγειλα τους ειπα να μου κοψουν παραστατικα για 400 ευρω μονο για να πληρωσω φπα λιγοτερο.8α εχω παρατραγουδα? ι πραγματικη του αξια ειναι πανω απο 2 χιλιαρικα.

Δημοσ.

Η σειρα TZ υπαρχει και στην Ελλαδα. Στο τελωνιο θα σε ξεσκισουν... και θα βγεις και χαμενος απο οτι αμα το επερνες απο εδω.

Δημοσ.

Φιλε πως 8α με ξεσκισουν δεν το πιασα. το μοντελο που παραγειλα κανει πανω

απο 3500 χιλιαρικα στην ευρωπη. απο οτι διαβασα δεν υπαρχουν δασμοι στα

λαπτοπ. ας με χρεωσουν φπα ..ενα χιλιαρικο ευρω κερδισμενος 8α με.ασε που

στην ιαπωνια τα κανεις build to order μεσα απο το σαιτ τις Σονυ Japan. και το config που εκανα κυκλοφορει μονο Japan.

I τιμολογικη πολιτικη τις Sony στην ευρωπη εινε α8λια

Δημοσ.

Ok... και απο εγγυηση ποιος θα σε καλυψει EU εφοσον δεν κυκλοφορει καν το config αυτο εδω περα?

Φανταζομαι για να το εβγαλες 3500, εβαλες το SSD drive....

Παντως απο οτι ειδα το Maximum configuration (με SSD και 160GB drive) παει μεχρι 2900 δολλαρια... δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να βαλει κανεις.

Δημοσ.

1. φανταζομαι οπως υπαρχει πακετο καλυψης για λαπτοπ εξ ευρωπης που αφορα αλλες χωρες, θα υπαρχει κατι αντιστοιχο στην ιαπωνια που θα αφορα ευρωπη,αν ναι πρεπει να το παρεις

2. οταν εχεις προβλημα με λαπτοπ σονυ υπαρχουν 3 τηλφωνα που απαντουν στο βελγιο αν δεν κανω λαθος, και αφορουν σε λαπτοπ εντος εγγυησης, εκτος εγγυησης και σε λαπτοπ αγορασμενα εκτος ευρωπης

εγω προσωπικα ειχα προβλημα μα σονυ απο αμερικη, και μου καθυστερησαν το λαπτοπ γυρω στην μια βδομαδα επειδη περιμεναν ανταλλακτικα απο αμερικη

πιστευω σε αυτο τον τομεα δεν θα χεις προβλημα καθως ειναι ισως το πιο οργανωμενο σερβις αυτο της σονυ-αν και στο εξωτερικο-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...