Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία διαδραστικού χάρτη


savvasha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Ψάχνω να βρω τον τρόπο με τον οποίο θα πάρω έναν υπάρχον χάρτη (για παράδειγμα της Αττικής) και θα τον εμφανίζω στην σελίδα έτσι ώστε οι διάφορες περιοχές (Κέντρο, Ν. Ιωνία, Περισσός κτλπ) να μπορύν να γίνουν "κλικ" ξεχωριστά. Με το "κλικ" ο χρήστης θα πηγαίνει σε έναν χάρτη της περιοχής με μεγαλύτερη ανάλυση όπου θα μπορεί να βλέπει τις οδούς, τα διάφορα μαγαζιά κτλπ.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Σάββας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

 

xalia: Δεν θέλω τους έτοιμους χάρτες του google. Έχω τους δικούς μου χάρτες τους οποίους θα scannarw, έτσι ώστε να έχω τα σημεία ενδιαφέροντος που αναφέρει και ο φιλος aragorn :)

 

Κοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά, έπεσα πάνω στο google analyst και πιο συγκεκριμένα στο Map Overlay. Βλέποντας το source του, πρόσεξα ένα geomap.swf που ουσιαστικά είναι η κεντρική ιδέα αυτού που θέλω να φτιάξω κι εγώ.

 

Καμία βοήθεια πάνω σε αυτό; :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους,

 

τελικά βρήκα ένα .swf από μια ιστοσελίδα με την βοήθεια του google, το οποίο κάνει αυτό που θέλω. Θα τα παραμετροποιήσω και θα το φέρω στα μέτρα μου (ελπίζω). Μακαρι να μπορούσα να φτιάξω κάτι σαν το google maps, αλλά οι γνώσεις μου είναι περιορίσμένες σε αυτόν τον τομέα.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους όσους ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα και μόλις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω για να μου πείτε και την άποψή σας :)

 

Καλή εβδομάδα νάχουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...