Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ για την σειρά ήξερα μόνο όσα άκουγα εδώ και εκεί, βαριόμουν να την κατεβάσω, μέχρι που την εβαλε ο ANT1.

Δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και η καλύτερη που έχω δει. Αυτό που κυρίως μου την δίνει είναι το πόσο clean cut είναι όλα, αυτή η φυλακή υψίστης ασφαλείας θυμίζει πολύ αυστηρό κολλέγιο. Και οι τρόφιμοι, πολύ ήσυχοι είναι.

Καταλαβαίνω πως όλα αυτά γίνονται για να μην βγει ακατάλληλη η σειρά, αλλά τότε ποιό το νόημα; Δεν έχει δείξει ούτε μία φορά κάποιον από τους τρόφιμους να υποφέρει εκεί μέσα!

Τέλος πάντων, θα μπορούσα νε πω πολλά, αλλά ας μείνω στο ότι έχει μία αγωνία και ένα ενδιαφέρον.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ για την σειρά ήξερα μόνο όσα άκουγα εδώ και εκεί, βαριόμουν να την κατεβάσω, μέχρι που την εβαλε ο ANT1.

Δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και η καλύτερη που έχω δει. Αυτό που κυρίως μου την δίνει είναι το πόσο clean cut είναι όλα, αυτή η φυλακή υψίστης ασφαλείας θυμίζει πολύ αυστηρό κολλέγιο. Και οι τρόφιμοι, πολύ ήσυχοι είναι.

Καταλαβαίνω πως όλα αυτά γίνονται για να μην βγει ακατάλληλη η σειρά, αλλά τότε ποιό το νόημα; Δεν έχει δείξει ούτε μία φορά κάποιον από τους τρόφιμους να υποφέρει εκεί μέσα!

Τέλος πάντων, θα μπορούσα νε πω πολλά, αλλά ας μείνω στο ότι έχει μία αγωνία και ένα ενδιαφέρον.

μαλλον δεν εχεις δει ακόμα ολόκληρη τη πρώτε σεζον, χαμος γινεται απο τετοια...

Δημοσ.

Έχω δει όσο δείχνει ο ANT1, την έχω πια ολόκληρη τη σειρά, αλλά προτιμώ να την βλέπω με τις διαφημίσεις και όλα πριν με πάρει ο ύπνος.

Μια χαρά είναι για εκείνην την ώρα, εκεί που θα βλέπουμε χαζοδημοσιογράφους και ελληνικές βλακείες, μία αξιοπρεπής ξένη σειρά είναι ό,τι πρέπει!

Δημοσ.

Ρε σεις, αν θέλετε να δίνετε κάποια πληροφορία (όπως αυτό για τη Σαρα) βάζετε και κανένα spoiler tag. Μπήκα να δω αν έχει ολοκληρωθεί ο 3ος κύκλος και τα είδα όλα φόρα παρτίδα.

Δημοσ.

Nαι όντως ξέφυγε, συμβαίνουν αυτά :(.

@voodooman, χαρά στο κουράγιο σου φίλε μου να βλέπεις κάτι με διαφημίσεις εγώ δεν αντέχω.

Δημοσ.

Φαντάσου ότι τα έχω τα επεισόδια, αλλά προτιμώ την τηλεόραση!

11-12 είναι ώρα χαλάρωσης, άρα δεν χάνω χρόνο από κάτι άλλο. Με τις διαφημίσεις που (δόξα τω Θεώ) δεν είναι υπερβολικές, πετάγεσαι στο ψυγείο να τσιμπήσεις, πας μια τουαλετίτσα και όλα καλά. Αν το πρόβαλαν μία φορά την εβδομάδα, δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να το δω, αλλά έτσι 4 φορές την εβδομάδα μου είναι πολύ ευχάριστο.

Μια φορά πήρα ολόκληρη σειρά σε DVD και δεν το ξανακάνω, δεν σηκωνόμουν με τίποτα...

Δημοσ.

Εγώ πάντως, όταν πρωτοπήρα τη σειρά στα χέρια μου κ έβαλα ένα επεισόδιο να δώ, έτσι από περιέργεια, έφαγα όλο το σ/κ βλέποντας σερί 12 επεισόδια - ταχα βέβαια όλα σε dvd..έφαγα ένα κόλλημα..δεν ξέρω λοιπόν αν θα άντεχα να περιμένω τότε να δω ένα επεισόδιο τη βραδιά..βέβαια αργότερα χαλάρωσα κ τώρα, για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω, δεν με πειράζει κ τόσο που περιμένω να δώ ένα επεισόδιο τη βδομάδα..άλλωστε έχω χάσει κάπως το ενδιαφέρον μου - δεν υπάρχει για μένα τόση αγωνία κ ένταση όσο στην αρχή..

Δημοσ.

Δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και η καλύτερη που έχω δει.

πιστεψε με,αμα την εβλεπες στον υπολογιστη σου σε xvid,θα ειχες αντιθετη αποψη. αλλη φαση το xvid,(χωρις διακοπες για διαφημισεις + αλλα πολλα),και αλλη φαση να το βλεπεις απο τηλεωραση.οτι σειρα εχω δει στον υπολογιστη κατεβασμενη απο το ιντερνετ,με βαζει στο κλιμα απο το πρωτο δεπτερολεπτο.η τηλεωραση ποτε.

να σου δωσω ενα παραδειγμα.ακου την φωνη του μαικλ στην τηλεωραση,με τον ηχο που σου δινει ο ΑΝΤ1,και ακου την και απο αρχειο divx.σου δινει την αισθηση ενος ψυχραιμου ανθρωπου,ευφυη,σκεπτικου.η TV,δεν σου δινει απολυτος καμοια αισθηση.ο ηχος του ANT1 σε ξενες ταινιες και σειρες,ειναι λιγο κρυος.(θα μου πεις,τι εννοεις οταν λες κρυος.δεν ξερω ρε φιλε,ειναι λιγο καπως,δεν με βαζει ποτε στο κλιμα της ταινιας-σειρας που δειχνει).

επισης αλλη φαση να δεις 3-4-5 ++++ επεισοδια μαζι,(οποτε εσυ θες και εχεις ορεξη,και οχι αναγκαστηκα επειδη στο βαζει ο ΑΝΤ1 στανταρ μερα ωρα και εισαι αναγκασμενος να το δεις)και αλλο να βλεπεις 1 την ημερα.

Δεν έχει δείξει ούτε μία φορά κάποιον από τους τρόφιμους να υποφέρει εκεί μέσα!

δηλαδη τι ηθελες βρε να δεις? τον μπελικ να ταιζει ποντικια τους κρατουμενους?

ειχαμε και αγρια περιστατικα μεσα στις φυλακες.θα τα δεις στην πορεια.εχεις δει ηδη τον μαικλ να του κοβουν τα δαχτυλα,εξεγερση,θανατους,να σκωτονουνε φυλακα,και αλλα πολλα.ειναι ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι μια τετοια σειρα.χωρις πολλες σαλτσες.

και μην ξεχνας οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος και το νοημα της σειρας,(δηλαδη βασανιστηρια και το πως φερωνται στους κρατουμενους μεσα σε μια φυλακη,αλλα μια αποδραση).

πιστεψε με,οταν ακουσεις τον μιχαλακη παρακατω να λεει, (μην το διαβασεις εσυ)

tonight,we go!!!

αποψε δραπετευω,και θα φροντισεις να ερθει μαζι μου και ο αδερφος μου)

θα αλλαξεις γνωμη!!

Ρε σεις, αν θέλετε να δίνετε κάποια πληροφορία (όπως αυτό για τη Σαρα) βάζετε και κανένα spoiler tag. Μπήκα να δω αν έχει ολοκληρωθεί ο 3ος κύκλος και τα είδα όλα φόρα παρτίδα.

εσυ εισαι μεχρι το τοπικ της 2ης σεζον.τι ηθελες εδω περα? :lol: .

πως αντεχεις και περιμενεις να τα δεις ολα μαζι? εγω δεν μπορω.

Δημοσ.
πιστεψε με,αμα την εβλεπες στον υπολογιστη σου σε xvid,θα ειχες αντιθετη αποψη. αλλη φαση το xvid,(χωρις διακοπες για διαφημισεις + αλλα πολλα),και αλλη φαση να το βλεπεις απο τηλεωραση.οτι σειρα εχω δει στον υπολογιστη κατεβασμενη απο το ιντερνετ,με βαζει στο κλιμα απο το πρωτο δεπτερολεπτο.η τηλεωραση ποτε.

να σου δωσω ενα παραδειγμα.ακου την φωνη του μαικλ στην τηλεωραση,με τον ηχο που σου δινει ο ΑΝΤ1,και ακου την και απο αρχειο divx.σου δινει την αισθηση ενος ψυχραιμου ανθρωπου,ευφυη,σκεπτικου.η TV,δεν σου δινει απολυτος καμοια αισθηση.ο ηχος του ANT1 σε ξενες ταινιες και σειρες,ειναι λιγο κρυος.(θα μου πεις,τι εννοεις οταν λες κρυος.δεν ξερω ρε φιλε,ειναι λιγο καπως,δεν με βαζει ποτε στο κλιμα της ταινιας-σειρας που δειχνει).

επισης αλλη φαση να δεις 3-4-5 ++++ επεισοδια μαζι,(οποτε εσυ θες και εχεις ορεξη,και οχι αναγκαστηκα επειδη στο βαζει ο ΑΝΤ1 στανταρ μερα ωρα και εισαι αναγκασμενος να το δεις)και αλλο να βλεπεις 1 την ημερα.

συμφωνω απολυτα!! :shifty:

Δημοσ.

Αυτή η σειρά γίνεται όλο και πιο ψυχοπλακωτική...Στην αρχή υπήρχε μι ελπίδα να σωθεί ο Λινκ από την καρέκλα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.Τώρα πιά όσο πάει έχει όλο και λιγότερα στοιχεία ελπίδας και αισιοδοξίας..Παλεύει ο Μαικλ να ξαναβγεί από τη Σόνα για μια απαγωγή..Και μετά άντε πάλι κυνήγι να τους φάνε...Σκοτώσανε και όλες τις γκόμενες των αδερφών (Μαικλ- Λινκ) πάνε και τα λεφτά και τα σχέδια και τα αβγά και τα πασχάλια και δεν έχει απομείνει κανένα ίχνος Happy End....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...