Προς το περιεχόμενο

Πως γινεται????


gponiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενας φιλος εχει videoclub και πρεπει να περασει ενα προγραμμα (video club explorer)-το οποιο ακριβοπληρωσε- σε εναν αλλο υπολογιστη που πηρε προσφατα.Για κακια του τυχη δεν εχει το προγραμμα σε cd(απλα του το περασε καποιος πριν 3χρονια κ τον οποιο δεν βρσκει τωρα) κ προσφερθηκα να τον βοηθησω.Περασα λοιπον τα αρχεια απο το programms files σε ενα flash και κατοπιν στον δευτερο υπολογιστη,αλλα δεν πιανει το προγραμμα(μου βγαζει κατι σφαλματα).Αποτι καταλαβα εκανα μια τρυπα στο νερο,γιατι προφανως λειπουν αρχεια κ δεν ξερω πως να τα βρω και σε ποιο φακελο μπορει να περιεχονται.Μηπως εχετε καμια ιδεα σχετικα με το θεμα?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στην αρχη εβγαλε ενα λαθος (και καταλαβα οτι χρειαζοταν κ καποιο αλλο προγραμμα)εψαξα κ συμπερανα οτι ηθελε intelbase.το βρηκα κ το εγκατεστησα.και μολις το εβαλα εξαφανιστηκε το λαθος και μου εβγαλε ενα εικονιδιο που ελεγε 'Μηνυμα συστηματος - Σφαλμα (0004) επικοινωνιας με την Β.Δ.Η εφαρμογη θα τερματιστει.'

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου δυστηχώς δε γίνεται αυτό που θέλεις, να πάρεις δηλ τα αρχεία από εκεί που εγκαταστήθηκαν και να τα εγκαταστήσεις σε άλλον υπολ. Πρέπει να βρείτε αυτόν που ακριβοπληρώσατε και να του κόψεται τον κόλο Άκου το εγκατέστησε και δεν άφεισε το CD.

υγ Είσαι σλιγουρος ότι το πρόγραμμ αλέγεται έτσι? Γιατί δε βλέπω τίποτα, ούτε καν στο google.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι.το προγραμμα λεγεται ετσι,αλλα το filename ειναι VCE(τα αρχικα του προγραμματος).για να δουμε...υπαρχει λυση?

πρεπει να εχει σχεση με το προγραμμα interbase και κατι με server.η καταληξη σε ενα αρχειο του vce(που βρισκεται στο φακελο data) ειναι .gdb.καμια βοηθεια?

παρεπιπτοντως..δοκιμασα και με το cleansweeper και δεν εγινε τιποτα.μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να βρισκει αναλυτικα τα παντα για ενα προγραμμα(files,registry κ.α.)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...