Harkon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 πολύ καλό το επεισόδειο, ίσως και λόγο στέρησης! συμφωνώ με το σπόιλερ του στοπ-κιλλιν-Τζουντας αλλά δε χαλάστηκα ιδιαίτερα
tntdynamite23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μα τι λετε ρε παιδια γιατι να πανε παραπανω ατομα!? Αφου η Σουζαν ηταν απλα babysitter.. Αν ελεγε οτι ειναι delivery girl θα της λεγαν πανε μονη σου, επ ευκαιριας πανε και μια σπεσιαλ στον Ελ Τζει Εμενα το επεισοδιο μου φανηκε προχειρο απλα για να γεμιζουν τα επεισοδια του κυκλου..
poihths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 συμφωνω με τα επικριτικα σχόλια μερικα εχετε πολυ δικιο ειδικα με το μακιγιαζ... αλλα γιατι χαλιεστε ρε παιδια δε σας αρεσει πλεον? εγω πορώνομαι ακομα και μάλιστα πολυ. το μονο τραγικο θαναι να αναστησουν τη σαρα γιατι μου φαινεται υποπτο που ο μικρος ειπε εκλεισα τα ματια μου(και τι εγινε δηλαδη που τα εκλεισε στα @@ μας.. καποιο λακο εχει η φαβα γι αυτο και το ανεφερε ο μικρος) ελπιζω να μην εχετε δικιο.
jakegate7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά ίσως ακολουθήσω την συμβουλή κάποιου συνinsomniac και θα περιμένω να τα δω όλα τα επεισόδια μαζί (όσα απομένουν δηλαδή), για να το ευχαριστηθώ περισσότερο..Τώρα ένα κάθε εβδομάδα με ''χαλάει'' λίγο και δε μπορώ να περιμένω μια εβδομάδα για ένα επεισόδειο
Members gsarig Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Members Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 το μονο τραγικο θαναι να αναστησουν τη σαρα γιατι μου φαινεται υποπτο που ο μικρος ειπε εκλεισα τα ματια μου(και τι εγινε δηλαδη που τα εκλεισε στα @@ μας.. καποιο λακο εχει η φαβα γι αυτο και το ανεφερε ο μικρος) ελπιζω να μην εχετε δικιο. κι εγώ το πρόσεξα αυτό και με ανησύχησε... αλλά από την άλλη, ο Λίνκολν υποτίθεται ότι είδε το κεφάλι της, αυτό πως θα το δικαιολογήσουν; Θα πουν ότι έκανε λάθος; εντάξει, είπαμε ότι είναι στόκος αλλά όχι κι έτσι
poihths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 μπορει να το δικαιολογήσουν οτι της ξανακολλησαν το κεφαλι και αρχισε να λειτουργει ξανα. οπως με το τ-μπαγκ που του εκοψε ο αλλος το χερι και παρατριχα να μας πεισουν οτι γινεται να το κολλησεις τοσο ευκολα (χωρις αναισθητικα και τα λοιπα με εναν κτηνιατρο) . το μονο πραγμα που δε μου αρεσει στη σειρα (ολα τα αλλα τα θεωρω δευτερευοντα) ειναι οτι ο Μαικλ πλεον δεν ξερει τι του γινεται ,ταχει παιξει λιγο.Ελπιζω τωρα που εμαθε τι παιζει με τη γκομενα να τους χειριστει καταλληλως.
Harkon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ..το μονο πραγμα που δε μου αρεσει στη σειρα (ολα τα αλλα τα θεωρω δευτερευοντα) ειναι οτι ο Μαικλ πλεον δεν ξερει τι του γινεται ,ταχει παιξει λιγο.Ελπιζω τωρα που εμαθε τι παιζει με τη γκομενα να τους χειριστει καταλληλως. εμένα μου αρέσει αυτό.. έχει το ενδιαφέρον του να τα έχει χάσει και λίγο ο Μάικλ κ να λειτουργεί πιο παρορμητικά.. μου άρεσε πολύ το ύφος του απέναντι στην τύπισσα, δεν θυμάμαι να τον έχω δει να βγάζει πιο πολύ θυμό
Japan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 http://www.protothema.gr/content-media.php?id=1941 Ξέρω ότι το τόπικ είναι για την τρίτη σαιζόν, αλλά κρίμα τώρα να ξεθάψω το αρχικό τόπικ. 21,9% τηλεθέαση...
georgepetrou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 http://www.protothema.gr/content-media.php?id=1941 Ξέρω ότι το τόπικ είναι για την τρίτη σαιζόν, αλλά κρίμα τώρα να ξεθάψω το αρχικό τόπικ. 21,9% τηλεθέαση... Προφανώς δεν τίθεται κανένα θέμα αν η πρώτη season ήταν καλή ή όχι... Προσωπικά από το Lost και την πρώτη season του Prison Break κόλλησα με τις αμερικανικες σειρές!!!
A_panM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 φοβερη σειρα εχει δυο ολα τα επεισοδια και απο τος τρεις σεζον....
sheik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 http://www.protothema.gr/content-media.php?id=1941 Ξέρω ότι το τόπικ είναι για την τρίτη σαιζόν, αλλά κρίμα τώρα να ξεθάψω το αρχικό τόπικ. 21,9% τηλεθέαση... Για πρωτη φορα,αξιζει μπραβο στον ΑΝΤ1 για την διαφημιση της σειρας ,ωστε να μπαινει τελικα για πρωτη φορα σειρα τετοιου βεληνεκους στο τοπ10 της Ελλαδας. Οχι σαν τη ΝΕΤ με το Lost που πηγε απατο...
porco_rosso21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 gtp κ το τελευταιο,καλα,αυτο που ειπε ο τζουντας ισχυει τρελα,ελεος δλδ...θυμαμαι πρωτη σεζον,εκλανες απο αγωνια,προσεκτικα σχεδιαζαν κατι,ολο στην τσιτα ηταν κ ειμασταν,ενω τωρα γινονται ενα σωρο απιθανοτητες κ ενεργειες σε καθε επεισοδειο,χανεις τη μπαλα...ανεκδοτο τελειως...καλα,η σονα δεν ειναι φυλακη,μπ@υρδελο ειναι,οποιος θελει περναει οτι θελει μεσα,μπαινοβγαινει αβερτα,οτι ναναι...η φυλακη στην πρωτη σεζον,ηταν απειρως πιο ρεαλιστικη κ δυσκολη,κανονικη κολαση,ενω η σονα ειναι σα λουνα παρκ...αντε ν δουμε αν θα τους κοψει τουλαχιστον ν τελειωσουν τη σειρα μια κ καλη τωρα,μην το ξεφτιλησουν κ παραπανω σεζον...
Bougas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κανα τρειλερ για το επομενο? edit : βρηκα! http://www.dailymotion.com/relevance/search/prison+break+3+x+10/video/x426qj_prison-break-s03e10-dirt-nap-promo_shortfilms γινετε της ποπης.
isspro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ποτε να αναμενουμε το επομενο επεισοδιο? την αλλη βδομαδα κανονικα ή "οποτε βρεξει"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.