JUST-GAMER Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 εγώ πιστεύω ότι φώναξε τον lincoln γιατί πολύ απλά ο δικός της ήτανε μέσα από τα κάγκελα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι ενώ ο lincoln ήτανε έξω από τα κάγκελα άρα...
saxon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 εγώ πιστεύω ότι φώναξε τον lincoln γιατί πολύ απλά ο δικός της ήτανε μέσα από τα κάγκελα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι ενώ ο lincoln ήτανε έξω από τα κάγκελα άρα... Αρα... κατά την γνώμη σου δεν υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ τους και η σκηνή με το κορίτσι να φωνάζει "Lincoln" μπροστά στον ψαρά βρέθηκε τυχαία εκεί. Ελπίζω να μη σε πειράζει που έχω άλλη άποψη.
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Εννοείτε ότι δεν με πειράζει. Ίσα ίσα που ΠΡΕΠΕΙ ο κάθε ένας να έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος γιατί αν ήτανε έτσι τότε δεν θα υπήρχανε και διαφορετικές προσωπικότητες στον κόσμο και όλοι θα ήμασταν το ίδιο.
Filos19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε marilen χωρίς παρεξήγηση, το έχουμε καταλάβει οτι διαβάζεις ξένα φορουμ με σποιλερ αλλά τουλάχιστον βάζε τα ανάλογα ταγκς. Τι φταίω εγώ να τα διαβάζω φάτσα φόρα? Μα δεν λέει κάτι που έχει συμβεί και απλά δεν το έχουμε μάθει εμείς. ΑΝ διαβάζει ξένα φόρουμ τότε και εκεί εικασίες διαβάζει όπως κάνουμε και εμείς εδώ.
Bougas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Τώρα έχουμε να δούμε τι θ γίνει και με το ειδύλιο Λίνκολν - κοπελιά του Γουίστλερ... δεν υπαρχει κανενα ειδύλιο φιλε μου.θα την @@ και θα την παρατησει.γενικα ο λινκ μπαροους δεν ερωτευετε ποτε.απλα κανει το κεφι του και αντε γεια!
geran Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 εγω πιστευω οτι ο λετσερο δεν παιζει να την γλιτωσει (θα φαει καμια σφαιρα απο φρουρο)....και για ακομα πιο extreme σεναριο δεν την γλιτωνει ουτε ο ψαρας!!
Bougas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 εγω πιστευω οτι δεν την γλιτωνει ουτε ο ψαρας!! τη σφαιρα η το κερατο?
marilen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 είχα ξεκαθαρίσει πως ότι γράφω είναι υποθέσεις, πράγματα που ακούω, διαβάζω και πιστεύω. πιθανολογώ!!! όπως όλοι μας! τότε οτιδήποτε λέμε πρέπει να το κρύβουμε... δεν δουλεύω στην παραγωγή του σίριαλ ούτε μιλάω με τον ντόμινικ καθημερινώς στο τηλέφωνο και μου τα λέει. νιώθω τρόμο να εκφέρω γνώμη πλεόν.... τέλος πάντων κανένα νέο για αυτήν την απεργία; πότε θα τελειώσει επιτέλους;!!
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 τη σφαιρα η το κερατο? Ωραίος ο bougas ΠΟΛΥ καλό(Πετυχημένο) το σχόλιο - αστείο σου. Εγώ πάντως πιστεύω το δεύτερο.
marilen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 και εγώ το δεύτερο πιστεύω έταξε και ταξίδι στο παρίσι...πήρε και ένα μπρελόκ και άρχισε να την ψήνει...αγάλι αγάλι..
geran Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 τη σφαιρα η το κερατο? τη σφαιρα (το κερατο δεν το γλιτωνει οτι και να κανει) ανετα μπορει να το κανουν κλασικη αμερικανια,να τον πυροβολησουν και την ωρα που αργοπεθαινει να δωσει τις συντεταγμενες στον σκοφιλντ και να πει το κλασικο "να μου προσεχετε την γκομενα"
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Και πιστέψτε με θα του τη ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ...
Bougas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Και πιστέψτε με θα του τη ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ... θα περασουνε καλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.