Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να υποθεσω οτι επεσα μεσα σε ενα απο τα 2 σεναρια που ειπα 1-2 σελιδες πριν?

(χμ,οχι οτι μονο εγω το υπεθεσα βεβαια,λεμε τωρα.μπαμ εκανε).

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολυ δυνατο επεισοδιο.μας το χρωσταγαν απο την αρχη της 3ης σεζον.

εχουμε και λεμε

σουκρε - τ-μπαγκ (με το βιβλιαρακι) ,ισως και ο μπελικ,που θα πρεπει να τους βγαλει τωρα ο σκοφιλντ απο την σονα,για να παρει το βιβλιο. ψιλολαλακια η συλληψη του σουκρε,αντε παλι απο την αρχη,αντε παλι αλλο σεναριο αποδρασης.(οχι οτι με χαλαει βεβαια,αρκει να ειναι καλο και να εχει το ενδιαφερον της 1ης σεζον).

Δημοσ.

Ναι αλλά έχει αρχίσει και κουράζει το όλο θέμα "μέσα - έξω" Πιστεύω αν το τραβήξουν πολύ θα το βαρεθεί ο κόσμος άσε που πολλοί είδη έχουν αρχίσει και το βαριούνται.

Δημοσ.

ότι πολύς κόσμος το έχει βαρεθεί είναι γεγονός...εγώ πάντως επίμενω να το βλέπω...

μου άρεσε το επεισόδιο, ήταν γερό

ήδη κυκλοφορεί τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο. μιλάει για θυσία και δείχνει τον σούκρε σε περίεργη φάση να θάβεται. τώρα ή κάποιος όντως θα θυσιαστεί ή κάποιος θα προσποιηθεί το θάνατό του...

αναμένω το 13 και περιμένω καμιά ανακοίνωση για το αν θα υπάρξουν άλλα επεισόδια φέτος

Δημοσ.

Εγινε το κουλο πχ που τους βρηκε ο αλλος με την βαρκα που ουτε σε επιστημονικης φαντασιας δε γινεται :P.Η αποδραση ηταν απλα γελοια...αθλια σκηνοθετημενη και φυσικα δεν γινεται να τρεχουν 4 μλκες και να μην τους παρει ειδηση κανεις...Ο Γουισλερ μολις γυρναει τον αστραγαλο του δεν μπορει να κανει 2 βηματα και ουτε καν να βγει απτο αμαξι,αλλα οταν φευγει στο τελος πηδαει σαν τον μπατμαν και τρεχει σαν τον κεντερη :P

Ασχετα απτο σεναριο που πιστευω οτι πλεον δεν υπαρχει θα μπορουσαν σε καποια πραγματα ναναι πιο προσεκτικοι..

Δημοσ.

Συμφωνω με τον antreas18.

Εκει που πηδηξε πανω στο κοντεινερ και τον εδειχνε η καμερα απο χαμηλα, με επιασαν τα γελια. Μωρε μπραβο autohealing skill σκεφτηκα!!!!

Κατα τα αλλα, σπιντατο κ ενδιαφερον επεισοδιο αλλα τρομερη προχειροδουλεια.

Δημοσ.

Οτι μπάζει, μπάζει αλλά όχι και από παντού. Μάλλον (δεν εχω διαβάσει και το σενάριο:P) το πέσιμο όπου έστριψε τον αστραγαλό του ήταν στημένο για να τον αφήσουν πίσω, άλλωστε και όταν πηδάει από το κοντέινερ νομίζω ότο σκόπιμα ζούμαρε στο πόδι του η κάμερα ώστε να το υποψιαστούμε.

Δημοσ.

Ο Γουισλερ μολις γυρναει τον αστραγαλο του δεν μπορει να κανει 2 βηματα και ουτε καν να βγει απτο αμαξι,αλλα οταν φευγει στο τελος πηδαει σαν τον μπατμαν και τρεχει σαν τον κεντερη :P

ενταξει,το οτι ειπε οτι στραμπουληξε τον αστραγαλο του,δεν σημαινει οτι εγινε και γιατρος και οτι εβγαλε και την πληρη διαγνωση για το ποδι του.μπορει να το ειπε εκεινη την στιγμη,αλλα τελικα να μην ητανε τιποτα.

Δημοσ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

Βαρεθηκα συνεχεια να πηγαινει κατι στραβα.

Βαρεθηκα να μην καταλαβαινω τι γινεται με εταιριες και βλακιες και να μην εξηγει τιποτα παλι σημερα.

Αλλα το σημερινο το παρακανε.

Τοσο καιρο πάλευαν να αποδρασουν. Και με το που βγαινουν αυτοι που τους πιεζαν να αποδρασουν τους πυροβολανε.(Αγνωστο γιατι). Αφου καταφερνουν να ξεφυγουν τοτε κανονιζουν συνάντηση. Λες και στην συναντηση δεν μπορει η αλλη να παει με 10 ατομα με οπλα και να τους καθαρισουν... Η σειρα εχει γινει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Παλι καλα που υπαρχει και το Lost...

Δημοσ.

καλα μην μιλας για λοστ,οταν αναφερεις την λεξη "βαρεθηκα" .

πρεπει να περιμενουμε 19 σεζον για να μαθουμε και εκει τι παιζει.κουραστικο εχει καταντησει και αυτο.

τουλαχιστον το πριζον σε βαζει κατευθειαν στο ψητο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...