Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση tv με pc και prob στην απεικόνιση


v-tidus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, έχω συνδέσει την tv μου μια 32 samsung με το pc μέσω ενός hd καλωδίου hdmi->dvi. Ωραία ως εδώ. Έχω συνδέση και κάτι ηχειάκια και κάνω τη δουλειά μου.

Όμως, η οθόνη του υπολογιστή, ενώ μεταφέρεται αυτούσια, χάνει σε όλες τις πλευρές κάποια επιφάνεια, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ούτε καν η γραμμή εργαλείων, είναι σαν να είναι προσαρμοσμένη για μεγαλύτερη οθόνη, δεν ξέρω αν με καταλάβατε.

Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω, το είχα βρει και το έκανα, αλλά επειδή σερνόταν το pc, έκανα format και τώρα δεν το βρίσκω.

PLZ guys βοήθεια!!:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάζω ανάλυση 1080p όσο πάει, αλλά και πιο λίγο να το βάλω πάλι το ίδιο problem έχω. Είχε κάτι ρυθμίσεις η κάρτα γραφικών για την οθόνη, όπου με κάτι βελάκια διάλεγα που θέλω να είναι η άκρη αλλά τώρα δεν το βρίσκω :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι κάρτα γραφικών έχεις?Αν κατάλαβα καλά αυτό που εννοείς είναι σε ATI RADEON στις επιλογές για τις οθόνες εκεί που είναι η TV υπάρχουν τα σημεία : "Επικάλυψη" και δίπλα είναι τα βελάκια που λες.Κοίτα στο control panel της κάρτας γραφικών σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κάρτα γραφικών μου είναι asus n6200.

Τελικά το βρήκα, κάπου είχε μια επιλογή για υποσάρωση και έπρεπε να αλλάξω αυτό. Βέβαια χθες το έκανα αλλιώς, αλλά αφού δούλεψε δε με νοιάζει:D

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...