Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω αυτην την απορια εχω.

στο τελος του 2ου κυκλου,ο αλλος τον αποκαλει στρατηγο,ενω ειναι μεσα σε ενα χωρο που μοιαζει με χειρουργιο και κατι πανε να κανουν,και εκει σταματαει.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μοιαζει με χειρουργιο ή με "πειραματο-κατι";;;;

Επισης κατι μου λεει οτι ο -τρυφερουλης- Μάικλ περναει απο δοκιμασιες.. Αντε ενας μηνας και κατι εμεινε για να δουμε που τον πανε.

Δημοσ.

ναι,δεν καταλαβαινω ομως τι μπορει να ειναι αυτο το "πειραματο-κατι" η "χειρουργιο" ,ποιος ειναι αυτος ο στρατηγος,τι ρολο βαραει αυτος ο στρατηγος,τι σχεση μπορει να εχει με τον μιχαλακι,και γιατι συγκεκριμενα με τον μιχαλακι,και ποιος ο ρολος της εταιριας σε ολα αυτα?

ο στρατηγος ειναι μελος της εταιριας?ειναι ο "μεγαλος" της εταιριας? ειναι καποιος αλλος και τον χρηματοδωτει η εταιρια για καποιον σκοπο?

επισης,το οτι στον 2ο κυκλο δεν μιλαγε ποτε αλλα σημειωνε σε χαρτακι αυτα που ηθελε να πει,μου δινει την εντυπωση οτι καποιοι πρεπει να τον θεωρουν νεκρο.ειναι ετσι? και αν ναι,ποιοι ειναι αυτοι?

Δημοσ.

επισης,το οτι στον 2ο κυκλο δεν μιλαγε ποτε αλλα σημειωνε σε χαρτακι αυτα που ηθελε να πει,μου δινει την εντυπωση οτι καποιοι πρεπει να τον θεωρουν νεκρο.ειναι ετσι? και αν ναι,ποιοι ειναι αυτοι?

oxi ayto me ta xartakia to ekane apokleistika giati fovotan-pisteye-htan sigouros oti ton parakolouthoune kai etsi den ithele na pei pragmata pou tha eixan katagrafei..

Se 1 epeisodio malista, eixe paei me ton chinese kai milousan se mia varka mesa se mia limnh giati ekeino leei to shmeio htan dead spot/black spot kati tetoio kai den to epianan oi doryforoi..

Δημοσ.

vlachaquito,το ξερω αυτο που λες με την βαρκα.οτι φοβατε να μην τον παρακολουθουν ειναι το μονο σιγουρο.σιγουρα υπαρχει ομως καποιος λογος,γι'αυτο και λεω οτι ισως και να τον θεωρουν νεκρο,και να μην θελει να αποκαλυφτει.

τωρα απο ποιους κριβετε,θα το μαθουμε στην 4η σεζον :-D .

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναεμφανιστει.τον εχει αναγκη η σειρα αυτη την στιγμη,λογο πτωσης τηλεθεασης,θα τον ξαναριξουν στο παιχνιδι.

εκπληκτικος ηθοποιος.

Δημοσ.

Αυτο με την 4η σεζον ελπιζω να ηταν αστειο ε;

Δε μπορει να το τραβηξουν τοσο πολυ. Δηλαδη τι θα γινει , θα γυρισουν ολες τις φυλακες του κοσμου;

εεε οοο γυρισματα θα κανουνε και στον Κορυδαλλο..!

Στο μεταξυ τα spoiler sites γραφουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ,πραγματικα.. Ο Καθενας δηλωνει πως επαιξε σαν κομπαρσος να πουμε και γραφει την φαντασια του.

Δημοσ.

οχι κορυδαλλο γιατι εχει παλαιοκωστα,και θα ειναι ευκολο και χωρις ενδιαφερον.

μετα παμε κουβα .... ξερεις που....

Δημοσ.

- κ εγώ τον πάω τον Κέλλερ με χίλια κ εύχομαι να ζει κ να γυρίσει

- θα τους πάνε Ρουμανία στον 4ο κύκλο παρέα με τον Πάσσαρη, ο οποίος θα τους καθαρίσει όλους, θα πάρει άφεση τότε απ τους Αμέρικανς για την εκκαθάριση και θα γυρίσει θριαμβευτικά στο Ελλάντα κάτω από τους ήχους του άσ (θ) ματος του Καρβέλα.

Δημοσ.

ρε παιδια αυτος ο καραφλας που λετε ο General μου μοιαζει με αυτον που σκοτωσε ο πρωην διευθυντής του FBI (και μετα εθαψε στον κηπο του)που κυνηγούσε τον Μαικλ-αυτος που επαιρνε ψυχοφαρμακα.

Δημοσ.
Αυτο με την 4η σεζον ελπιζω να ηταν αστειο ε;

Δε μπορει να το τραβηξουν τοσο πολυ. Δηλαδη τι θα γινει , θα γυρισουν ολες τις φυλακες του κοσμου;

Απ'ότι φαίνεται η 3η σαιζόν θα μείνει στη μέση, άρα θα χρειαστεί 4η για να ολοκληρωθεί η ιστορία που είχαν στο μυαλό τους για φέτος.
Δημοσ.

δε χρειαζεται να γυρνανε ολες τις φυλακες...

μπορει να γυρισει αναποδα η ιστορια.. και να προσπαθει ο Μαικλ.. να αποδειξει την ενοχή της ξανθιας που θέλει να γίνει προεδρος.Βεβαια ετσι η δραση... θα πεσει πολυ.. δε μπορουν να φανε ολοκληρη σαιζον πλεον για ενα σκοπο όπως ήταν η 1η σαιζον.Τεσπα ας ελπίσουμε οτι θα βρουν κατι ενδιαφέρον

Δημοσ.

H ξανθια μας τελειωσε και ο Κελερμαν επισης. Ο Μαικλ και ο μεγιστος Λινκ δεν εχουν λογω να κανουν τιποτα απο αυτα. Στοχος ειναι ο γιος του Λινκ και η εκδικηση για τυχον θανατο της Σαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...