Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 giati 8a ta dwsoume stis e3etaseis sto telos ths xronias kai prepei na ta melethsoume?
Bougas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 παντος δεν θα μας χαλασουνε καθολου,οι 2 μηνες διακοπης. ευκαιρια για επαναληψη του τριτου κυκλου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 den 8a mas xalasoun ka8olou...8a paroun anasa oi sklhroi diskoi...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 apo ta prohgoumena posts auto to symperasma/erwthsh evgales?
Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Από την απεργία θα επηρεαστεί αν αυτή κρατήσει πάρα πολύ, καθώς υπάρχουν μόνο 5 επεισόδια έτοιμα και υπάρχει κίνδυνος να μείνει η σειρά στα 13 επεισόδια για φέτος. Κάτι όμως μου λέει ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση και θα λήξει η απεργία.
missie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 μακάρι να αλλάξει σύντομα το σκηνικό με την απεργία των σεναριογράφων γιατί όπως λέει και o wenworth (cc michael scofield) τους έχει μείνει σενάριο για ενα επεισόδιο...http://www.youtube.com/watch?v=qeYlbU5-FJY&feature=related άντε να δούμε τι θα γίνει...
asteras8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 egw pedia eimai poli fanatikos kai thimamai ola ta episodia apo ti prwto mexri to teleyteo exw dei eidi ta prwta 6 apo to trito kiklo kai perimenw ta ipoloipa siga siga ....eixa akousei oti o 3 kiklos den tha eina itoso kalos alla apo oti blepw pali mas exei entipwseiasei i seira....
Bougas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 εχει αλλα 2 επεισοδια ο τριτος κυκλος.στο 8 σταματησε οχι στο 6.δεστα και αυτα.
asteras8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 euxaristw file mou i alithia einai oti molis ta katebasa!!!!
soturin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 asteras8 πρόσεχε, και διάβασε κανόνες του forum για να μην σου ξεφύγει τίποτα χοντρό. Ψιλομάπα συνολικά η τρίτη, εκτός από τα τελευταία επεισόδια, εκει είναι το ζουμί
antreaslam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 η σαιζόν ξεκίνησε μετρια, αλλά πάνω που έφτιαξε κάπως... σταμάτησε!
asteras8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 κατι ακουσα σχετικα με μια απεργια οποτε σταματησαν να γινονται τα επισοδια μηπως ξερετε ποτε θα σταματησει και θα ξαναρχισουν?
Underground Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας κι απο εμενα. Φανατικος του P.B. και εχω δει κι εγω μεχρι το 8ο επισοδειο του 3ου κυκλου. Εχω διαβασει τις πιο πολλες απο τις 41 σελιδες αυτου του τοπικ , ομως εαν η ερωτηση μου εχει απαντηθει συγχωρεστε με. Ρε παιδια ο "General" ο καραφλας εχετε καταλαβει τι ρολο βαραει; Κατι μου λεει οτι θα μας δωσει πολλες απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.