isspro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια η Σαρα τελος? θα ξενερωσω πολυ αν ειναι ετσι... ηταν πολυ + για τη σειρα το ροματζο με τον σκοφιλντ και δε λεει να τελειωσει ετσι οπως την ειδε ο λινκ. τι λετε και εσεις? αυτο περι (πραγματικης) εγκυμοσυνης ξερει κανεις αν ισχυει, γιατι αν ισχυει τοτε υπαρχει περιπτωση να την ξαναδουμε και να εχει πολλους περισσοτερους λογους μερα ο μιχαλακης να την κανει απο εκει που θα τον πανε... οποιος μπορει να πει σε pm απο που δινει ο θειος τα φρεσκα episodes με το που βγαινουν θα το εκτιμουσα (εχω rap. account)
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Κοιτα,λογικα δεν θα την ξαναδουμε,διοτι ειδαμε κ τον λινκ,περα του οτι βρηκε το κεφαλι της,να το θαβει κιολας,δλδ ποσο στοκος μπορει ν ειναι κ να μην καταλαβε πως ειναι ψευτικο,ή κατι τετοιο,αν κ καλα αποφασισουν ν την ξαναφερουν στη σειρα με καποιο τροπο.. ...αν βεβαια αποφασισουν να την επαναφερουν κ να παραβλεψουν το προηγουμενο ή ν το εξηγησουν κ καλα,τοτε νταξ,η σειρα πλεον θα ειναι κ επισημα γτπ...:-(
vlachaquito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Κοιτα,λογικα δεν θα την ξαναδουμε,διοτι ειδαμε κ τον λινκ,περα του οτι βρηκε το κεφαλι της,να το θαβει κιολας,δλδ ποσο στοκος μπορει ν ειναι κ να μην καταλαβε πως ειναι ψευτικο,ή κατι τετοιο,αν κ καλα αποφασισουν ν την ξαναφερουν στη σειρα με καποιο τροπο.. pote egine ayto kai den to thimamai??
isspro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ...αν βεβαια αποφασισουν να την επαναφερουν κ να παραβλεψουν το προηγουμενο ή ν το εξηγησουν κ καλα,τοτε νταξ,η σειρα πλεον θα ειναι κ επισημα γτπ...:-( ελα μου ντε, ποτε εγινε? μαλλον το υπεθεσες. εγω ξενερωσα παντως. καλυτερα να ηταν ο ελ τζεΪ για να π$#^αγε την αλλη τη μαγκιορα μετα ο λινκ...
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ελα μου ντε, ποτε εγινε Νομιζω οταν πηγε σε μια φαση με τη γκομενα του γουιστλερ σε μια παραλια,με ενα κιβωτιο,σαν αυτα που βαζουν μεσα τις μπυρες-καταψηκτη-,εσκαψε ενα λακο κ κατι εβαλε μεσα,ενω η γκομενα ψιλοφρικαρε-ηταν δλδ το κεφαλι που το εθαβε- ...ξαναδες το μια,μπορει κ να κανω λαθος κ εγω,να μν θυμαμαι καλα,εχω ν ασχοληθω με τη σειρα πολυ καιρο τωρα...
vlachaquito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Νομιζω οταν πηγε σε μια φαση με τη γκομενα του γουιστλερ σε μια παραλια,με ενα κιβωτιο,σαν αυτα που βαζουν μεσα τις μπυρες-καταψηκτη-,εσκαψε ενα λακο κ κατι εβαλε μεσα,ενω η γκομενα ψιλοφρικαρε-ηταν δλδ το κεφαλι που το εθαβε- ...ξαναδες το μια,μπορει κ να κανω λαθος κ εγω,να μν θυμαμαι καλα,εχω ν ασχοληθω με τη σειρα πολυ καιρο τωρα... thn sygekrimenh skhnh thn thimamai, alla mou fainete oti tote eixe pei "this is our ticket to freedom" h kati tetoio, den nomizo na ethapse se 30 pontous sthn paralia ayto pou les...tha to etrogan ta ornia
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 tha to etrogan ta ornia xaxa,οντως...Λινκ ομως ειναι αυτος,δεν κοβει κ πολυ..τεσπα,οντως,παιζει ν κανω λαθος οντως(μπορει βεβαια να το εθαψε κ μετα να το εχει ως αποδεικτικο στοιχειο για να ενοχοποιησει τους αλλους-τραβηγμενο,αλλα με αυτο το σιριαλ πλεον,ολα ειναι τραβηγμενα-),αλλα κ παλι,μου φαινεται απιστευτα οτι ναναι,αφου εγινε οτι εγινε,να επαναφερουν τη σαρα...
los!!! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είχε θάψει το κεφάλι εκεί. Έχουν σταματήσει όλες οι σειρές ρε γμτ και δεν έχουμε τι να δούμε...
isspro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 το PB ηταν η 1η σειρα μετα τα "φιλαρακια" που εκατσα να δω και ειναι φοβερη... με φυλακες, κομπινες και τα παντα. παιρνω απο θειο 2η σειρα heroes (οταν θα τα εχω ολα θα τα δω) και σκεφτομαι αν ειναι να παρω και lost. εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν ξερω... γνωμες? και ΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γυρνα πισωωωωωω!!!! πρεπει να σ'εχω ερωτευθει παραφορα....
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Προφανώς και θα δεις lost, πρώτα έρχεται αυτό και τα άλλα ακολουθούν
KaizerSoze Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Συμφωνω ΑΝ ΚΑΙ οποιος εχει το κουραγιο να αντεξει ως το 2010 και να δει ολο το Λοστ μαζι ειναι ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΚΑΣ Η σειρα ειναι κορυφη και τα ξενερωματα μας ειναι απο το time scheduale και διαφορα αλλα(προς το παρον βεβαια, ολα θα εξαρτηθουν απο το τελος. Το τελος Ή θα ανταποκρινεται στις προσδοκιες που εχουν δημιουργησει και ειναι οι μεγαλυτερες απο καθε αλλο σηριαλ ολων των εποχων-πλην Χfiles ισως-Ή δεν θα ανταποκρινονται και θα πανε ολα στον βροντο) Ενιγουει, το θεμα ειναι οτι αν ξαναφερουν Σαρα τοτε ειναι ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΦΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ. Τον μονο ου δεχομαι-γιατι δεν τον εχουμε δει να πεθαινει-ειναι τον Κελερ
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ο Κελερμαν ολοκληρωθηκε σαν χαρακτηρας δεν θα τον ξαναδουμε. Αλλωστε υπαρχουν πολλοι να κυνηγησουν τον Μαικλ δεν ειναι αναγκη να τον αναστησουν.
Bougas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Νομιζω οταν πηγε σε μια φαση με τη γκομενα του γουιστλερ σε μια παραλια,με ενα κιβωτιο,σαν αυτα που βαζουν μεσα τις μπυρες-καταψηκτη-,εσκαψε ενα λακο κ κατι εβαλε μεσα,ενω η γκομενα ψιλοφρικαρε-ηταν δλδ το κεφαλι που το εθαβε- ...ξαναδες το μια,μπορει κ να κανω λαθος κ εγω,να μν θυμαμαι καλα,εχω ν ασχοληθω με τη σειρα πολυ καιρο τωρα... και γιατι το εβαλε σε καταψηκτη,για να το διατηρησει,και οταν βγει ο μιχαλακης να το παρει και να της το ραψει? μπορει βεβαια να το εθαψε κ μετα να το εχει ως αποδεικτικο στοιχειο για να ενοχοποιησει τους αλλους λες να παει ο μιχαλακης στο δικαστηριο με το κεφαλι στο χερι? εσκαψε ενα λακο κ κατι εβαλε μεσα,ενω η γκομενα ψιλοφρικαρε φρικαρε επειδη ειδε το κεφαλι της Σαρα? που να εβλεπε και το κεφαλι του λινκ....
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 -------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο porco_rosso21 Νομιζω Spoiler οταν πηγε σε μια φαση με τη γκομενα του γουιστλερ σε μια παραλια,με ενα κιβωτιο,σαν αυτα που βαζουν μεσα τις μπυρες-καταψηκτη-,εσκαψε ενα λακο κ κατι εβαλε μεσα,ενω η γκομενα ψιλοφρικαρε-ηταν δλδ το κεφαλι που το εθαβε- ...ξαναδες το μια,μπορει κ να κανω λαθος κ εγω,να μν θυμαμαι καλα,εχω ν ασχοληθω με τη σειρα πολυ καιρο τωρα... και γιατι το εβαλε σε καταψηκτη,για να το διατηρησει,και οταν βγει ο μιχαλακης να το παρει και να της το ραψει? Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο porco_rosso21 μπορει βεβαια να το εθαψε κ μετα να το εχει ως αποδεικτικο στοιχειο για να ενοχοποιησει τους αλλους λες να παει ο μιχαλακης στο δικαστηριο με το κεφαλι στο χερι? Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο porco_rosso21 εσκαψε ενα λακο κ κατι εβαλε μεσα,ενω η γκομενα ψιλοφρικαρε φρικαρε επειδη ειδε το κεφαλι της Σαρα? Spoiler Πoπο,με κολλησες στο τοιχο...:X:mrgreen:ε,ξερω γω,οτι ναναι γινεται σε αυτη τη μ@λ@κια πλεον,ολα ειναι πιθανα...θα μπορουσε να το διατηρησει,ωστε να γινει ταυτοποιηση DNA μετα κ να τους ενοχοποιησουν-ειναι κ αυτος στοκος,μπορει ν νομιζει πως ετσι γινεται-!(ξερω γω,οτι ναναι λεω):o:mrgreen:
Bougas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 μετραμε μερες .... prison break,στον ΑΝΤ1. ειδατε την διαφημιση? απο ιανουαριο μαλλον ξεκιναει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.