isspro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
vlachaquito Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 προσκυνω ταπεινα στο ωραιοτερο ποστ που εχω δει τον τελευταιο καιρο....
kirileman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 εχει και 4η σεζον.... Εννοείς τα επεισόδια μετά το 3χ13 που βαφτίζονται ως 4η σεζόν;
Bougas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 θα παει μεχρι 3χ22 και μετα 4χ01... :-D:-D:-D
maggle Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 μολις ειδα μια συνεντευξη του ντομινικ παρσελ(λινκολν)που ελεγε οτι ο ελ-τζει θα πεθανει και πιθανον ο μαϊκλ εμενα παντως η 3η σαιζον με εχει ψιλοχαλασει γιατι μου θυμιζει ταινια τρομου(ο αποκεφαλισμος της σαρα δεν ταιριαζε στη σειρα)και με χαλασε γιατι ενας απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ο μπελικ απομυθοποιειται.η δευτερη για μενα ηταν η καλυτερη σαιζον.
isspro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 οτι να ναι ειναι η 3η σεζον. μπαχαλο. δεν ξερεις τι να περιμενεις. μεγαλη βλακεια που πεθανε η σαρα!!!!
Sellers Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Βασικά αντί για την Σάρα θα μπορούσαν να καθαρίσουν τον Τ-Μπαγκ και τον Μπέλικ που τόσα επεισόδια τώρα (αν εξαιρέσω το τελευταίο) το μόνο που κάνουν είναι να κόβουν βόλτες μέσα στις φυλακές. Οι υπόλοιποι κομπάρσοι περισσότερο ρόλο παίζουν στην πλοκή απο αυτούς τους 2... Επίσης μεγάλη βλακεία των παραγωγών που σκότωσαν την Σάρα έτσι. Αν ήταν να τους έφευγε ας την καθαρίζαν στο τέλος της 2ης σαιζόν για δραματικότερο φινάλε. Και τέλος αν πεθάνει ο Μάικλ πέθανε και η σειρά...
Bougas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 οι σεναριογραφοι,εχουνε χασει την μπαλα μου φαινετε. φιλε,δεν νομιζω να ισχυουν αυτα που ειπε ο λινκ,γιατι πολυ απλα απαγορευετε ο καθε ηθοποιος να δινει στοιχεια για την εξελιξη της σειρας.
isspro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ααααααααχ τη φαγανε τη Σαρα μας... λιγη ροματζαδα, λιγη αγωνια, κατι που υπηρχε παει κ αυτο. συμφωνω μαζι σας παιδια
Stratosss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δεν μπορω να πω οτι με κουρασε το 10ατο επεισοδιο αλλα ουτε με ενθουσιασε...Και αυτος ο Μπελικ τριγυρναει στην φυλακη με ενα μπλουζακι οπως o Winnie the pooh η μιση κοιλια απο εξω. Ελεος! Btw καλα εξελισεται η σειρα...
poihths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δεν μπορω να πω οτι με κουρασε το 10ατο επεισοδιο αλλα ουτε με ενθουσιασε...Και αυτος ο Μπελικ τριγυρναει στην φυλακη με ενα μπλουζακι οπως o Winnie the pooh η μιση κοιλια απο εξω.Ελεος! Btw καλα εξελισεται η σειρα... λοοοοοοοοοοοοολ ολα τα λεφτα το σχολιο σου γισα το μπελικ μια χαρα ειναι η σειρα ρε παιδια δεν νομζιω να εχει ξενερώσει κανενας σας και να μη δει το επόμενο επεισοδειο..
Rachael Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως έχω να πώ το εξής : η 1η σεζόν του prison break ήταν εκπληκτική, γεμάτη αγωνία και ένταση και τα κοριτσάκια μάλιστα χαρήκανε βλέποντας ένα τέτοιο πρωταγωνιστή, η 2η επίσης στο ίδιο πάνω-κάτω επίπεδο, τραβώντας αρκετά το ενδιαφέρον για να δούμε την εξέλιξη - αν θα τους πιάσουν -, η 3η έχει αρχίζει και γίνεται όλο και πιο χλιαρή.Η αλήθεια είναι ότι και για μένα, ο αποκεφαλισμός της Σάρα ήταν περιττός.Χάνουμε κ εμείς το ειδύλλιο, που ήταν σημαντικό θέμα στις 2 πρώτες σεζόν ,το οποίο και μένει ανολοκλήρωτο - μας παιδέψανε που μας παιδέψανε τότε με την ιστορία τους και τώρα τη σκοτώνουν.Δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο απαραίτητο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.