Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sickboy.01

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Μην ειναι λίγα τα Watt????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες καλημέρα.

 

Έχω ένα σύστημα με Ρ[email protected],8GHz, 1G ram, σε μοbo ASUS P4C800, ATI 9600 AGP και τροφοδοτικό 420Watt. Είπα να πάρω μια νέα κάρτα γραφικών μήπως και παίξω κανα Bioshock, και έτσι τσίμπησα την SAPPHIRE ATI X1950PRO.

 

Aφού αφαίρεσα drivers κλπ από την προηγούμενη κάρτα, προς αποφυγή conflicts κλπ (παρ'οτι και αυτή ΑΤΙ), κούμπωσα κατά τα προβλεπόμενα την καινούργια και περίμενα να πάνε όλα καλά. Αμ δε.

 

Κατ' αρχήν το boot screen της motherboard της ASUS βγαίνει με ψυχεδελικά πρασινο-πορτοκαλο-κίτρινα χρώματα (καμία σχέση με το κανονικό) και το χειρότερο φυσικά είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ WINDOWS XP ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

 

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι στα minimum requirements γράφει ότι θέλει τροφοδοτικό 450Watt.

 

Μπορεί να φταίει αυτό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω?

 

Ευχαριστώ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τροφοδοτικό θες σίγουρα τώρα για το boot screen και τα χρώματα που λες δεν έπρεπε να γίνετε σε καμια περίπτωση δοκίμασε την vga σε κάποιο μηχάνημα φίλου σου να δεις αν είναι ok σίγουρα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιους drivers εβαλες? (ποια version εννοω).

 

Ειχα κι εγω παρομοιο προβλημα μ'εσενα με την ιδια καρτα (εχω ομως τροφοδοτικο 530w), αλλα εμπαινα στα xp (απλα εβγαζε αναλυση 640χ480 με ελαχιστα χρωματα).

 

Πιστευω οτι πρεπει να αλλαξεις οπωσδηποτε τροφοδοτικο (μην τσιγγουνευτεις οπως εγω!!!) και μετα αν σου κανει τα ιδια, πρεπει να ελεγξεις τους drivers.

 

Αυτα για αρχη... (αν καποιος ξερει κατι παραπανω, ισως βοηθησει ΚΑΙ εμενα!!!)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

poious drivers oeo? afou leei oti den mpainei kan sta windows(to exei grapsei kai me kefalaia gia na fainetai :P )...pws na tous valei? :P

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry, μαλλον δεν καταλαβα καλα.:oops::oops::oops:

 

Απλα μου θυμισε το δικο μου προβλημα... Αρα μαλλον ξεκιναει απο το τροφοδοτικο ο φιλος... Παντως εχω διαβασει και σε αλλα forums ψιλοπαρομοια προβληματα με τους τελευταιους drivers της ATI...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sickboy elpizw na exeis valei thn extra trofodosia molex gia thn karta efoson yparxei ypodoxes/ypodoxes etsi?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν βάλει την έξτρα τροφοδοσία βαράει σειρήνα (BEEP) και στο υπενθυμίζει και δεν ξεκινάει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Αν δεν βάλει την έξτρα τροφοδοσία βαράει σειρήνα (BEEP) και στο υπενθυμίζει και δεν ξεκινάει.

kala min pareis kai orko...

dokimase me thn palia sou thn karta

perna kanonika tous drivers

vgale thn palia kai vale thn kainouria xwris na vgaleis drivers

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπες σε safe mode και δες αν και εκεί έχεις πρόβλημα με την κάρτα.Αν ναι πηγαινέ την πίσω γιατί μου κάνει για ελατωματική.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντησεις.

 

Drivers δεν προλαβαινω να βαλω γιατι απλα δεν μπαινει στα windows.

Σε safe mode δοκιμασα να μπω και μπαινει κανονικα με αναλυση 1280*1024.

 

Θα προσπαθησω να βαλω τους πιο καινουριους drivers στην παλια καρτα και μετα να κανω την τραμπα μηπως και δω φως.

 

Τις extra 2 τροφοδοσιες στην ακρη της καρτας φυσικα και τις εχω βαλει.

 

Τα χαλασμενα ομως γραφικα στο boot κατι μου λεει πως 'βρωμαει' hardware (άρα μαλλον το τροφοδοτικο παει για αλλαγη ελπιζοντας οτι φταιει αυτο και δεν δωσω τσαμπα αλλα 80 euros)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kai ego pira aytin tin karta gia ton mikro mou aderfo alla tin turbo kai trofodotiko 450W corsair +12v 33A.Kai mpainei kanonika sta windows alla mesa se 1 lepto kanei restart kai meta mou vgazei i othoni no signal.Vazo vgazo ta kalodia trofodosias paramenei to idio provlima (no signal).Meta apo kamia dekaria fores vale vgale ksanapernei sima alla palei mesa se ena lepto kanei restart to pc kai ftou apo tin arxi

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με 400W λογικό είναι να τρώς reboot αφού δεν φτάνει το psu σου ούτε για την κάρτα μονο :)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Afou i karta zitaei 450w kai 29-30 A sta +12v.Den leo gia tin karta tin opoia forao ego (8800GTX) alla gia tin HIS 1950pro Turbo pou exei o aderfos mou

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τροφοδοτικό είναι 100%...

 

είχα το ίδιο πρόβλημα με την X1950XT...

 

Πήρα το Corsair 620 και όλα ρολόι...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Το τροφοδοτικό είναι 100%...

 

είχα το ίδιο πρόβλημα με την X1950XT...

 

Πήρα το Corsair 620 και όλα ρολόι...

 

Akrivos to idio provlima eixes??

Diladi i karta epairne reyma opote ithele???

Giati emena etsi ekane(pes mou tetoia kai tzampa 80euro to trofodotiko)

Ksexasa na anafero oti i karta einai AGP

Diladi ti trofodotiko mou proteinete????Prepei na koitakso kai ta Amber pou vgazei sta +12v h' apla na paro ena 600w psu kai tha douleyei roloi

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...