Προς το περιεχόμενο

Αγορά ipod


Stavros_Ribo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας φίλος μου ζητάει τη βοήθειά σας. Θέλει να αγοράσει ένα ipod οτιδήποτε με τα εξής όμως χαρακτηριστικά.

1. Το μεγαλύτερο ποσό που θέλει να διαθέσει είναι 80 Ευρώ.

2. Θέλει να έχει μνήμη 1 GB ή 2GB.

3. OXI μεταχειρισμένο.

4. Να μπορεί να ακούσει μουσική, να δει εικόνες και βίντεο.

5. Επίσης θέλει ο τρόπος σύνδεσης να είναι σχετικά απλός (με USB, μπλουτουθ κτλ.) Αυτό το τελευταίο δεν είναι και πολύ σημαντικό.

Υπάρχει κάποια καλή λύση;;;;

 

Επίσης θέλει να αγοράσει και ένα μεταχειρισμένο playstatio 2 και θέλει προσφορές. Αυτό όμως δεν είναι επείγων. Πιο πολύ θέλει το IPOD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ` ότι βλέπω πολύ καλή λύση αυτό το MP3 Zen Plus V (1GB). Βέβαια δεν είναι ακριβώς ipod αλλά αφού έψαξα κι εγώ κανένα δεν έχει τόσα πολλά πράγματα όσο αυτό σε αυτήν την τιμή!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι,i-pod τοσο οικονομικο δυστυχως δεν υπαρχει...Αλλα σε αυτη την τιμη νομιζω ειναι αρκετα καλο καθως εχει ολα αυτα που ζητας και ειναι και Creative!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην πάρεις ipod . Πήρα παλια ένα ipod video 30 GB αλλα μετα απο ενα χρονο το μετάνιωσα γιατι το software της apple δηλαδη το I-tunes ειναι πανβαρο και χάλια

στην χρήση ...

Και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις τραγουδια απο pc φίλου στο ipod σου γιατι μετα μολις το συνδέσεις το ipod στο δικο σου το pc θα σου τα σβησει .

 

Για να ειμαι πιο κατανοητος . Μόλις εγκαθιστας το πρόγγραμα βάζει στο playlist του ότι τραγούδι έχεις στον σκληρο σου και μετα μολις το συνδέσεις το ipod σου βάζει στο ipod ότι τραγουδι έχεις . Και κάθε φορα που θα βάλεις ένα νέο τραγουδι στην playlist και συνδέσεις το ipod θα σου ανανεώσει τα τραγούδια και θα σου βάλει και το καινούργιο που έβαλες .

Αν τώρα το πας το ipod σε ένα φίλο σου θα ανανεώσει πάλι το ίδιο πρόγγραμα τα τραγουδια και θα σου σβήσει όλα τα δικα σου και θα σου βάλει του φίλου σου.

 

Το μόνο καλο είναι σ' αυτην την υπόθεση ότι αν έχεις το pc σου για να μη κάνεις πειράματα είναι καλο αν όμως κάνεις τακτικα format σε εκνευρίζει αφόριτα.

Οπότε καταφεύγεις στην λύση του i-tunes με το Floola http://www.floola.com/modules/wiwimod/index.php?page=download

To 1ο για να σε ανγνωρίζει το pc το ipod και το 2ο για να βάζεις τραγούδια αλλα να μπορεις να βάζεις τραγούδια πο πολλα pc χωρις να σβήνονται τα δικα σου .

 

 

Ελπίζω να έγινα κατανοητος και να μην σας κούρασα.

Τα σέβη μου, pcfan

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pcfan, κάνεις λάθος. Όλο αυτό που περιγράφεις είναι απλά επειδή δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το iTunes. Είναι απλά μια ρύθμιση που από default κάνει το iPod synchronize με το music library σου.

 

Ναι το iTunes είναι όντως πολύ βαρύ. Αλλά από την άλλη το iPod είναι το ποιοτικότερο mp3 player που κυκλοφορεί. Άλλη αίσθηση. Το πληρώνεις όμως σε κόστος.

Οπότε ισχύει το γνωστό, ό,τι πληρώνεις παίρνεις....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από κάθε άποψη. Από ποιότητα κατασκευής σίγουρα, αλλά και ως προς την ποιότητα ήχου. Έχεις iPod και δεν είσαι ευχαριστημένος από τον ήχο του? Η ποιότητα ήχου δεν κρίνεται μόνο από την ένταση. Ίσως δεν χρησιμοποιείς καλά ακουστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή πρέπει κι εγώ να αγοράσω ένα player για το γιο μου, έχει κανείς άποψη για CAPTIVA MP3 Black FM (2GB); http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=978434&tab=specs

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...