Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλούτσικο σε σχέση με προηγούμενα! :devil::devil:

Ρε παίδες στο site του fox : pb εκεί που έχει περίληψη των επεισοδίων 9 και 10 έχει

και κάποιες σκηνές που δεν πέχτηκαν για κάποια molly

http://www.fox.com/prisonbreak/recaps/recap_310.htm

Suddenly, it's announced that Michael has a visitor at the gates. It's Molly. He has no idea who she is.

Έχει κανείς ιδέα;

Δες εδώ.

Τον λόγο που κόπηκαν οι σκηνές δεν τον ξέρω, αλλά μπορώ να υποθέσω ότι φταίει το ότι η σειρά έμεινε στη μέση για φέτος και αποφάσισαν οι παραγωγοί να την εμφανίσουν στην επόμενη σαιζόν.

Δημοσ.
Δύο φορές το διάβασα αυτό σ'αυτό το thread. Και τις δύο φορές η πηγή της "ιστορίας" είναι άφαντη.

Γιατί διάολε να περνάει αυτή η μπόχα από μεσημεριανά και σ'αυτά τα threads ?

Πράγματι μάλλον για ράδιο αρβύλα πρόκειται. Δεν βρήκα τίποτα ψάχνοντας στο google. Αντιθέτως ανακάλυψα οτι ο ηθοποιός αυτός συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά.

Δημοσ.

Ωραίο επεισόδιο το 3χ10. Αν εξαιρέσω το 9 που δεν είχε κάποια εξέλιξη, από το 7 και μετά που τα είδα σερί, το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο.

Δημοσ.
:-):lol:καλημέρα.που θα βρώ το 6 επεισόδιο του 3ου κύκλου του PRISONBREAK :

Ε λογικά εκεί που βρήκες και όλα τα υπόλοιπα.;)

Δημοσ.

ρε παίδες, δε νομίζω! Μην ξεχνάμε ότι όταν είχαν γυριστεί τα 13 αυτά επεισόδια, οι σεναριογράφοι δεν είχαν στο μυαλό τους ότι το 13ο θα είναι το τελευταίο, αλλά ότι θα έχουν 22 επεισόδια.

άρα λογικά, δε θα έχει finale με απόδραση, απλά σκεφτείτε το σαν...8μηνη διακοπή μέχρι το επόμενο επεισόδιο! (έτσι το βλέπω εγώ)...

Δημοσ.

Antreaslam το πιθανότερο είναι να το σκάσουν. Αλλιώς θα έχουμε μια αντιγραφή της πρώτης σεζόν. Λογικά κάπου στην μέση θα το σκάνε και στα υπόλοιπα επεισόδια θα παίρνει εκδίκηση ο Μάικλ για τον χαμο της Σάρα, θα βάλουν βόμβα στην εταιρία και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ελπίζω. Γιατί αν έχει και 4η σαιζόν πάλι με τον να τους κυνηγάνε δεν θα το αντέξει και πολύς κόσμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...