Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PRISON BREAK: Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΘΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

PRISON BREAK

Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΘΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έκαναν τα πάντα για να βγουν από τη φυλακή.

Υπάρχει όμως κάποιος, που θα έκανε τα πάντα για να μπει… Ο ήρωας του Prison Break, της συναρπαστικής σειράς της 20th Century Fox που διανύει με επιτυχία τον 3ο κύκλο της στην Αμερική και που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στον ΑΝΤ1 από τoν Ιανουάριο. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 11 το βράδυ με ένα δίωρο επεισόδιο. Το 2ο και το 3ο επεισόδιο θα μεταδοθούν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 23:00 αντίστοιχα.

Γρήγορη πλοκή και διαρκής αγωνία είναι τα συστατικά του Prison Break, που ξεπέρασε το "24" καθηλώνοντας τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο! Μεταξύ άλλων διακρίσεων, βραβεύτηκε με το Peoples Choice Award ως η αγαπημένη δραματική σειρά των Αμερικανών για το 2006. Αλλά και ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής της Γουέντουορθ Μίλερ διεκδίκησε πέρυσι τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού, ενώ εξελίσσεται ήδη σε σταρ πρώτου μεγέθους.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του Prison Break:

Ο μικροαπατεώνας Λίνκολν Μπάροους καταδικάζεται σε θάνατο για τη δολοφονία του αδελφού της αντιπροέδρου των ΗΠΑ και οδηγείται στις κρατικές φυλακές υψίστης ασφαλείας Φοξ Ρίβερ. Ο αδελφός του, Μάικλ, ο οποίος έχει στα χέρια του τα σχέδια της συγκεκριμένης φυλακής, είναι πεπεισμένος για την αθωότητα του Λίνκολν, οπότε συλλαμβάνει ένα ευφυές και περίπλοκο σχέδιο απόδρασης. Έχοντας χαράξει με τατουάζ σε όλο του το σώμα το σχεδιάγραμμα των εγκαταστάσεων του ιδρύματος και άλλα πολύτιμα στοιχεία, διαπράττει κατόπιν μια ληστεία σε τράπεζα και καταφέρνει να καταδικαστεί και να εγκλειστεί κι αυτός στο Φοξ Ρίβερ. Εκεί αρχίζει να προσεγγίζει έναν - έναν όλους τους κρατουμένους, που ο καθένας παίζει το δικό του - θετικό ή αρνητικό - ρόλο στην εξέλιξη του σχεδίου απόδρασης. Στο μεταξύ, η νεαρή δικηγόρος Βερόνικα Ντόνοβαν, πρώην αγαπημένη του Λίνκολν, πασχίζει να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποτρέψει την εκτέλεση της ποινής του. Ωστόσο, απ ό,τι φαίνεται, η συνωμοσία εναντίον του Λίνκολν Μπάροους φτάνει μέχρι και τα υψηλόβαθμα κλιμάκια της κυβέρνησης…

Στο πλευρό του Γουέντουορθ Μίλερ, ο εξίσου γοητευτικός Ντόμινικ Περσέλ υποδύεται τον φυλακισμένο αδελφό του, Λίνκολν. Σε ρόλους γκεστ - σταρ θα δούμε τον βετεράνο της οθόνης Στέισι Κιτς ("Η κόρη του Μιστράλ") στο ρόλο του σκληρού δεσμοφύλακα και τον θαυμάσιο Σουηδό ερμηνευτή Πίτερ Στορμάρε ("Χορεύοντας στο σκοτάδι") στο ρόλο ενός νονού της μαφίας.

Το ευφάνταστο σενάριο του "Prison break" επιφυλάσσει συνεχείς εκπλήξεις και ανατροπές σε κάθε επεισόδιο, που παρακολουθείται με κομμένη την ανάσα. Στο σκληρό περιβάλλον της φυλακής ο κεντρικός ήρωας αντιμετωπίζει διαρκώς δυσκολίες και εμπόδια που καταφέρνει να ξεπεράσει χάρη στην ευφυϊα του. Παράλληλα, νέα ερωτηματικά γεννιούνται διαρκώς, νέοι κίνδυνοι καραδοκούν, νέα στοιχεία προσθέτουν κομμάτια στο παζλ, αποκαλύπτοντας σταδιακά μια σκοτεινή συνωμοσία…

Από την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου… αποδράστε από την καθημερινότητα και ζήστε βραδιάς απόλυτης περιπέτειας και αγωνίας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Διεύθυνση Επικοινωνίας

και Δημοσίων Σχέσεων

http://www.antenna.gr/www/press/pressRelase/171528.aspx

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πείτε μου έναν λόγο για να κάτσω να δω το PB (ή οποιαδήποτε άλλη σειρά) στην τηλεόραση (και ακόμα περισσότερο στον ΑΝΤ1 που θα την βάζει όποτε θυμάται και θα την κόψει μετά από λίγο καιρό), σε 4:3, με άθλια ποιότητα και με διακοπές για διαφημίσεις κάθε 15 λεπτά, όταν μπορώ να την νοικιάσω από το βίντεο κλαμπ και να την δω όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε τους κάνει κέφι (στην περίπτωση βέβαια που δεν μου τα έχει ήδη προμηθεύσει κάποιος θείος από πρόπερσι ;))

Δημοσ.
Πείτε μου έναν λόγο για να κάτσω να δω το PB (ή οποιαδήποτε άλλη σειρά) στην τηλεόραση (και ακόμα περισσότερο στον ΑΝΤ1 που θα την βάζει όποτε θυμάται και θα την κόψει μετά από λίγο καιρό), σε 4:3, με άθλια ποιότητα και με διακοπές για διαφημίσεις κάθε 15 λεπτά, όταν μπορώ να την νοικιάσω από το βίντεο κλαμπ και να την δω όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε τους κάνει κέφι (στην περίπτωση βέβαια που δεν μου τα έχει ήδη προμηθεύσει κάποιος θείος από πρόπερσι ;))

θειο η Video club και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!! .- :P

Δημοσ.

Δεν ειπε καποιος να τα δεις μονο εκει. Ειπαμε μπορεις να τα δεις ΚΑΙ εκει

(Για μενα στην Ελλαδα το λαθος ειναι ενα, ασε τον θειο, ξερω κοσμο που βλεπει σειρες απο μενα ενω εχουν ιντερνετ...,αλλα ο χρονος που τις φερνουν σε σχεση με το DVD. Αν εχει βγει σε DVD ρε φιλε ασε καλυτερα, μην την δειξεις καθολου)

Δημοσ.

Καλά αν το δείξει ο αντ1 σωθήκαμε... τα 3 πρώτα επεισόδια θα παιχτούν κανονικά, τα επόμενα 3 θα αλλάξουν ώρα για τις 2 το βράδυ χωρις προειδοποίση και όλα τα υπόλοιπα θα παιχούν με λάθος σιρά. Α ρε καημένε τηλεθεατή...

Δημοσ.

ακουσατε τι εγινε με τον πρωταγωνιστη της σειρας? (τον Μαικλ)

τον πιασανε με 16χρονα και ναρκωτικα

και αντιμετωπίζει ποινη φυλακισης και μαλιστα μεγαλη.Μου το πε προ ημερών ενας φίλος. Ισχυει ρε παιδια σιγουρα αυτο?αν ειναι ετσι παει μαμήθηκε η σειρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
και αντιμετωπίζει ποινη φυλακισης και μαλιστα μεγαλη.

αρα καλα ειπα λιγα ποστ πιο πανω,οτι παμε και για 4η σεζον.... :-D .

που το διαβασε αυτο ο φιλος σου?

Δημοσ.

Μάλλον για φήμες πρόκειται, αλλά αν αληθεύει κάτι τέτοιο θα μπορούσε η 4η σαιζόν να γυριστεί σαν reality (δε θα χρειάζεται και σεναριοργάφους :P) με τον Wentworth Miller να προσπαθεί να αποδράσει στην πραγματικότητα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...