Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από την απεργία θα επηρεαστεί αν αυτή κρατήσει πάρα πολύ, καθώς υπάρχουν μόνο 5 επεισόδια έτοιμα και υπάρχει κίνδυνος να μείνει η σειρά στα 13 επεισόδια για φέτος. Κάτι όμως μου λέει ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση και θα λήξει η απεργία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

egw pedia eimai poli fanatikos kai thimamai ola ta episodia apo ti prwto mexri to teleyteo exw dei eidi ta prwta 6 apo to trito kiklo kai perimenw ta ipoloipa siga siga ....eixa akousei oti o 3 kiklos den tha eina itoso kalos alla apo oti blepw pali mas exei entipwseiasei i seira....

Δημοσ.

asteras8 πρόσεχε, και διάβασε κανόνες του forum για να μην σου ξεφύγει τίποτα χοντρό. Ψιλομάπα συνολικά η τρίτη, εκτός από τα τελευταία επεισόδια, εκει είναι το ζουμί

Δημοσ.

κατι ακουσα σχετικα με μια απεργια οποτε σταματησαν να γινονται τα επισοδια μηπως ξερετε ποτε θα σταματησει και θα ξαναρχισουν?

Δημοσ.

Γεια σας κι απο εμενα. Φανατικος του P.B. και εχω δει κι εγω μεχρι το 8ο επισοδειο του 3ου κυκλου.

Εχω διαβασει τις πιο πολλες απο τις 41 σελιδες αυτου του τοπικ , ομως εαν η ερωτηση μου εχει απαντηθει συγχωρεστε με.

Ρε παιδια ο "General" ο καραφλας εχετε καταλαβει τι ρολο βαραει;

Κατι μου λεει οτι θα μας δωσει πολλες απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...