sp00ker@s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αλλά όχι και στις 8:50 που πόσταρες λολ δηλαδή μα το θεό αμα δεν είχα πει οτί θα το δω το βραδυ με την παρέα μου θα τους έβγαζα εγώ τους υπότιτλους.
tonypapadovic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δεν το έπιασα, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι αδύνατον να προλάβαινε κάποιος να κάνει εξακοής υπότιτλους μέσα σε 2-3 ώρες (σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψη σου το λέω)
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 παίδες παίζουν greek subtitles για το episode 9 γιατι μου χουνε πρήξει τα @@? ποιοι, απο περιεργια και μονο
sp00ker@s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δεν το έπιασα, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι αδύνατον να προλάβαινε κάποιος να κάνει εξακοής υπότιτλους μέσα σε 2-3 ώρες (σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψη σου το λέω) ένα 6ώρο με 8ώρο χρειάζεται.
tonypapadovic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου ξέρω πολύ καλά πόσο χρειάζεται Τεσπά ανούσια συζήτηση
sp00ker@s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου ξέρω πολύ καλά πόσο χρειάζεται Τεσπά ανούσια συζήτηση όχι δεν ξέρεις :devil::mrgreen: πουτάνα το κανα το post
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 πάντως, η A.P.S.U. Team τους έβγαλε όπως είδα!
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 πάντως, η A.P.S.U. Team τους έβγαλε όπως είδα! Yeap. Μα καλά πότε πρόλαβαν? Ίσως βγήκαν και στο gtvs γιατί λέει: "Μήνυμα vBulletin Ο διακομιστής είναι πολύ απασχολημένος αυτή τη στιγμή." Πέσαν όλοι με τα μούτρα edit: Μπα όχι, απλά για κάποιο λόγο σέρνεται ο σερβερ.
isspro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 πάντως, η A.P.S.U. Team τους έβγαλε όπως είδα! link εχουμε? edit: οκ τους βρηκα!
M3tal_G3ar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 link εχουμε? edit: οκ τους βρηκα! Φίλε isspro μπορείς να μου πεις που..? Ευχαριστώ.
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Members Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 http://www.apsubs.com/index.php
isspro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Φίλε isspro μπορείς να μου πεις που..? Ευχαριστώ. με προλαβε ο gsarig....
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 OMFG (και συγνώμη για το spam) αλλά δεν μπορείτε να γράψετε apsu στο google? :confused:
M3tal_G3ar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ παίδες.. @ tolis_01 Φίλε πίστεψε με για το μόνο που πάσχιζα στην ζωή μου είναι να μην μου πουν "καλά τόσο απλό το βρίσκεις για πλάκα στο google" ναι ναι αλήθεια.. Χαίρω πολύ μήπως το είδες στο insomnia?? Είχα ψάξει στο google και ναι το είχα βρει μόνο εκεί και στο greektvsubs μόνο που σε κανένα από αυτά δεν ήμουν member, τώρα έγινα αναγκαστηκά στο apsubs !!! Δεν λέω οτί είναι δύσκολο να γίνω μέλος..:lol: αλλά όχι να γίνω για έναν υπότιτλο (θα μου πεις γιατί έγινες τότε??? δεν μπορούσα να περιμένω καθόλου για τους συγκεκριμένους) Και είπα μήπως λέω μήπως τα παιδιά το βρήκαν από πουθενά αλλού??? Οπότε μην τα τραγικοποιούμε όλα..:rolleyes:
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Members Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Είχα ψάξει στο google και ναι το είχα βρει μόνο εκεί και στο greektvsubs μόνο που σε κανένα από αυτά δεν ήμουν member, τώρα έγινα αναγκαστηκά στο apsubs !!! Δεν λέω οτί είναι δύσκολο να γίνω μέλος..:lol: αλλά όχι να γίνω για έναν υπότιτλο (θα μου πεις γιατί έγινες τότε??? δεν μπορούσα να περιμένω καθόλου για τους συγκεκριμένους) Και είπα μήπως λέω μήπως τα παιδιά το βρήκαν από πουθενά αλλού??? Κοίτα, αν παρακολουθείς καναδυό σειρές πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει να γίνεις μέλος σε αυτά τα sites. Άλλωστε είναι κάτι που το κάνεις μια φορά και δεν χρειάζεται να σε απασχολήσει ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.