Dimitris_il_mix Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το prison break!! Έχει τρελαθεί όλος ο κόσμος!! Λετε να ξεκινήσω να το βλέπω κ εγω ??
tonypapadovic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αν και εγώ μπορώ να μιλήσω φυσικά για το τι θα ήθελα στο greektvsubs, νομίζω ότι αυτό ισχύει παντού, για σειρές, ταινίες κ.λπ. Το να γραφτείς φίλε M3tal_G3ar σ'ένα site στο οποίο κάποιοι μεταφραστές βγάζουν υπότιτλους, και συ τους κατεβάζεις για να χαρείς το εκάστοτε επεισόδιο ή ταινία, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, όπως επίσης να πεις και ένα ευχαριστώ. Εντελώς φιλικά στα λέω έτσι;
antreas18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 αρκετα καλο το επισοδειακι,το περιμενα πολυ χειροτερο...
Bougas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 με ξενερωσε το σημερινο.το εχουν παρατραβηξει με αυτη την γκρεστεν-λι ,και με το γιο που καθε φορα ειναι κοντα στο να τον παρουν πισω,και στο τελος ολο κατι γινετε .... το εχουν @@ το θεμα οι σεναριογραφοι.πραγματικα για πρωτη φορα εχω αρχισει και το βαριεμαι. κουραζει πολυ.
M3tal_G3ar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αν και εγώ μπορώ να μιλήσω φυσικά για το τι θα ήθελα στο greektvsubs, νομίζω ότι αυτό ισχύει παντού, για σειρές, ταινίες κ.λπ. Το να γραφτείς φίλε M3tal_G3ar σ'ένα site στο οποίο κάποιοι μεταφραστές βγάζουν υπότιτλους, και συ τους κατεβάζεις για να χαρείς το εκάστοτε επεισόδιο ή ταινία, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, όπως επίσης να πεις και ένα ευχαριστώ. Εντελώς φιλικά στα λέω έτσι; Ρε παίδες μην κάνουμε την τρίχα τριχιά εντάξει μπορώ να καταλάβω την αντίδραση σου μιας και είσαι moderator στο greektvsubs αλλά δεν είπα και κάτι φοβερό τα πράγματα είναι πολύ απλά. έψαχνα υποτιτλους βρήκα δυο συγκεκριμένα sites μου λένε φίλε ή γίνεσαι μέλος ή δεν κατέβαζεις, με λίγα λόγια, ok? Και έκανα κάτι που δεν νομίζω να είναι τόσο τρελό απλά μια αναζήτηση για να το βρω κάπου χωρίς να χρειάζεται να γίνω μέλος ή είτε να είμαι ήδη.. Τώρα αν το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι εγω δεν σέβομαι τους μεταφραστές... ok άποψη σου..
tonypapadovic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αυτή είναι η άποψή μου αλλά δεν σε έκρινα φίλε μου. Φιλικά είπα ό,τι είπα. Σόρρυ για το οφφ τόπικ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ναι χθες...
fits1979 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ένα επεισόδιο βγήκε ρε παιδιά τι επεισόδια λέτε???
Absinthe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Εχει αρχισει και κουραζει ολο αυτο το μπες-βγες στη Σονα. Εχω την εντυπωση οτι οι σκηνοθετες απλως χρονοτριβουνε για να κανουν περισσοτερα επεισοδια. Δηλαδη σοβαρα, το τελευταιο μπες-βγες του μιχαλακη που συνετελεσε στην εξελιξη της ιστοριας? Γιατι επρεπε να πεθανει ο ζενεραλ? Ολο αυτο, μονο και μονο για να δει ο μιχαλακης ποια ειναι η γκρετσεν? Μονη ελπιδα αυτο το "I am coming for you", αλλα και αυτο κατι μου λεει οτι θα τεντωσει πολυ και θα ατονησει. Α και κοιτατε να δειτε που τελικα θα την κανουν την μ@λ@κια και θα την νεκραναστησουν την Σαρα, αφου δεν την ειδε και ο ελ τζει να πεθαινει.
vagpap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Πάντως το recap που έδωσε το Fox έχει και άλλο ένα πρόσωπο που δεν εμφανίστηκε... Μήπως οι περικοπές είναι τελικά περισσότερες και δεν έχουν αλλάξει καν τα recaps?
The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ενα πολύ άθλιο σημείο του τελευταίου επεισοδίου: Ο τρόπος με τον οποίο η Susan αφόπλισε και σκότωσε τον διευθυντή της φυλακής, ο οποίος ήταν αρκετά ηλίθιος για να κάνει έφοδο με την συνοδεία ενός μόνο στρατιώτη!!! Δηλαδή αν μέσα στην αποθήκη υπήρχαν 20 οπλισμένα άτομα τι θα έκανε? Το μακιγιαζ της Susan παρά τα βασανιστήρια ήταν τελειως αθικτο. Μου φαίνεται οτι εχουν αρχίσει οι σεναριογράφοι να μπερδεύουν το Prison Break με το Heroes... με βάση αυτά που βλέπω δεν αποκλείεται να έχει η Susan υπερφυσικές δυνάμεις
PETROS=X= Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 εμενα παντος μου αρεσε πολυ το επισοδιακι απο τα καλυτερα της 3ης σεζον για μενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 πράγματι αυτό που λες Judas είναι τελείως τραγικό...στρατηγός τρομάρα του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.