Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σταμάτησα να το βλέπω..θα τα δω όλα μαζί όταν τελειώσει η σαιζόν. Βαρέθηκα να περιμένω μια και δυο βδομάδες για να δω ένα επεισόδιο. Βαρέθηκα να κάθομαι και να αναλύω την κάθε λεπτομέρεια που μου ξινίζει, έτσι χάνεται όλη η μαγεία της σειράς για μένα...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μου εκανε μλκια το 7,ηταν μονο 40 λεπτα κ επαναλαμβανε κ σκηνες γμτ..αλλα οκ,οντως τα 2 τελευταια τα σπαγανε,μπορει να μν αγγιζουν 1-2 σεζον,αλλα ειναι αξιοι συνεχιστες,σε σχεση με τα προηγουμενα-αποθεωση της μουφας- επεισοδεια...ρε αλανι ο γουιστλερ....οντως,τρεηλερ 8ου,die hard καταστασεις...

Δημοσ.

πολύ καλά επεισόδεια...

πολλή αγωνία και γαμάτη κατ' εμέ ανατροπή στο τέλος...

πότε έχουμε συνέχεια είπαμε; Δεκ;

Δημοσ.

θυμαμε τι θαψιμο ετρωγε η σειρα πριν 1 βδομαδα,και τωρα με 1 επεισοδιο που ειδαμε,τους ξανακαναμε θεους.

Harkon την επομενη βδομαδα ειναι το επομενο επεισοδιο.πιο πανω αμα δεις,εχω βαλει και λινκ με το τρειλερ.

Δημοσ.

καλα,δεν ειναι κ θεοι,η σειρα επρεπε να ειχε τελειωσει ηδη,personally speaking,απλα τα 2 τελευταια επεισοδεια ηταν οντως παρα πολυ καλα,σε σχεση με πριν κ ξεχωριζαν σα τη μυγα μες στο γαλα...της εδωσαν ενα αλφα ενδιαφερον κ μιασπιρταδα,οπως στις 2 αλλες σεζον,που ησουν στην τσιτα συνεχεια...

Δημοσ.

Moυφα. Συνεχιζονται οι ιδιες σεναρειακες ατελειες που με τους πιο γελοιους τροπους γλυτωνουν τους χαρακτηρες απο τους πιο θανασιμους κινδυνους. Αυτη η σεναριακη κωλοτουμπα που γινεται συνεχως απο το δευτερο κυκλο με εχει κουρασει αρκετα. Παει ο μαυρος και αντι να τον σαπισει στο ξυλο λεει παρε με μαζι σου ή ξαναπαιρνουν το γιο του Λινκ ξανα στο φορτηγακι σαν να μην εγινε τιποτα. Ο Μπελικ που δεν εχει κανενα νοημα η υπαρξη του να τριγυρναει σαν τσουτσουνι μεσα στις φυλακες και να κανει σα γυναικουλα. Βρισκουν το σκοινι και ο συναγερμος σταματαει τη μαχη η οποια μετα δε χρειαζεται να συνεχιστει. Μα γιατι;

Ενω βλεπεις το επεισοδιο και γινονται φοβερα πραγματα, στην ουσια ειναι ενα συνοθυλευμα γεγονοτων που το μονο που κανουν ειναι να κερδιζουν χρονο για τους σεναριογραφους και να ριχνουν σταχτη στα δικα μας ματια και να μας κανουν να πιστεψουμε οτι κατι γινεται. Δε λεω οτι δεν αξιζει να το παρακολουθεις, αλλα πλεον δεν εχει κατι να προσφερει.

Τελικα ή θα το σταματησω ή θα τα μαζεψω ολα για να το δω το καλοκαιρι σε fast forward ετσι για να μαθω τι εγινε...

Δημοσ.

wise words my son. Apla eidane oti o kosmos goustare thn proth sezon me ta texnasmata kai tis anatropes kai meta auto egine autoskopos tous. Omos den yphrxe h entash kai to endiageron ths fylakhs kai tou kalosthmenou sxediou tou scoffield, to senario ginotan sto podi oi writers pernane xapia blakeias kai arxisane na deixnmoune epeisodia me kathe eidous paralogh kai proxeirosthmenh anatroph gia cheap thrills. Peite mou eilikrina pote ksanaeidate meta thn proth sezon kapio sxedio pou na krathsei 2-3 epeisodia kai na lythei me eksypno tropo kai oxi arpaxtes. Epishs sxedon ola ta side stories einai blakeioules. Krima giati h proth sezon htan ontos foberh gia action show. O kathfros gia th akribeia arxise apo to proteleytaio epeisodio ths 1ths sezon kai konteuei na ftasei sthn kina

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε η τελευταία σκηνή, θα έλεγα ότι τα 2 επεισόδια της περασμένης Δευτέρας ήταν πολύ κακό για το τίποτα και δεν θα μου έλειπε καθόλου το PB αν σταματούσε και τώρα. Τώρα έχω την περιέργεια να δω τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλες αυτές οι ανατροπές έχουν καταντήσει κουραστικές (και πολύ προβλέψιμες επίσης).

λαλακια κανανε. αφου υπηρχανε επεισοδια να δειξουν.

Άλλα 5 επεισόδια υπάρχουν. Αν τα δείξουν τώρα, είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει τo PB αν τραβήξει πολύ η απεργία, οπότε σπάνε τη σαιζόν σε 3 κομμάτια ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να δείξουν μέχρι τον Ιούνιο τα 10 που δεν έχουν γυριστεί ακόμα και ο κόσμος να μην έχει ξεχάσει τι είχε γίνει στα πρώτα 12. Βέβαια, αν δεν τα βρουν σύντομα οι σεναριογράφοι με το Hollywood, μπορεί η 3η σαιζόν να μείνει στα 12 επεισόδια.

Δημοσ.

Η σειρα χρειαζετε τωρα ενα καλο τελος διοτι και θα φανε την απεργια στην μαπα και τσαμπα λεφτα θα δινουν μετα την απεργια εαν συνεχισουν τα επεισοδια. Σχεδον απο τοτε που θυμαμαι να βλεπω τηλεοραση ποτε δεν εκατσα να δω ολα τα επεισοδια μιας σειρας (διοτι τρελενομουν οταν εχανα εστω κ 1 επεισοδιο) και αυτη την φορα εδωσα μια ευκαιρια γιατο Prison Break και τελικα ειμαι κολλημενος κ ας μην μου αρεσουν τα επεισοδια απλα πρεπει επιτελους να το λειξουν.

Δημοσ.

ρε παιδια,κολλατε σε κατι λεπτομεριες...

ενταξει,σειρα ειναι,και στο 24 το κινητο του τζακ μπαουερ 6 σεζον τωρα δεν εχει φορτησει ποτε,και στο heroes ο αλλος πεταει και γυριζει το χρονο πισω,τι να κανουμε.ετσι ειναι η τηλεοραση.

μια χαρα ειναι η τριτη σεζον,οι υπερβολες παντα θα υπαρχουνε σε οποιαδηποτε σειρα.απλα φταιει το οτι τις πρωτες 2 σεζον,τις ειδατε μαζεμενες,5-5 επεισοδια την ημερα,και δεν περισσευε χρονος να αναλωθητε σε λεπτομεριες.τωρα με τις διακοπες 2 εβδομαδων σε καθε επεισοδιο,ολο αυτο κανετε.

και επισης,μην περιμενετε στρατηγικες και σεναρια που εκανε ο σκοφιλντ στο φοξ ριβερ,γιατι εκει ητανε ολα προσχεδιασμενα. εκτος και αν στην πλατη του,εχει κανα σχεδιαγραμμα απο την σονα και δεν μας το λεει. μια χαρα παει η σεζον,περιμενουμε περισσοτερα.

ΥΓ.θελω να δω τι θα γινει στο τελος με Τ-Μπαγκ και Μπελικ. θα αποδρασουνε? θα μεινουν μεσα.ειμαι περιεργος να μαθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...